Ruda wita! |
Autor |
Wiadomość |
Ruda
Milczek
Autor tematu Dołączyła: 05 Sty 2006 Posty: 10 Skąd: Gdańsk
Medale: Brak
|
Wysłany: Czw 05 Sty, 2006 18:15 Ruda wita!
|
|
|
Witam wszystkich! :heeej: Nareszcie się zarejestrowałam i przestałam być gościem;to chyba dlatego, że z robótkami idzie mi o wiele lepiej niż z kompem. Zasilam Trójmiasto.Ale tu u was przyjemnie!
|
|
|
|
|
maranta
Kraj:
Pomogła: 68 razy Wiek: 57 Dołączyła: 01 Cze 2005 Posty: 5995 Skąd: Gdynia
Medale: 2 (Więcej...)
|
|
|
|
|
Halkuk
Gaduła ;)
Kraj:
Pomogła: 18 razy Wiek: 62 Dołączyła: 25 Sie 2005 Posty: 4709 Skąd: Bytom
|
Wysłany: Czw 05 Sty, 2006 18:30
|
|
|
Witaj wśród nas :wesolek:
|
_________________ Pozdrawiam - Halina. |
|
|
|
|
ciaachoo
Użytkownik aktywny
Kraj:
Pomogła: 1 raz Wiek: 51 Dołączyła: 14 Paź 2005 Posty: 722 Skąd: Dabrowa G
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Czw 05 Sty, 2006 21:28
|
|
|
Witaj Ruda
Pozdrawiam Ilona!!!!!!
|
|
|
|
|
Elżbieta P.
Super gaduła :)) Ela
Rangi dodatkowe:
Pomogła: 25 razy Wiek: 70 Dołączyła: 16 Lis 2005 Posty: 8756 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Pią 06 Sty, 2006 16:27
|
|
|
Witaj Ruda, z :komp: też sobie poradzisz :mrug:
|
|
|
|
|
Ruda
Milczek
|
Wysłany: Pią 06 Sty, 2006 18:26
|
|
|
tak myślisz? chyba,że z pomocą moich dzieci. Skąd one, bez komputerowego kursu, tyle potrafią? Myślę, że mimo mojej 40 jeszcze nauczę się do obsługiwać /tak, jak powróciłam do robótek po wielu latach/.Powiedzcie szczerze czy tak naprawdę wszystko samodzielnie wstawiacie, wklejacie na kompa? Bez pomocy młodzieży?Czy tylko ja jestem takim dinozaurem?!
|
|
|
|
|
Halkuk
Gaduła ;)
Kraj:
Pomogła: 18 razy Wiek: 62 Dołączyła: 25 Sie 2005 Posty: 4709 Skąd: Bytom
|
Wysłany: Pią 06 Sty, 2006 18:41
|
|
|
Nic się nie martw Nie Ty pierwsza bez dzieci nic nie poradzisz :fajnie: .
Ja jak zaczynałam sama , ściągałam wszystko co się dało nawet nie wiem gdzie .
Słyszałam potem od syna , który musiał po mnie robić porządki i szukać zaginionych wzorków , że działam bezmyślnie . Stopniowo , pomalutku wszystkiego można się nauczyć - trochę przy pomocy dzieci , trochę przy pomocy życzliwych duszyczek na forum czy gg :wesolek:. Przynajmniej tak było w moim przypadku .
Pozdrawiam cieplutko - Halina.
|
_________________ Pozdrawiam - Halina. |
|
|
|
|
waniczek
Milczek Waniczek
Kraj:
|
Wysłany: Pią 06 Sty, 2006 22:17
|
|
|
witamy w naszym gronie Ruda
[ Dodano: Pią 06 Sty, 2006 22:21 ]
komputer to cybernetyczny idiota(tak gdzieś wyczytałam) ale jest do ujarzmienia napewno sobie poradzisz :fajnie: :fajnie: :fajnie:
|
|
|
|
|
Krzysia
Użytkownik średnioaktywny
Kraj:
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 21 Lis 2005 Posty: 181 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Sob 07 Sty, 2006 08:33
|
|
|
Ruda witaj
Ponad rok temu też o wszystko pytałam synków, potem odważyłam się inne dziewczyny, podpowiedziały jakie programiki warto mieć i skąd je ściągnąć, powoli nauczyłam się wiele, bardzo wiele, ale oczywiście jeszcze więcej nie potrafię
Kiedyś, gdzieś wyczytałam taką uniwersalną instrukcję do obsługi wszelkiego nowoczesnego sprzętu, m.in. gospodarstwa domowego:
-przeczytaj uważnie instrukcję obsługi,
-przeczytaj jeszcze raz,
-ewentualnie przeczytaj jeszcze raz,
-jeśli nadal masz kłopoty, poproś o pomoc dzieci,
-nie masz własnych, poproś dzieci sąsiadów ( WIEK DZIECKA NIE MA ZNACZENIA !!!)
