Przesunięty przez: maranta Czw 16 Paź, 2008 10:17 |
Szukam wzorków na Looney Tunes |
| Autor |
Wiadomość |
GWIAZDA
Użytkownik małomówny

Kraj:

Autor tematu Dołączyła: 26 Lut 2008 Posty: 67
Medale: Brak
|
Wysłany: Czw 06 Mar, 2008 15:12 Szukam wzorków na Looney Tunes
|
|
|
Witam!!!
Poszukuję wzorków Looney Tunes
Jak macie jakieś fajne to dajcie. Chodzi mi o Tweety, Bugsa, Lole, Daffy
Jak macie jakieś wzorki to dajcie prosze. Aha i jak można prosić to takie wyraźne bo niektóre są bardzo ni wyraźne no i i takie żeby dało się powiększyć żeby wydrukować i był czytelny po wydrukowaniu. Czekam na pomoc i pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|
 |
dom_Klary
Użytkownik b. aktywny Prowence

Kraj:

Pomogła: 42 razy Dołączyła: 17 Maj 2007 Posty: 1790 Skąd: Warszawa
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Czw 06 Mar, 2008 17:23
|
|
|
Gwiazda, a myszki, króliczki, zajączki, hardagen już zrobiłaś?Masz co chwila coraz ciekawsze pomysły, ale przepraszam, nie mam (mówię w swoim imieniu) ochoty byc zaangażowana w coś, co nie przynosi wymiernych rezultatów. 
|
_________________ http://domklary.com/
https://www.facebook.com/DomKlary |
|
|
|
 |
GWIAZDA
Użytkownik małomówny

Kraj:

|
Wysłany: Czw 06 Mar, 2008 19:15
|
|
|
Handarger to nie jest dla mnie. Szukam go dla kogoś. Ja nie potrafię nim szyć. Nie wiem dlaczego się tak wściekasz.
|
|
|
|
 |
GWIAZDA
Użytkownik małomówny

Kraj:

|
Wysłany: Czw 06 Mar, 2008 19:16
|
|
|
Dlaczego nie przynosi??? A skąd wiesz że nie przynosi???
|
|
|
|
 |
GWIAZDA
Użytkownik małomówny

Kraj:

|
Wysłany: Czw 06 Mar, 2008 19:46
|
|
|
| dom_Klary napisał/a: | Gwiazda, a myszki, króliczki, zajączki, hardagen już zrobiłaś?Masz co chwila coraz ciekawsze pomysły, ale przepraszam, nie mam (mówię w swoim imieniu) ochoty byc zaangażowana w coś, co nie przynosi wymiernych rezultatów.  |
Wiem że jesteś moderayorem i nie rozumiem dlaczego jesteś dla mnie taka nieprzyjemna. Przecież ja na forum nikogo nie wyzywam ani nie mówię że wzorki mi się nie podobają. Nie rozumiem. Może mi wytłumaczysz co??? A skąd wiesz że nie szyję jakiegoś wzorku z forum???
|
|
|
|
 |
dom_Klary
Użytkownik b. aktywny Prowence

Kraj:

Pomogła: 42 razy Dołączyła: 17 Maj 2007 Posty: 1790 Skąd: Warszawa
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Pią 07 Mar, 2008 10:29
|
|
|
Pozwolisz, że się wytłumaczę, jestem bardzo spokojną osobą, ale... , nie podoba mi sie ton Twojej wypowiedzi, czuję pazur, a tego po prostu nie lubię.Słowa bolą, wiesz?
Dziewczyny, serdecznie , z zapałem probowały Ciebie usatysfakcjonować, ale nic nic znalazło Twojej akceptacji.W kółko :jeszcze, jeszcze, jeszcze".Do zaspokojenia niektórych ambicji potrzebny jest sztab ludzi, My jesteśmy zawsze chętne do pomocy, ale Ty nas zrażasz, przyznasz, że forma i treść Twoich postów, może denerwować?Piszę w swoim imieniu i jedno mogę Ci obiecać, że ode mnie pomocy już nie uzyskasz, jesteś niemiła.
Przepraszam, ale ... , , nie rozumiem i jest mi przykro, 
|
_________________ http://domklary.com/
https://www.facebook.com/DomKlary |
|
|
|
 |
GWIAZDA
Użytkownik małomówny

Kraj:

|
Wysłany: Pią 07 Mar, 2008 13:32
|
|
|
Nie chcesz mi pomóc to nie trudno. Ja nikogo na forum nie obraziłam jeszcze i nie zamierzam obrażać. I nie rozumiem tutaj czegoś. Ja jak coś mam to lubię się z kimś innym podzielić ale widzę że ty nie bardzo. Ja się z tobą kłócić nie zamierzam. Nie chcesz mi pomagać to nie trudno. I ja pierwsza nie zaczełam kłótni na ten temat. Ja nie lubię się kłócić. Nie wiem dlaczego mnie nie lubisz. Poprosić o więcej wzorków to źle???
|
|
|
|
 |
Nicky
Użytkownik średnioaktywny

