|
Pamiętnik koszatniczki cz.3 |
| Autor |
Wiadomość |
Rockgirl_Madzik
Użytkownik średnioaktywny Zwierzomoderatorka;)

Kraj:

Autor tematu Wiek: 41 Dołączyła: 04 Cze 2005 Posty: 109 Skąd: Szczecin/Ostrowiec
Medale: Brak
|
Wysłany: Pią 10 Cze, 2005 22:31 Pamiętnik koszatniczki cz.3
|
|
|
Nawet nie macie pojęcia jaka ta dziewczyna jest super. Ma na imię Marina z tego co podsłuchałam. Ostatnio jak nam zmieniała to nie chciałam wejść z powrotem do klatki. Musiała mnie siłą z ręki ściągać. Tak przyjemnie mnie drapie za uszkiem i juz mnie nawet nazwała. Jestem od dzisiaj Pieszczotka. Całkiem fajne imię. Siostrzyczka też nie mogła się od niej oderwać. Do niej mówiła Migotka. Fajnie się teraz nazywamy. Kurczę tak bym chciała, żeby nas mogła do domu wziąć. Mam nadzieję, że tak się stanie. Pomodlę się dziś do boga koszatniczek - Koszalberta. Mam nadzieję, że mnie wysłucha. Zauważyłam też, że szefowa bardzo chwaliła naszą Marinkę. Mówiła, że się dobrze spisuje i w ogóle. I może da jej za to podwyżkę, bo nigdy nie widziała tak wspaniałego pracownika. Ta Zocha, co jej nie trawię, obserwowała to z boku z pełnym zazdrości i ironii spojrzeniem. To okropnie wyglądało. Oby tylko ona czegoś nie zrobiła, żeby Marince zaszkodzić, bo jej te rękawiczki pogryzę, bedą w nich same dziury i wtedy będę mogła spokojnie ją w paluch gryznąć, a ząbki mam niczego sobie, więc rana niezła będzie (hihi). Wczoraj jak brała w rękawicach naszą koleżankę z naprzeciwka świnkę morską to normalnie myślałam, że ją ukatrupię. Na szczęście świnka ma ostre pazurki, ząbki też i dała jej trochę popalić. Brała ją tak brutalnie. Nawet Marinka jej uwagę zwróciła. A ta oczywiście, że ona wie co robi i się na tym bardzo dobrze zna, bo pracuje juz tu dłużej. Ale argument. A jak Marinka jej pokazała jak się powinno brać zwierzątko, to ona udawała, że tego nie widzi, a minę przy tym miała taką, że szok. Ohyda!!! ZOCHA DO DOMU!!! Mam nadzieję, że to kiedyś nastąpi. Ale jestem wredny kosz. No cóż w końcu baba ze mnie jest. O kurczę co ja widzę!! Marinka rozmawia z szefową i patrzą się cały czas na nas. Czyżby chciała nas kupić?! Kurczę, a ja taka nieuczesana. Kupi nas czy nie. Koszoalbercie proszę o wsparcie!!!
c.d.n.
|
_________________ Najlepsze fora o naszych zwierzaczkach:
www.koszatniczka.org
www.szynszyla.org
www.forum.szczury.org
www.świnkimorskie.org/sforum
www.forum.miau.pl
www.dogomania.pl/forum
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 7 |
|
|