|
szukam adresów polskich forum |
| Autor |
Wiadomość |
alfa76
Użytkownik aktywny

Kraj:

Autor tematu Pomogła: 6 razy Wiek: 50 Dołączyła: 25 Wrz 2005 Posty: 308
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Pon 14 Lis, 2005 21:55 szukam adresów polskich forum
|
|
|
Poszukuję adresów polskich forum robótek ręcznych. Z góry dziękuje za zainteresowanie i pomoc
|
|
|
|
 |
lucille
Użytkownik średnioaktywny

Kraj:

Pomogła: 3 razy Wiek: 45 Dołączyła: 14 Sie 2005 Posty: 187 Skąd: Kraków
Medale: Brak
|
|
|
|
 |
alfa76
Użytkownik aktywny

Kraj:

|
Wysłany: Wto 15 Lis, 2005 16:06
|
|
|
W takim razie proszę o usunięcie tego postu
|
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

Pomogła: 68 razy Wiek: 58 Dołączyła: 01 Cze 2005 Posty: 6004 Skąd: Gdynia
Medale: 2 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
pasjonatka
Milczek

|
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

|
|
|
|
 |
lucille

Kraj:

|
Wysłany: Wto 15 Lis, 2005 20:32
|
|
|
Maranto ale ten post pojawił się już na cześci wymienionych przez Ciebie forów 
|
_________________ mój albumik
moje blogowanie |
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

|
|
|
|
 |
Anna B.
Użytkownik aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 6 razy Dołączyła: 13 Cze 2005 Posty: 971 Skąd: Ziemia Lubuska
|
|
|
|
 |
lucille

Kraj:

|
Wysłany: Wto 15 Lis, 2005 21:53
|
|
|
| Anna B. napisał/a: | ktosik najwyraźniej śledztwo przeprowadza  |
Że niby ja 
|
_________________ mój albumik
moje blogowanie |
|
|
|
 |
barbara 1
Gaduła ;)

Kraj:

Pomogła: 52 razy Wiek: 60 Dołączyła: 17 Cze 2005 Posty: 6379 Skąd: Częstochowa
Medale: 3 (Więcej...)
|
Wysłany: Śro 16 Lis, 2005 11:39
|
|
|
Zgadzam sie całkowicie z Lucille.Ponieważ są to osoby które wogóle nie uczestniczą w forach tylko zbierają wszelkiego rodzaju namiary na robótki.Ja juz od dobrych paru dni dostaje meile z prośbami o schematy na anioły,dzwonki,to wszystko co jest teraz na czasie.Ktoś sobie chodzi na łatwizne,pozbiera gotowce i do dzieła i buch na allegro .Tak jak już podebrano pomysł kolezanki KuEli z jej anioła,którego jakaś baba(bo już muszę tak napisać)sprzedaje za marną cene..Ja,żeby stworzyc anioła lub dzwonek muszę poswiecic sporo czasu na wymyslenie jak go zrobić.Zawsze jestem otwarta na prosby dziewczyn z naszego forum i poswiecam czas na rozrysowanie lub opisanie schematu do danej rzeczy.A dobrze wiecie ,że robie anioły i dzwonki z głowy.Ewentualnie podpatruje ze zdjęć.Chociaż moje i tak wychodzą całkowicie inne niz orginał.
Jeśli ktoś jest bardzo zainteresowany innymi forami,to przecież ma dwie łapki,głowe i mózg
I N I E C H S Z U K A
|
|
|
|
 |
Dorfi
Użytkownik małomówny

Kraj:

