|
Prace Kissy |
| Autor |
Wiadomość |
Kissa
Użytkownik średnioaktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Autor tematu Pomogła: 2 razy Wiek: 51 Dołączyła: 02 Paź 2007 Posty: 113 Skąd: Kraków
Medale: Brak
|
Wysłany: Śro 17 Paź, 2007 22:15 Prace Kissy
|
|
|
no to w końcu może i ja dodam moje dziergania... Nie wszystkie, bo część porozdawałam i muszę dopiero do nich dotrzeć z aparatem, żeby Wam przedstawic.
Więc zaczynam:)
te 4 obrazki to moje pierwsze prace zaczęłam jakies 4 lata temu i tak mi zostało...
Teraz w zależności od pory roku czy okazji, takie małe obrazki ozdabiają mi przedpokój
<-- a to moje pierwsze duuuże dzieło, pół roki dziergania "Irysy" van Gogha
<-- to kolejne, ale nie drugie:) jeszcze się nie doczekało oprawy
<-- ponoć w każdym domu taki Żyd liczący pieniądze być powinien, żeby te trzymały się domu...jakoś nie zauważyłam żeby pomógł )))
Resztę prac zamieszczę jak tylko zrobię zdjęcia
Mam nadzieję, że się Wam spodobają moje dziergania ) 
|
| Ostatnio zmieniony przez Kissa Nie 21 Paź, 2007 11:06, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Kissa

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Autor tematu Pomogła: 2 razy Wiek: 51 Dołączyła: 02 Paź 2007 Posty: 113 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Wto 23 Paź, 2007 14:29
|
|
|
bardzo wszystkie dziękuję za pochwały bardzo dużo dla mnie znaczą
Przeglądając prace szydełkowe dostałam natchnienia
Przedstawiam część kamizelki, która powstała własnie w wyniku natchnienia Na razie tylko plecy...
a to w przybliżeniu, lepiej widać wzór
zdjęć niestety nie umiem robić, stąd takie a nie inne, a dodatkowo musiałam walczyć z moją córeczką,
bo koniecznie chciała to mieć wyłącznie dla siebie 
|
_________________ http://kissa.fotosik.pl |
|
|
|
 |
Kissa

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Pią 02 Lis, 2007 19:50
|
|
|
Kamizelka jeszcze nie skończona, ale mogę sie pochwalić pracami XXX, w końcu dotarłam z aparatem do obdarowanych i mogłam porobić zdjęcia
ten obrazek kosztował mnie baaaardzo duzo pracy...wzór byl czarno biały, strasznie zagmatwany...ale myslę, że wysiłek się opłacił
ten natomiast obrazeczek poszedł bardzo szybko. Miło mi się go wyszywało
a ten zrobiłam w rekordowo szybkim czasie - ok 2 tygodnie. Poświęcałam każdą wolną chwilę na niego.... ale później odrzuciło mnie na jakiś czas od haftów...
Miłego oglądania, mam nadzieję ,że się Wam spodobają 
|
|
|
|
 |
Kissa

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Śro 21 Lis, 2007 08:11
|
|
|
pięknie dziękuję i się dalej chwalę
pomiędzy kamizelka na szydełku, której jakoś nie mogę skończyć, a ozdobami świątecznymi i kolejną zaczętą pracą - bluzeczką też na szydełku, wydziergałam dla córci sweterek
a tak wygląda w nim właścicielka
sweterek został przymierzony zanim jeszcze zdążyłam go wykończyć dokładnie, stąd ta nitka przy rękawku....ale nie mogłam się doczekać, musiałam ubrać w niego dziecinę )
|
| Ostatnio zmieniony przez Kissa Śro 21 Lis, 2007 08:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|