I to się sprawdza
|
|
|
|
|
Anna B.
Użytkownik aktywny
Kraj:
Rangi dodatkowe:
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 13 Cze 2005 Posty: 971 Skąd: Ziemia Lubuska
|
Wysłany: Sob 07 Sty, 2006 12:24
|
|
|
Krzysiu, to ja stosuję tę metodę z lekką modyfikacją. Kiedy już jestem na tym etapie , proszę o pomoc młodszego brata. Też działa.
A tak w ogóle, to cześć, Ruda! :usciski:
|
_________________ Pozdrowionka!
Anna B.
Zapraszam na frywolitki!
oraz patchworki i inne stworki
|
|
|
|
|
rudzik
Milczek
|
Wysłany: Sob 07 Sty, 2006 15:47
|
|
|
Witaj Ruda ! Cieszę sie że jesteś wsrod nas a co do kompa to ja też niewiele umiem zdecydowanie bardziej wolę druty od niedawna szydełko dlatego tak mało odzywam się na forum choć klawiaturkę troszkę poznałam ale do dzis i myśle że jeszcze długo będę wdzięczna wszystkim pozytywnie zakręconym dziewczynom które sa na forum bo miło jest wiedziec że nie jesteś sama i zamiast stękać jak to jest żle wyczarowują cudne rzeczy z nitek a jeszcze jak dołączymy atmosferę jaka panuje na naszym forum to nic dodać nic ująć tylko po prostu dzięki dla wszystkich kórzy tu są A komputer podobno nie gryzie chociaż czasami popsuje mi nerwy zawsze wracam po to aby tu zajrzeć Jeszcze raz witaj
|
|
|
Ruda
Milczek
|
Wysłany: Sob 07 Sty, 2006 16:18
|
|
|
Witajcie! Dzięki za wsparcie. Wolałabym pewne rzeczy wiedzieć, zamiast pytać 10-latka jak coś sobie ściągnąć i żeby wiadomo było gdzie potem szukać. Poza tym czuję dyskomfort, że nie mam skanera ani cyfrówki, żeby podzielić się tym co mam , albo pochwalić się tym, co zrobiłam. Pozdrawiam Ruda
|
|
|
|
|
Grażyna
Kraj:
Rangi dodatkowe:
Rangi:
Pomogła: 102 razy Dołączyła: 02 Sie 2005 Posty: 8050 Skąd: z Bełchatowa
|
Wysłany: Sob 07 Sty, 2006 17:59
|
|
|
Cześć Ruda. Nie ty jedna nie masz cyfraka, jesli się nie pochwalisz swoją robótką, to może podrzucisz cos ciekawego, jak wiekszośc z nas. Będzie dobrze.
|
|
|
|
|
rudzik
Milczek
|
Wysłany: Nie 08 Sty, 2006 10:16
|
|
|
Ruda głowa do góry nie jesteś sama ale zawsze można polubić kompa ja mam podobny problem ale staram się jak umiem go rozwiązac no i dzieciaki mam troszkę starsze i nie zawsze mają ochotkę mamusi tłumaczyć no ale jakoś być musi i troszkę prosić o pomoc trzeba Bo nie wyobrażam sobie żeby choć na chwile nie zajrzeć na nasze forum Wcześniej wogóle nie interesował mnie komputer a teraz owszem dzieki takim dziewczynom jakie tu znalazłam tak łatwo sie nie poddam choć wzorki drukują mi dzieciaki bo ja niestety nie umiem pisze sama no i czytac na szczęscie tez kiedyś uczyli Pozdrowienia dla wszystkich
|
|
|
Ruda
Milczek
|
Wysłany: Nie 08 Sty, 2006 13:35
|
|
|
Witajcie koleżanki od szydła i drutów Komputer to ja polubiłam już dawno i to bardzo, odkąd odkryłam jakie dobrodziejstwa skrywa internet. A teraz, kiedy wpadłam na pomysł szukania w nim wzorków ,a natrafiłam na Wasze forum, wręcz go uwielbim . Dlatego tak ubolewam, że tak wiele jeszcze nie potrafię. Gdyby tak dzieci potrafiły jeszcze wydłużyć dobę... Cóż , zwolnienie lekarskie się kończy,czas wracać do pracy, będzie czasu jeszcze mniej. Pozdrowionka
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
|
| Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 26 |
|
|