Kraj:

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 22 Gru 2007 Posty: 136
|
Wysłany: Pią 07 Mar, 2008 14:17
|
|
|
GWIAZDA,
Nie badz zła....jak zauwazyłaś gdy prosiłaś o wzory myszek i królików na haft krzyżykowy, wszystkie szybko zearagowałyśmy i miałaś ich dużo..... tobie sie nic nie pasowało do tego co chciałaś zrobic.... ostatnio tam napisałaś ze ci sie wszytsko podobało ale masz malo kolorów i ze sie czepiamy. ale czy to prawda?? NIE, my sie nie czepiamy tylko chcemy Ci pomóc. Zrozum to. a jeśli masz mało kolorów to itak nic nie4 zrobisz wiec po co prosisz nas o różne wzory??? 
|
_________________ ,, Codziennie patrz na świat jakbyś oglądał go po raz pierwszy,,
ZAPRASZAM DO MNIE!
http://truskawki27.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
GWIAZDA
Użytkownik małomówny

Kraj:

|
Wysłany: Pią 07 Mar, 2008 23:01
|
|
|
Zrobię. Mogę zrobić bardzo dużo. Przecież ja nigdzie nie napisałam że mi sie wzorki nie podobają. Gdzie to napisałam????????? Mam wystarczająco kolorów żeby można było coś ładnego uszyć ale nie tak dużo żeby mieć po kilka odcieni jednego koloru.
|
|
|
|
 |
GWIAZDA
Użytkownik małomówny

Kraj:

|
Wysłany: Pią 07 Mar, 2008 23:02
|
|
|
Ale chyba tutaj nikt mi nie pomoże z tymi prośbami. Bo tutaj tylko wszyscy mają do mnie o coś pretensje. Chyab od Was nie dostanę więcej wzorków. Mam rację czy nie????????????????????????????
|
|
|
|
 |
Nicky

Kraj:

|
Wysłany: Sob 08 Mar, 2008 11:04
|
|
|
Sama nie wiesz już chyba co pisać. Nie wiem o co ci chodzi. nikt tu do ciebie pretensji nie ma a ty masz najwyrazniej do nas. My naprawde przecież chcemy ci pomóc i nikt sie ciebie nie czepia. ty sama w jednym dziale piszesz co innego a w drugim co innego. wciąż ci mało wzorów a przecież dostałaś już dużo. I nikt sie tu z toba nie chce kłócić ale jesteś bardzo nie miła. i szkoda ze piszesz że osoby na tym forum sa malo zyczliwe bo kazda chciala ci pomóc. a swoim zachowaniem i swoimi postami utwierdzasz nas w przekonaniu ze nie zalezy ci na naszej pomocy ale jednynie zeby nam glowe zawracac....
Pozdrawaim. 
|
_________________ ,, Codziennie patrz na świat jakbyś oglądał go po raz pierwszy,,
ZAPRASZAM DO MNIE!
|
|
|
 |
GWIAZDA
Użytkownik małomówny

Kraj:

|
Wysłany: Sob 08 Mar, 2008 13:41
|
|
|
Jeśli poczułyście się urażone to bardzo przepraszam. Ale ja nie chciałam was obrażać. Przecież ja tylko poprosiłam o więcej wzorków. Czy to jest coś złego bo nie rozumiem.
POZDRAWIAM BARDZO SERDECZNIE 
|
|
|
|
 |
GWIAZDA
Użytkownik małomówny

Kraj:

|
Wysłany: Sob 08 Mar, 2008 13:46
|
|
|
Ale mi naprawdę bardzo zależy na Waszej pomocy. I te wzorki są mi bardzo potrzebne. W tej chwili szyję króliczka siedzącego na piłce. Dostałam ten wzorek na innym forum. Ja nie tylko na tym forum szukam wzorków.
|
|
|
|
 |
Nicky

Kraj:

|
Wysłany: Nie 09 Mar, 2008 19:30
|
|
|
GWIAZDA,
Jak wyszyjesz króliczka to się pochwal.......
Bardzo jestm ciekawa jak wyszedl, może masz jakieś inne swoje prace????
Pozdrwaim i miłego xxx 
|
ZAPRASZAM DO MNIE!
|
|
|
 |
GWIAZDA
Użytkownik małomówny

Kraj:

|
Wysłany: Nie 09 Mar, 2008 21:58
|
|
|
[quote="Nicky"]GWIAZDA,
Jak wyszyjesz króliczka to się pochwal.......
Bardzo jestm ciekawa jak wyszedl, może masz jakieś inne swoje prace????
Pozdrwaim i miłego xxx [/quote
Oczywiście że bym pokazała ale nie mam jak niestety. Bardzo mi przykro. Mam dość dużo moich prac.
|
|
|
|
 |
GWIAZDA
Użytkownik małomówny

Kraj:

|
Wysłany: Nie 09 Mar, 2008 22:19
|
|
|
Jak macie Lolę to bardzo proszę o wzorki Loli.
Pozdrawiam serdecznie 
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 27 |
|
|