|
Ananasowa sukienka |
| Autor |
Wiadomość |
chocolatin
Użytkownik aktywny

Autor tematu Pomogła: 3 razy Wiek: 42 Dołączyła: 07 Maj 2006 Posty: 330 Skąd: Tychy/Reading
Medale: 1 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
AlaJ
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 70 razy Wiek: 70 Dołączyła: 21 Sty 2010 Posty: 1700
|
Wysłany: Czw 18 Paź, 2012 21:54
|
|
|
Niewiele widzę, ale najprościej (tak robiłam bluzeczkę z ananaskami) wyjaśnić w ten sposób: robótka musi być tak rozdzielona, żeby wyszło po pól ananaska na przód i na tył. I na łaczeniu robi się z tego jeden cały ananas. Nie wiem, czy dobrze widzę, ale u Ciebie chyba widac na łaczeniu za dużo słupków - jakby "początki" do dwoch ananasów. Prościej nie umiem wyjaśnić. Ne wiem, czy jest to jasne.
|
| Ostatnio zmieniony przez AlaJ Czw 18 Paź, 2012 21:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
kaska27s
Użytkownik średnioaktywny

Kraj:

Pomogła: 10 razy Wiek: 48 Dołączyła: 03 Gru 2005 Posty: 113
|
Wysłany: Czw 18 Paź, 2012 22:32
|
|
|
Widze ze pod pacha na oryginalnym obrazku jest jeden ananas, wiec przy laczeniu powinnas miec dwa slupki tego wachlarzyka jakby po jednaj stronie a drugie po drugiej stronie laczenia...kurka tez nie potrafie tego wytlumaczyc, tak zeby tych wachlarzykow miedzy oczkami lacuszka nie bylo 4 tylko 3...
ja tak to widze

|
_________________ kasias |
|
|
|
 |
chocolatin
Użytkownik aktywny

Autor tematu Pomogła: 3 razy Wiek: 42 Dołączyła: 07 Maj 2006 Posty: 330 Skąd: Tychy/Reading
|
Wysłany: Pią 19 Paź, 2012 16:59
|
|
|
Dzięki dziewczyny za wytłumaczenie Dokładnie jest tak, jak myślicie - za dużo słupków i nie wiedziałam, jakk to ugryźć. Wasze wyjaśnienia mi bardzo pomogły Nie mogę jednak robić dalej, bo sukienka wychodzi za duża (ma w biuście 102 cm, a ja potrzebuję 94), robiłam z alminy, muszę chyba kupić coś cieńszego, tylko co? Myślałam nad Perle 5, tylko czy nie za cienkie? 
|
_________________ moje album
https://picasaweb.google.com/choccolatino/Clothes?authkey=Gv1sRgCPDg-uDx_MeG7QE |
|
|
|
 |
AlaJ
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
|
|
|
 |
chocolatin
Użytkownik aktywny

|
|
|
|
 |
AlaJ
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 17 |
|
|