|
Rece mi opadly!!! |
| Autor |
Wiadomość |
ciaachoo
Użytkownik aktywny

Kraj:

Autor tematu Pomogła: 1 raz Wiek: 52 Dołączyła: 14 Paź 2005 Posty: 722 Skąd: Dabrowa G
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Wto 03 Sty, 2006 17:37 Rece mi opadly!!!
|
|
|
Od jakiegos czasu mojej corce w szkole dokucza jedna dziewczynka,zawsze ma jakies chore uwagi co do fryzury,stroju,tego ze ja odbieram ze szkoly,wyzywa ja: mamisynkiem",nie wytrzymalam i zwrocilam dzisiaj jej uwage ,zeby jej dala spokoj,jak jej nie lubi to poprostu niech ja omija z daleka.Moja corka wszystko sobie bierze bardzo do serca,przejmuje sie kazdym "glupim tekstem.Wlasnie przed chwila ta dziewczynka ze swoja mamusia wparowaly mi do mieszkania z wielka awantura,ze ja niby zastraszam jej dziecko,nie chciala porozmawiac tylko sie darla na mnie,podarla sie podarla i poszla.Rece mi opadly ,poryczalam sie przez wredna babe,mieszkam juz tutaj prawie 2 lata i coraz bardziej nie znosze tego miasta 
|
|
|
|
 |
Madzia

Zaproszone osoby: 1
Kraj:

Rangi dodatkowe:

Rangi:

Pomogła: 26 razy Wiek: 56 Dołączyła: 16 Lis 2005 Posty: 7511 Skąd: Lublin
Medale: 4 (Więcej...)
|
Wysłany: Wto 03 Sty, 2006 18:39
|
|
|
Ciaachoo kochane, wszystko co złe dzieje się za sprawą głupich i złych ludzi. Tacy są i chyba muszą być i nic się na to nie poradzi. Nie wiem co krzyczacze mają z tego że tak się powydzierają na kogoś, chyba że wyrzucą z siebie trochę swojej złości do całego świata. To że ona się darła a Ty płakałaś świadczy tylko o tym, że Ty jesteś lepszą osobą od niej. Pomyśl, że ta kobieta jest najprawdopodobniej nieszczęśliwa, tacy ludzie zazwczaj są źli, niekochani i nieszczęśliwi. Krzykacze są też zazwyczaj mało inteligentni. Krzyczą nie dając dojść do słowa drugiej osobie bo brak im argumentów. Pomyśl też o tym dziecku dlaczego tak się zachowuje w stosunku do Twojej córeczki? Taki ma przykład w domu. Być może jej rodzice ciągle się kłócą i sobie ubliżają. Czasem takiej osobie wystarczy zadać pytanie dlaczego się tak zachowuje. Z pewnością zbije ją to z tropu. A ta biedna wrzaskliwa kobieta z pewnością nie zabłyśnie w szkole swoimi robótkami w odróżnieniu od Ciebie.
Nie daj się zatruwać złym ludziom!!!! 
|
|
|
|
 |
Halkuk
Gaduła ;)

Kraj:

Pomogła: 18 razy Wiek: 63 Dołączyła: 25 Sie 2005 Posty: 4709 Skąd: Bytom
Medale: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: Wto 03 Sty, 2006 19:48
|
|
|
Popieram to co napisała Madzia
Z taką babą się nie wygra - niestety
Może pomogłaby wychowawczyni córki ? Jeżeli są w jednej klasie możnaby taki temat na lekcji poruszyć ?
A swoją drogą też przeżyłam coś podobnego .
|
_________________ Pozdrawiam - Halina. |
|
|
|
 |
ciaachoo
Użytkownik aktywny

Kraj:

Autor tematu Pomogła: 1 raz Wiek: 52 Dołączyła: 14 Paź 2005 Posty: 722 Skąd: Dabrowa G
|
Wysłany: Wto 03 Sty, 2006 19:56
|
|
|
Madziu,Halinko
pojde do wychowawczyni jesli bedzie sie jeszcze cos dzialo,nie bede sie szarpac z nikim,zreszta nawet klocic sie nie potrafie,pozwolilam jakiejs babie zrobic awanture we wlasnym domu ,akurat byla inna mama ktora przyszla po zalegle lekcje,normalnie bylam w takim szoku ze nie wiedzialam co powinnam zrobic,jak sie zachowac 
|
|
|
|
 |
Madzia

Zaproszone osoby: 1
Kraj:

Rangi dodatkowe:

Rangi:

