Przesunięty przez: ciapara Wto 19 Cze, 2012 16:45 |
Sklepy z tkaninami do patchwork'u |
| Autor |
Wiadomość |
jednoiglec
Milczek

Kraj:

Medale: Brak
|
Wysłany: Sob 12 Wrz, 2009 20:28 Sklep internetowy Jednoiglec zaprasza!
|
|
|
Witam,
całkiem niedawno ruszył mój sklep internetowy z tkaninami do patchworku.
www.jednoiglec.pl
W ofercie mam m.in. rewelacyjne tkaniny Michael'a Miller'a.
W sklepie jest również dział "Promocje!", który rządzi się specjalnymi prawami (zachęcam do przeczytania regulaminu tego działu), a można w nim dostać np. ćwiartki Amy Butler.
Do 22 września nie wysyłam zamówionych tkanin (z powodu urlopu), ale prawie codziennie odpowiadam na wszystkie pytania.
Jeśli nasuwają się Wam jakieś pytania czy wątpliwości, to zapraszam do podzielenia się nimi tutaj.
Cały czas zmieniam funkcjonalność sklepu pod kątem sugestii klientów, nawet potencjalnych.
Zachęcam do zapoznania się z ofertą sklepu - na pewno nie zdarzy się to:
Pozdrawiam,

|
|
|
|
 |
Kulbisia
Użytkownik średnioaktywny

Kraj:

Autor tematu Wiek: 38 Dołączyła: 23 Wrz 2007 Posty: 195
|
Wysłany: Nie 20 Gru, 2009 19:08 Sklepy z tkaninami do patchwork'u
|
|
|
jeżeli natchniecie się w internecie na sklepy, które oferują tkaniny nadające się na patchworki, to prosiłabym - wrzucajcie tu adresy do nich.
Ja ze swojej strony mogę już wrzucić dwa sklepy specjalizujące się właśnie w tkaninach do patchworku
http://www.robinspatchwork.eu/
http://www.szmatkalatka.pl/index.html
Sklepy pewnie znane, ale dla formalności je dałam
Oczywiście, wiem że najlepiej kupować kawałki materiałów w tzw. 'szmateksach', ale czasem potrzeba jakiś nowiutkich, większych kawałków tkanin 
|
| Ostatnio zmieniony przez Kulbisia Nie 20 Gru, 2009 19:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
pchelka831

Kraj:

Pomogła: 2 razy Wiek: 42 Dołączyła: 19 Gru 2007 Posty: 157
|
|
|
|
 |
Kulbisia

Kraj:

Autor tematu Wiek: 38 Dołączyła: 23 Wrz 2007 Posty: 195
|
|
|
|
 |
ulinkap
Milczek

|
Wysłany: Śro 12 Maj, 2010 15:31
|
|
|
jeśli mogę to dodam jeszcze www.PatchworkShop.pl
nowy sklep do patchworku- mój więc nieśmiało zapraszam
bo Was podczytuję ale raczej się nie udzielam (jeszcze ) więc dlatego nieśmiało
|
| Ostatnio zmieniony przez ulinkap Śro 12 Maj, 2010 15:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Maryna
Milczek

|
|
|
|
 |
salsa101
Milczek

Wiek: 52 Dołączyła: 13 Lis 2013 Posty: 3 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: Nie 17 Lis, 2013 14:53
|
|
|
Możecie także zerknąć na mój sklep gdzie pracuję. jest w stopce lub jak kto woli zaraz zamieszczę linka. Tkaniny pod względem jakości to jest podstawa jeśli chodzi o ubrania czy np. elementy dekoracyjne. tkaniny
|
_________________ Bielska tradycja tkanin!
tkaniny |
|
|
|
 |
Orka

Kraj:

Pomogła: 3 razy Wiek: 51 Dołączyła: 18 Wrz 2012 Posty: 120 Skąd: Gdańsk
|
|
|
|
 |
ania_b

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Rangi:

Pomogła: 117 razy Wiek: 59 Dołączyła: 15 Mar 2009 Posty: 1381 Skąd: Gdańsk
Medale: 4 (Więcej...)
|
Wysłany: Nie 11 Maj, 2014 21:33
|
|
|
Orka, widzę, że gdańszczanka i chyba patchworkująca, skoro polecasz sklep. Serdecznie zapraszam na patchworkowe spotkanie na Oruni 31 maja. Naprawdę wspaniała sprawa. Ja już się uzależniłam. Szczegóły w tym wątku
|
|
|
|
 |
Orka

Kraj:

Pomogła: 3 razy Wiek: 51 Dołączyła: 18 Wrz 2012 Posty: 120 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: Pon 12 Maj, 2014 20:59
|
|
|
Dziękuję za namiary ania_b, ale ja patchworków nie umiem szyć same drobiazgi, głównie kosmetyczki, poważniejszą rzeczą był przybornik, z kieszeniami na druty Zdecydowanie wolę druty a ostatnio decoupage.
|
_________________ http://komodaorki.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
nipotek
Milczek

|
Wysłany: Wto 24 Cze, 2014 21:49
|
|
|
Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia nowego sklepu internetowego z tkaninami patchworkowymi, dziecięcymi i dekoracyjnymi oraz polarami Minky na www.krafcik.pl. W naszej ofercie znajdziecie jedynie oryginalne, amerykańskie tkaniny bawełniane od producentów tj. Robart Kaufman Fabrics, Michael Miller Fabrics, czy Timeless Treasures Fabrics oraz prawdziwy polar Minky z Shannon Fabrics. Oferowane tkaniny doskonale nadają się do wyrobów patchworkowych, quiltów, a także wyrobów dziecięcych (przytulanek, pościeli, poduszek, zasłonek, a nawet ubrań). Gwarantujemy, iż wykonane z nich dzieła staną się niepowtarzalną ozdobą każdego wnętrza!
Dla każdego zarejestrowanego nowego Klienta oferujemy 5% rabatu na pierwsze zakupy (szczegóły dotyczące promocji zostały opisane na stronie głównej naszego sklepu).
Ale to jeszcze nie wszystko! Z okazji otwarcia chcemy wręczyć Wam stały rabat w wysokości 10% na zakupy w naszym sklepie (rabaty i promocje nie łączą się). Aby skorzystać z rabatu należy w koszyku, w polu: Kupon rabatowy wpisać hasło: PATCHWORK. Rabat zostanie odliczony przed ostatecznym zatwierdzeniem zakupów.
Zapraszamy na naszą stronę: www.krafcik.pl/
oraz do śledzenia naszego fanpage'a na Facebooku: www.facebook.com/krafcik1 , na którym będziemy na bieżąco informować o nowościach, promocjach, rabatach i konkursach:)
Pozdrawiamy serdecznie,
Krafcik.pl
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 22 |
|
|