Witam |
Autor |
Wiadomość |
KasiaB87
Użytkownik średnioaktywny
Kraj:
Autor tematu Pomogła: 1 raz Wiek: 37 Dołączyła: 22 Wrz 2014 Posty: 122 Skąd: Zakliczyn
Medale: Brak
|
Wysłany: Pon 22 Wrz, 2014 07:55 Witam
|
|
|
Witam, w ten deszczowy i wietrzny poranek bardzo poprawił mi się humor jak przypadkiem trafiłam na to forum to skarbnica wiedzy na temat tego z czym się ostatnio zakochałam.
Jestem Kasia, z okolic Tarnowa, 27 latek.
od ponad 3 lat zajmuję sie w wolnym czasie haftem krzyżykowym, a ostatnio zakochałam się w szydełku i drutach, narazie ucze się podstaw, głównie na filmikach znalezionych w sieci. I dopiero kupuję sobie pomalutku materiały.
Mam nadzieję że pozytywnie mnie przyjmiecie.
pozdarwiam
|
|
|
|
|
japoneczka01
Użytkownik b. aktywny
Kraj:
Rangi dodatkowe:
Pomogła: 118 razy Dołączyła: 04 Paź 2010 Posty: 1901 Skąd: Tarnów
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Pon 22 Wrz, 2014 08:30
|
|
|
KasiaB87 miło widzieć koleżankę z niedalekich okolic mojego miejsca na ziemi.
|
|
|
|
|
ania_b
Kraj:
Rangi dodatkowe:
Rangi:
Pomogła: 117 razy Wiek: 58 Dołączyła: 15 Mar 2009 Posty: 1381 Skąd: Gdańsk
Medale: 4 (Więcej...)
|
Wysłany: Pon 22 Wrz, 2014 15:57
|
|
|
Zapraszamy, zostań z nami.
|
|
|
|
|
Ampka
Użytkownik małomówny
Kraj:
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 30 Cze 2014 Posty: 89
|
|
|
|
|
vichta
Użytkownik b. aktywny Marzena
Kraj:
Rangi dodatkowe:
Pomogła: 104 razy Wiek: 58 Dołączyła: 10 Cze 2014 Posty: 1943 Skąd: Piotrkow Tryb/Oxford
|
Wysłany: Pon 22 Wrz, 2014 17:34
|
|
|
KasiaB87 napisał/a: | przypadkiem trafiłam na to forum |
Jak to dobrze, ze przypadki chodza po ludziach
Witaj i rozgosc sie
|
|
|
|
|
KasiaB87
Kraj:
Autor tematu Pomogła: 1 raz Wiek: 37 Dołączyła: 22 Wrz 2014 Posty: 122 Skąd: Zakliczyn
|
Wysłany: Śro 24 Wrz, 2014 06:41
|
|
|
japoneczka01, kochana piszesz że jesteś z Tarnowa, mogłąbyś polecić mi jakieś miejsce gdzie można kupić włóczkę? ale tak w miarę niedaleko c.h świt, mój mąz ma w Tarnowie przerwę w pracy więc może kupiłby, ale w grę wchodzi centrum miasta
|
|
|
|
|
japoneczka01
Użytkownik b. aktywny
Kraj:
Rangi dodatkowe:
|
Wysłany: Śro 24 Wrz, 2014 12:09
|
|
|
Kasiu w samym Świcie na górze jest pasmanteria dobrze zaopatrzona. A tak najlepiej - maleńka pasmanteria na rogu ul. Wałowej i Kupieckiej, to jest ok. 3km od Świtu idąc pieszo w linii prostej. Nie wiem czy Twój mąż potrafi wybrać włóczki, ale trzeba mu dać szansę niech się wykaże. Osobiście nigdy nie kupuję włóczek w żadnej pasmanterii tylko jak to nazywają u nas w ciucholandzie, albo lumpeksie. Przy ulicy Lwowskiej 29 a jest taki, co nowe włóczki sprzedaje głównie z Niemiec, obojętnie jakiego rodzaju po 60 zł za kg, czyli 10 dkg-6 zł. W pasmanterii niestety jest dużo drożej. Jest jeszcze hurtownia pasmanteryjna przy ul. Pułaskiego 63, to jest trochę bliżej Świtu ok. 1,5 km - trzeba patrzeć uważnie, bo to jest w garażu prywatnego domu, ale przy ulicy. Godziny otwarcia:
09:00 - 16:30 - Pon., Wt., Śr., Czw., Pt.
09:00 - 12:00 - Sob.
tel. 14 627 42 67 Można zadzwonić i zapytać o ceny włóczek, bo są trochę niższe niż w pasmanteriach detalicznych. Życzę udanych zakupów i
przyjemnego dziergania
|
Ostatnio zmieniony przez japoneczka01 Śro 24 Wrz, 2014 14:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
KasiaB87
Kraj:
|
Wysłany: Śro 24 Wrz, 2014 17:40
|
|
|
strasznie dziękuję za pomoc, mężowi wytłumacze i zobacze co z tego wyjdzie. Może niebawem osobiście wybiore się do Tarnowa to odwiedze wszystkie miejsca i których piszesz. Niestety narazie jestem uziemiona w domu z dzieciakami
|
|
|
|
|
japoneczka01
Użytkownik b. aktywny
Kraj:
Rangi dodatkowe:
|
Wysłany: Śro 24 Wrz, 2014 21:59
|
|
|
Rozumiem Cię Kasiu. Ja zawsze muszę dotknąć włóczki i przeczytać wszystkie oznaczenia na opasce z motka, wtedy wiem czy mi to odpowiada czy nie, a jakbym miała kimś się posłużyć to już nie to samo.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
|
| Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 19 |
|
|