Pomogła: 26 razy Wiek: 56 Dołączyła: 16 Lis 2005 Posty: 7511 Skąd: Lublin
Medale: 4 (Więcej...)
|
Wysłany: Wto 03 Sty, 2006 20:13
|
|
|
Wiesz co, jak ktoś się na mnie wydziera to też od razu jestem w szoku, robi mi się gorąco, zaczynam się trząść i nie mogę wydobyć z siebie słowa. My dobre, wrażliwe istoty tak mamy.... 
|
|
|
|
 |
Don Emilio
Użytkownik średnioaktywny

Kraj:

Pomogła: 5 razy Dołączyła: 05 Cze 2005 Posty: 136 Skąd: Z kątowni
Medale: Brak
|
Wysłany: Wto 03 Sty, 2006 20:48
|
|
|
| ciaachoo napisał/a: | | poryczalam sie przez wredna babe |
Ja bym tej babie łomot spuscił, zaczaić się z ziomalami w ciemniej bramie i pokazac jej co to znaczy hard core. Kup sobie kastet, kij bejsbolowy i łańcuch od motocyka (wierz mi jestem byłym kibicem piłkarskim i wiem co dobre). Możesz też pozbawić jej zebów lub powyrywać paznokcie.
To tyle.
Pozdrawiam.
PS: LUDZIE UNIJAKCIE SZKół JAK OGNIA.
|
_________________ Tanie i dobre to może być tylko wino. |
|
|
|
 |
Elżbieta P.
Super gaduła :)) Ela

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 25 razy Wiek: 71 Dołączyła: 16 Lis 2005 Posty: 8756 Skąd: Łódź
Medale: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: Wto 03 Sty, 2006 20:49
|
|
|
Ciaachoo, jak będziesz miała okazję, powiedz tej babie, że nie życzysz sobie takich wrzasków u siebie w domu, bo tego u ciebie nie ma i nie jesteś przyzwyczajona żeby na ciebie ktoś krzyczał, tym bardziej jak ta pani nie miała racji, niech się wyżywa na swoich u siebie w domu jak tak lubi i tyle.
Trzymaj się mocno, szkoda nerw i zdrowia
pozdrawiam fruzia
|
|
|
|
 |
Magus
Milczek :)

Kraj:

|
Wysłany: Wto 03 Sty, 2006 21:22
|
|
|
Popieram moje przedmówczynie. Ja już wyleczyłam się z miłego odpowiadania wrzaskliwym ludziom lub stania z szokiem w oczach (że tacy ludzie po ziemi jeszcze chodzą) .I doszłam do wniosku że to strasznie prości i płytcy ludzie, często strasznie sfustrowani i niedający sobie inaczej rady jak tylko" przekrzyczę to zdobęde". Dlatego, niestety krzyk na nich działa i tą metodą z nimi postępuje ,na codzień jestem bardzo spokojna , więc kiedy zdarzy mi się podnieść głos działa to paraliżująco na innych(to ta moja niewinna minka wszystkich zwodzi )nie kłócę się, tylko bardzo stanowczo i chłodno wyrażam swoje zdanie i jak dotąd to działało .Niestety także miałam takie przygody z obojgim dzieci i różnie się to kończyło (czasem sami dawali sobie radę a czasami była potrzebna interwęcja u wychowawczyni albo u dyrektorki) ale zawsze wychodze z załorzenia że mi niewolno pokazać swojej słabości przed osobą z którą akurat mam ostrą rozmowę(a jak każda mama o dzieci walczyła bym jak lwica)
|
_________________ obrazy mojego taty
</a> |
|
|
|
 |
ciaachoo
Użytkownik aktywny

Kraj:

|
Wysłany: Wto 03 Sty, 2006 21:54
|
|
|
Bardzo Wam dziekuje,ja nie chcialam sie wtracac w klotnie ,czy spory moich dzieci z rowiesnikami,wiadomo ze dzieciaki sie kloca bardzo szybko i bardzo czesto.Ale ilez razy dziecko moze przychodzic zalamame i z placzem.Jej bylo bardzo ciezko na poczatku,nikogo nie znala,miesiac przed rozpoczeciem szkoly zamieszkalismy w tym miescie,duzo czasu zajelo by sie tutaj zaakceptowac,a teraz takie numery,jak juz sie wydawalo ze bedzie ok.Mnostwo nauki,przygotowania do Komuni i jeszcze potrzebne nam nerwy i jakies chore klotnie 
|
|
|
|
 |
onaaa
Milczek

|
Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 16:52
|
|
|
ciachoo a ja miałam podobną sytuacją ze szkolną koleżanką i jej mamą...
domyślam aie jak się poczułaś...w każdym razie ja w takich sytuacjach czuję się bezsilnie (bo wiem ze z głupotą nie wygram)
nastepnym razem po prostu spokojnie pokaz jej drzwi
trzymaj sie 
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 20 |
|
|