Pomogła: 3 razy Wiek: 52 Dołączyła: 19 Wrz 2005 Posty: 99 Skąd: Kraków
|
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Śro 16 Lis, 2005 12:21
|
|
|
nie mam sie czasu zalogowac, ale odpowiadam na Wasze zarzuty. Nie miałam zamiaru podkupywać żadnych Waszych pomysłów. Po prostu interesuję się robótkami ręcznymi a na tym i innych forach, które znam znalazłam ogromną pomoc. Adresy tych forów, które znam znalazłam dzięki uczestnictwu tutaj. Przeciż często odwołuje się tutaj do forum Kaiemu, a znów na forum Kaiem natknęłam się na adres forum Hafcików. Dziękuję Maranto za adresy forum Kaan i Kołderek. Bardzo się zawiodłam, gdyż sama często brałam udział w forum i gdy umiałam to pomagałam. Dlatego Maranto proszę o usunięcie tego postu, bo mam dość używania sobie na mnie moich koleżanek.
|
|
|
|
 |
Dorfi
Użytkownik małomówny

Kraj:

|
Wysłany: Śro 16 Lis, 2005 12:39
|
|
|
A może trzeba było troszeczkę inaczej sformułowac swoją prośbę, bo niestety przy czytaniu posta nasuwało się co innego
Zresztą Krzysiek z Hafcików podpowiedział Ci, od czego powinnaś zacząć.
|
_________________ http://dorfi123.multiply.com/
http://dorfi.blox.pl/html |
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

|
Wysłany: Śro 16 Lis, 2005 13:14
|
|
|
| Gość napisał/a: | | Bardzo się zawiodłam, gdyż sama często brałam udział w forum i gdy umiałam to pomagałam. |
To prawda, również na tym forum podawałaś mnóstwo ciekawych linków, z których niejedna z nas skorzystała- choćby w tym poście- http://maranta.livenet.pl...php?p=2855#2855
W innym miejscu proponujesz pomoc w tłumaczeniach opisów z angielskiego co także niejednej z nas może się przydać-
http://maranta.livenet.pl...highlight=#2993
A co do linków do innych forów (for???) robótkowych, to ja jestem za...
Dlatego, alfa, może zamiast kasować ten temat, pójdźmy we właściwym kierunku i faktycznie podzielmy się tym, co udało nam się w czeluściach polskiego Internetu wygrzebać. Wszyscy możemy na tym skorzystać.
Proponuję wyciszyć emocje, choć oczywiście, Basiu masz dużo racji w tym, co powiedziałaś, również dostaję mnóstwo maili z różnymi prośbami, w miarę możliwości staram się pomagać, ale kilka razy widziałam wyraźnie, ze ktoś idzie zwyczajnie na łatwiznę
Jednak zostawmy już to...
Alfa, jeśli nadal jesteś za usunięciem tego tematu, to oczywiście żaden problem, choć myślę, że nie tędy droga
Aha i jeszcze jedno... jeśli ktoś, gdzieś robi coś dobrego, to ja to popieram i w moim słowniku nie ma takiego słówka jak konkurencja.
Więc nie bójcie się tutaj reklamować dobrych, wartościowych rzeczy 
|
_________________ Pozdrawiam, Anna
http://maranciaki.pl
Galeria prac:
http://maranciaki.pl/galeria.htm
Blog: http://maranta.blox.pl |
|
|
|
 |
Dorfi
Użytkownik małomówny

Kraj:

|
|
|
|
 |
lucille

Kraj:

|
|
|
|
 |
barbara 1
Gaduła ;)

Kraj:

|
Wysłany: Śro 16 Lis, 2005 14:10
|
|
|
Alfa76,przeprosiny z mojej strony.Fakt dzis dopiero poczytałam forum,rzeczywiscie jestes dobrym uzytkownikiem tego forum.Wprowadziła mnie w błąd Justyna z forum kaiem ,która zamiesciła wypisz wymaluj takiego samego posta,i tez pózniej prosiła o jego usuniecie.Myslałam,że to ta sama osoba,tylko pod innym nikiem i to mnie wprowadziło w nerwy.I teraz owa Justyna która juz na kilku innych forach prosiła o to samo,ma podane na tacy.Dziewczyny jeszcze jest coś takiego jak prywatne wiadomosci.
|
|
|
|
 |
Dorfi
Użytkownik małomówny

