|
Moje damy. |
| Autor |
Wiadomość |
Inka
Milczek

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Autor tematu Pomogła: 1 raz Wiek: 61 Dołączyła: 24 Cze 2005 Posty: 47 Skąd: Lublin
Medale: Brak
|
Wysłany: Pią 23 Wrz, 2005 21:40 Moje damy.
|
|
|
Również pochwale sie moimi dwiema kotkami. Są to Malutka i jej córka Balbina. Malutka pojawiła sie u mnie przed 3 laty gdy córka zamieszkała w Lublinie. Pod blokiem gdzie mieszka błakało sie takie kocie nieszcześci. za namową córki zabrałam ja do domu. To jest wyjątkowy kot. Aportuje jak pies,je najdziwniejsze rzeczy których inne koty nie tkna. Ponieważ spóżniłam sie ze sterylizacja jej w naszym domu pojawiła sie również Balbinka. Moja córka traktowała ją niczym swoje dziecko gdzyż kotki urodziły sie w nocy obok niej w jej łózku. Dwa udało mi sie wydac Balbinka pozostała u nas. Poddałam ją również sterylizacji co dziwnym zbiegiem okolicznosci okazało sie zaoperację ratująca jej życie gdyz miala guz na jajniku który cały czas produkował hormony. Potem jeszcze raz wyrwałam ją smierci. Zachorowała gorączkowała i nie bardzo wiadomo było co tak naprawde jej jest. ok 2 tygodni była w stanie półprzytomnosci schudła do 1,1kg a ja płakałam i robiłam zastrzyki w to wychudzone ciałko. Mam wrażenie ze ta choroba spowodowała jakies zmiany w jej mózgu, gdyż diametralnie sie zmieniła - jest że tak powiem dziwnym kotkiem ale jest.
|
_________________ Beata
Moje dłubanie
Kącik Norbitki |
|
|
|
 |
lucille
Użytkownik średnioaktywny

Kraj:

Pomogła: 3 razy Wiek: 45 Dołączyła: 14 Sie 2005 Posty: 187 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Pią 23 Wrz, 2005 22:30
|
|
|
Śliczne te Twoje kociczki.
A BAlbina - w niej mogłabym s ię spokojnie zakochać 
|
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

Pomogła: 68 razy Wiek: 58 Dołączyła: 01 Cze 2005 Posty: 6004 Skąd: Gdynia
Medale: 2 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
Anioor
Użytkownik małomówny

Kraj:

|
Wysłany: Nie 25 Wrz, 2005 01:12
|
|
|
słodziutkie podejzewam ze mojemu jerzemu spodobały by sie obie panie 
|
|
|
|
 |
Rockgirl_Madzik
Użytkownik średnioaktywny Zwierzomoderatorka;)

Kraj:

Wiek: 41 Dołączyła: 04 Cze 2005 Posty: 109 Skąd: Szczecin/Ostrowiec
|
|
|
|
 |
Inka
Milczek

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Autor tematu Pomogła: 1 raz Wiek: 61 Dołączyła: 24 Cze 2005 Posty: 47 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Śro 28 Wrz, 2005 14:20
|
|
|
Moje Kociaki dziekuja za pochwały. Ich nawet nie trzeba tulic bo same to robia chocby siłą;)) ostatnio obie spia ze mna. Dzis Malenka przyniosła prezent a że drzwi wejsciowe były otwarte prezent odrazu wylądował na górze pod moja sypialnia. Chyba sie domyslacie co bylo tym prezentem ))))))))))))))))))))). Zwykle prezenty sa pozostawiane pod drzwiami wejsciowymi.
|
_________________ Beata
Moje dłubanie
Kącik Norbitki |
|
|
|
 |
kasik_ok
Milczek

Wiek: 46 Dołączyła: 13 Wrz 2005 Posty: 31 Skąd: Bogatynia
|
Wysłany: Pon 03 Paź, 2005 01:35
|
|
|
Taki kotki to rozumiem, ja kiedyś miałam takiego wrednego kota, że przychodził tylko na jedzonko, a potem znów chował się po kątach.
|
|
|
|
 |
Inka
Milczek

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Pon 03 Paź, 2005 14:00
|
|
|
Koty z tego słyną ze chodza własnymi scieżkami. Latem i moje panny przychodza jedynie na jedzonko za to zima.......... nie ma to jak w łóżku. ) Nawet domowy "kibelek" (kuweta) wraca do łask bo im sie nie chce tyłeczka wystawic 
|
_________________ Beata
Moje dłubanie
Kącik Norbitki |
|
|
|
 |
Inka
Milczek

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Pon 19 Gru, 2011 17:45
|
|
|
Trenując wstawianie fotek (strasznie skomplikowane ) prezentuję mój obecny koci stan. Puchata to Frotka, czernula Justynka, "krówka" to Malutka, mamusia prezentowanej lata temu Balbinki. Balbinka jet juz za tęczowym mostem.
Wszystkie moje zwierzaki (3koty i 2 psy) to zwierzaki po przejściach, przygarnięte
|
_________________ Beata
Moje dłubanie
Kącik Norbitki |
| Ostatnio zmieniony przez Inka Pon 19 Gru, 2011 17:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Paddington
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomógł: 24 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Posty: 2067 Skąd: Poznań
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011 13:02
|
|
|
Inka, piękne Malutka podoba mi się najbardziej bo mi mojego Batonika przypomina - jedno z moich 2 futer ganiających po domu i pilnujących by ziemia się kręciła... ich kocie życie bywa czasem, takie ciężkie gdy wieczorami uwala się na moich kolanach... pewnie sama rozumiesz 
|
_________________ "Please look
after this BEAR
Thank You"
http://www.lookafterbear.blogspot.com/
DARKEST PERU TO LONDON |
|
|
|
 |
Inka
Milczek

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011 14:33
|
|
|
Oj nie bardzo rozumiem
Justyna jak przyjdzie sie pokiziać to jest święto. Ona z tych niedotykalskich. Daje się dotknąć kiedy ona tego chce, przyjdzie na kolana kiedy ona tego chce i nie cierpi noszenia na rękach.
Malutka to wieczny smutas. Justyna jej nie lubi i z tym mam problem bo już chyba nigdy nie zaakceptują się. Malutka więc okupuje inne partie domu.Dokąd żyła teściowa przebywała głównie z nią. Teraz bardziej lgnie do męża. Frotka, to jest najcudowniejszy z kotów jakie poznałam w moim życiu. Kot wyjątkowy. Gdy do mnie trafiła była kłębkiem 1,9kg nieszczęścia z 1/3 futra tego co ma teraz.. Była bardzo chora. Przeszłam wiele badań i długie leczenie,.Już do końca życia wg lekarza jej wątroba będzie jaka będzie...
Gdy robię cokolwiek. nawet gdy leżę i oglądam TV Frotka śpi obok, ale gdy tylko układam się do spania, przychodzi i wtula się we mnie. Nigdy się nie narzuca, ale w jej oczach widać jaka jestem dla niej ważna. Charakterem przypomina psa.
|
_________________ Beata
Moje dłubanie
Kącik Norbitki |
| Ostatnio zmieniony przez Inka Wto 20 Gru, 2011 14:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
calicja
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 31 razy Wiek: 66 Dołączyła: 12 Gru 2010 Posty: 1516 Skąd: Warszawa
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Pon 26 Gru, 2011 23:43
|
|
|
cudne 
|
_________________ moja galeria |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 19 |
|
|