Witam |
Autor |
Wiadomość |
Lola123
Użytkownik małomówny
Autor tematu Dołączyła: 28 Sie 2013 Posty: 50
Medale: Brak
|
Wysłany: Sob 31 Sie, 2013 06:55 Witam
|
|
|
Witam, wszystkich serdecznie, chciałabym sie czyms zając w czasie wolnym , sama jeszcze nie wiem czym
Druty , szydeło, szycie odpadaja, nie mam cierpliwosci, chciałabym spróbować papierowej wikliny,witrażu, kartek okolicznościowych, haftu krzyzykowego jednak musze zdecydować sie na jedna rzecz a jeszcze nie wiem na co konkretnie
|
|
|
|
|
artistiko.blog
Milczek artistiko.blog.pl
Kraj:
|
Wysłany: Sob 31 Sie, 2013 16:48
|
|
|
Witaj,
jeśli rękodzieło to coś co lubisz, to zapewne znajdziesz "swoją dziedzinę", w której będziesz mogła się wykazać. Niestety chyba każda z nich wymaga choć odrobiny cierpliwości Ja gorąco zachęcam do decoupage'u.
|
_________________ www.artistiko.blog.pl |
|
|
|
|
jokul
Użytkownik b. aktywny Jola z Orawy
Kraj:
Rangi dodatkowe:
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 24 Mar 2006 Posty: 1019
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Sob 31 Sie, 2013 18:10
|
|
|
Witaj i rozgość się wśród nas. Na pewno znajdziesz coś dla siebie. Tu spotkasz wiele pasjonatek rękodzieła, które (wiem z doświadczenia) zawsze chętnie pomogą.
|
_________________ Zapraszam do wirtualnych odwiedzin:mój blog
|
|
|
|
|
Lola123
Użytkownik małomówny
|
Wysłany: Sob 31 Sie, 2013 21:22
|
|
|
Hej, witajcie
Decoupage bardzo mnie kusi i na pewno popróbuje ale nie wszystko na raz. Dzis zakupiłam farbki do malowania na szkle , na razie 3 kolory+ 3 konturówki + 2 pedzelki , zobaczymy jak mi bedzie szło to pózniej dokupie wiecej kolorów
Zakupiłam równiez ozdobny dziurkacz do papieru, stemple silikonowe ..acha i krede do papieru mam również zamiar w niedługim czasie popróbować zdobienia kartek okolicznościowych a i kupiłam jeszcze pistolet do kleju na goraco, bardzo podoba mi sie papierowa wiklina i ...musze tego spróbować
|
Ostatnio zmieniony przez Lola123 Sob 31 Sie, 2013 21:25, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
artistiko.blog
Kraj:
|
Wysłany: Nie 01 Wrz, 2013 12:58
|
|
|
Ja czasem zahaczam o Scrapbooking więc też mogę polecić;) Dziurkacze i stemple to dobry początek. Do robienia kartek okolicznościowych, czy ozdabiania zdjęć - w sam raz. Do tego w sklepach jest mnóstwo przeróżnych, ślicznych papierów scrapowych.... Pochwal się jak już coś zrobisz
|
|
|
|
|
Lola123
Użytkownik małomówny
|
Wysłany: Nie 01 Wrz, 2013 19:03
|
|
|
Teraz ogladam na youtube filmiki o zdobieniu kartek, musze sie najpierw dokładnie dowiedzieć do czego te wszystkie tusze i stemple moge wykorzystac, no i nie mam najważniejszego...ładnego papieru na kartki ale napewno w niedługim czasie takowy tzn. ładny nabęde
|
|
|
|
|
artistiko.blog
Kraj:
|
Wysłany: Pon 02 Wrz, 2013 08:15
|
|
|
Życzę powodzenia PS: proponuję zacząć od zakupu białego lub kremowego papieru tłoczonego jako bazy to wykonywania kartek
|
|
|
|
|
Lola123
Użytkownik małomówny
|
Wysłany: Pon 02 Wrz, 2013 14:16
|
|
|
dziękuje, rozejrzę się, za duzy wybór jest w sklepach internetowych
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
|
| Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 18 |
|
|