Kraj:

|
Wysłany: Śro 16 Lis, 2005 14:32
|
|
|
Wydaje mi się jednak, że to ta sama osoba (ten sam tekst, ta sama data). Jej post wydał mi się nietaktem. Na innych forach post ten spotkał się z takim samym przyjęciem.
Ale skoro Maranta jest za podawaniem linków i nie widzi w tym nic złego, ( zresztą adresy są jawne i nikt ich nigdzie nie zastrzegał) to podałam ich kilka.
Jeśli wyjdzie z tego jakieś nadużycie, to zawsze można je usunąć,
Chociaż nie widzę nic złego w szukaniu ich samemu. Mnie nikt ich nie podał. Sama znalazłam. Jeśli ktoś bardzo chce, to znajdzie
|
_________________ http://dorfi123.multiply.com/
http://dorfi.blox.pl/html |
|
|
|
 |
barbara 1
Gaduła ;)

Kraj:

|
Wysłany: Śro 16 Lis, 2005 15:41
|
|
|
Dorfi zgadzam sie z Tobą.Ja też szukałam sama.Tu akurat alfa 76 jest aktywna na forum,i myśle,ze moze mylimy sie co do jej osoby,moze nie radzi sobie w szukani takich str.Tylko,że ostatnio pojawiają sie na forach identyczne posty.A pózniej prywatne meile o wzory i schematy(dla swoich zawsze mam)dla obcych ktorzy na tym robią kasę nigdy.Ja już zaczęłam w profilu likwidować meila,tylko mi zaśmiecają skrzynke,a co niektóre osoby są niesamowicie upierdliwe i natretne.I chyba w niedługim czasie zmienie sobie poczte na inną.
|
|
|
|
 |
alfa76
Użytkownik aktywny

Kraj:

|
Wysłany: Śro 16 Lis, 2005 15:48
|
|
|
Kochana Basiu i wszystkie uczestniczki forum! Przeprosiny przyjęte, ale ja tak jak i wy również bywam na kilku forach, z tym że czasami zmieniam nicka. Dlatego Basiu Justyna to też ja. Napisałam to na kilku forach, o czym pisałam wcześniej i mozecie być pewne że nie wykorzystuję waszych robótek d;la żadnychcelów komercyjnych i zawsze staram się pomagać ludziom. tak już zostałam wychowana. Cieszę się z t tego że Maranta zdecydowałą się kontynuowac ten temat, bo naprawde napisałam te posty tylko aby pomóc innym uczestniczkom forum. Jak same widzicie jest to z korzyścią dla innych.jeżeli uda mi sie coś znależć to chętnie się podzielę.
|
|
|
|
 |
barbara 1
Gaduła ;)

Kraj:

|
Wysłany: Śro 16 Lis, 2005 15:51
|
|
|
Jeszcze raz wpadam w ten temat.Alfa 73 dołaczyła do nas 25-go wrzesnia.Więc nie moze byc tą osoba co prosi o adresy na innych forach.Widze,że to jest wielki zbieg okolicznosci w tych samych postach,tylko rózne osoby.Jeszcze raz ,alfa nie gniewaj się za tą nagonke na Twoja osobe
|
|
|
|
 |
alfa76
Użytkownik aktywny

Kraj:

|
Wysłany: Śro 16 Lis, 2005 15:53
|
|
|
Aha jeżeli komuś to że napisałam ten sam post w jakiś sposób przeszkodziło, to najmocniej przepraszam. Mam nadzieję, że moge byc dalej uczestniczką tego forum jak i innych
|
|
|
|
 |
barbara 1
Gaduła ;)

Kraj:

|
Wysłany: Śro 16 Lis, 2005 15:58
|
|
|
alfa76 z mojej strony jak najbardziej,tym bardziej,że na kaiem też jesteś dosyc długo na forum
Śledztwo zostaje zakończone
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 32 |
|
|