Cześć:) |
Autor |
Wiadomość |
karminowa
Milczek zaczynam:)
Kraj:
Autor tematu Dołączyła: 02 Cze 2015 Posty: 4
Medale: Brak
|
Wysłany: Wto 02 Cze, 2015 22:47 Cześć:)
|
|
|
Jestem z Krakowa, kiedy miałam 10lat mama nauczyła mnie robić na drutach[do dzisiaj mam swoje pierwsze druty!proste,dł.35cm rozmiar 4,5.moje ulubione]-niestety, ale źle-przez wiele lat oczka przerabiałam od tyłu i zrobiłam tak kilka szalików.
Lubię robić szaliki, to bardzo relaksujące:)uwielbiam nimi obdarowywać przyjaciół.
Zrobiłam też dwie czapki-jedną dla siebie, drugą dla przyjaciela. Ta dla mnie jest za ciasna, jak ją wkładam, to oczy mi wychodzą na wierzch. Ale dalej ją mam-moją pierwszą czapkę. Ozdobiłam ją filcowym serduszkiem.
ostatnio odkryłam dwukolorowy ścieg patentowy i jestem w trakcie robienia szalika:)jestem z siebie dumna jak paw, że udało mi się nauczyć tego wzoru!
jestem też ciekawa, czy udałoby mi się zebrać kilka osób 14 czerwca:) to Światowy Dzień Robienia na Drutach w Miejscach Publicznych
|
Ostatnio zmieniony przez karminowa Śro 03 Cze, 2015 15:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
|
| Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|