Przywitajmy się ;) |
Autor |
Wiadomość |
Dżastii
Użytkownik aktywny
Kraj:
Autor tematu Pomogła: 3 razy Wiek: 34 Dołączyła: 14 Maj 2012 Posty: 763 Skąd: Warszawa/Cis
Medale: Brak
|
Wysłany: Pon 14 Maj, 2012 11:10 Przywitajmy się ;)
|
|
|
Witam wszystkich serdecznie Wczoraj koleżanka pokazała mi to forum i oto tu jestem.
Widziałam jakie piękne rzeczy prezentujecie. Jestem zachwycona talentem i chęcią pomocy.
Całuję gorąco wszystkich
|
_________________ Mój blog. Zapraszam. http://udzastii.blogspot.com/
Pozdrawiam serdecznie wszystkich |
|
|
|
|
Paddington
Użytkownik b. aktywny
Kraj:
Rangi dodatkowe:
Pomógł: 24 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Posty: 2067 Skąd: Poznań
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Pon 14 Maj, 2012 12:39
|
|
|
Dżastii, witaj, ciekawy wvatarek czy on oznacza, że pora zimowo-gwiazdkowa jest Twoją ulubioną? A która część działania jest Tobie najbliższa- xxx, szydełko, druciaki, czy może sutasz? Chwal się koniecznie.
Pozdrawiam serdecznie
|
_________________ "Please look
after this BEAR
Thank You"
http://www.lookafterbear.blogspot.com/
DARKEST PERU TO LONDON |
|
|
|
|
Dżastii
Użytkownik aktywny
Kraj:
Autor tematu Pomogła: 3 razy Wiek: 34 Dołączyła: 14 Maj 2012 Posty: 763 Skąd: Warszawa/Cis
Medale: Brak
|
Wysłany: Pon 14 Maj, 2012 13:15
|
|
|
Tak pora zimowo-gwiazdkowa jest moją ulubioną, bo radosną świecącą i w sumie najwięcej pracy mam wówczas
Chyba nie mam jakiegoś ulubionego, chociaż na chwilę obecną najlepiej mi wychodzą karczochy Przed Bożym Narodzeniem zaczęłam szydełkować i to też bardzo lubię (mam mojego mistrza- babcię). Robiłam biżuterię z koralików, ale mam w tej działalności mały przestój (tak półroczny mniej więcej ). Ostatnio koleżanka sprezentowała mi prześliczną bransoletkę( sznur szydełkowo - koralikowy), czego też chcę się nauczyć. Trochę zaczynałam sutasz, ale to trudniejsze niż myślałam i też mam przerwę. Mam w planach nauczyć się decoupage, ale chyba mi nie starcza czasu na to wszystko czego chciałabym się nauczyć.
Tylko za druty chyba się nie będę brała, bo to chyba zbyt dalekie od moich umiejętności
|
_________________ Mój blog. Zapraszam. http://udzastii.blogspot.com/
Pozdrawiam serdecznie wszystkich |
|
|
|
|
Kelmuska
Użytkownik b. aktywny Edyta
Kraj:
Pomogła: 16 razy Wiek: 48 Dołączyła: 02 Maj 2011 Posty: 1827 Skąd: Rorschach
Medale: 1 (Więcej...)
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
|
| Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|