|
Moje psiaki... |
| Autor |
Wiadomość |
maranta

Kraj:

Autor tematu Pomogła: 68 razy Wiek: 58 Dołączyła: 01 Cze 2005 Posty: 6004 Skąd: Gdynia
Medale: 2 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

Autor tematu Pomogła: 68 razy Wiek: 58 Dołączyła: 01 Cze 2005 Posty: 6004 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 19:38
|
|
|
Mówisz, ze Czaki przyjaźni się z kotem, napisz jakiego masz kotka, możesz też wrzucić fotki do kociego tematu
A dla uroczego Czkiego dużo głasków, taka sympatyczna mordka, że chce się go uściskać A tym, że lubi koty całkowicie mnie podbił 
|
_________________ Pozdrawiam, Anna
http://maranciaki.pl
Galeria prac:
http://maranciaki.pl/galeria.htm
Blog: http://maranta.blox.pl |
|
|
|
 |
dzina
Użytkownik małomówny

Medale: Brak
|
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 20:35
|
|
|
kot jest sąsiadki nazywa się Sinbad i przychodzi gdy tylko czaki jest na podwórku kładzie się przy Czakim i tak śmiesznie wyglądają pies siedzi bardzo dumny a kot leży .Pewnego dnia było bardzo gorąco kot wskoczył mnie na kolana i leżał ,a mój piesek zazdrosny też wskoczył i tak leżeli ,a było bardzo gorąco i te futrzaki na moich kolanach.Tak w ogóle to Czaki jest ufnie nastawiony do ludzi ,cieszy się gdy ktoś przyjdzie ,chce się bawic.Przyjechał teraz w odwiedziny mój brat ze swoją rodziną pies widział ich w tamtym roku ,a tak się cieszył jak ich zobaczył l biegał po całym mieszkaniu ,merdał ogonkiem ,szczekał,zaczepiał i chciał się bawic.Bardzo lubi chodzi na spacery jest przezemnie rozpieszczony ,gdy wracam z pracy on czeka w oknie na mnie także z ulicy już go widzę jak merda ogonem i się cieszy że jego pani wróciła .Do pracy pozwala mi wyjśc ale jak wrócę to pilnuje mnie i już nie mogę iśc bo bardzo jest smutny i obrażony wtedy nie mogę zostawic go na podwórku ponieważ próbuje przeskoczyc .I jest bardzo wierny .Bardzo go kocham
|
_________________ romantyczka |
|
|
|
 |
renata
Użytkownik średnioaktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 1 raz Wiek: 60 Dołączyła: 05 Sie 2005 Posty: 115 Skąd: Norynberga/Fürth
|
Wysłany: Wto 16 Sie, 2005 10:22
|
|
|
A to moja sunia,,,,niestety juz nie mieszka ze mna.. :placz:
|
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

|
|
|
|
 |
renata

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 1 raz Wiek: 60 Dołączyła: 05 Sie 2005 Posty: 115 Skąd: Norynberga/Fürth
|
Wysłany: Wto 16 Sie, 2005 10:50
|
|
|
Niestety przez moja chorobe nie moge sie nia zajmowac...ona potrzebuje duzo spacerow,ruchu,a ja...nie moge.. :och: Jest u mojego meza..wiem,ze jest jej dobrze...Najgorsze jest jak ja odwiedzam...3 dni nie moge dojsc do siebie...
No ale nieraz tak jest..nie mozna nic poradzic..choc to smutne... :och:
|
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

|
|
|
|
 |
renata

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Wto 16 Sie, 2005 11:20
|
|
|
dziekuje...
|
|
|
|
 |
Grażyna

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Rangi:

Pomogła: 102 razy Dołączyła: 02 Sie 2005 Posty: 8050 Skąd: z Bełchatowa
|
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

|
|
|
|
 |
kuela
Użytkownik aktywny

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 14 Lip 2005 Posty: 339 Skąd: Wejherowo
Medale: 1 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
barbara 1
Gaduła ;)

Kraj:

Pomogła: 52 razy Wiek: 60 Dołączyła: 17 Cze 2005 Posty: 6379 Skąd: Częstochowa
Medale: 3 (Więcej...)
|
Wysłany: Nie 21 Sie, 2005 11:10
|
|
|
Ja miałam kiedyś sznaucera(jak znajdę zdjęcie to wkleje)
Ten to dopiero na parapetach wysiadywał.Potrafił siedzieć od rana do wieczora,z przerwami na spacer,przy tym wszystkim szczekał okropnie na wszystko i wszystkich co się przewinęło w zasięgu jego wzroku.
|
|
|
|
 |
kuela
Użytkownik aktywny

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 14 Lip 2005 Posty: 339 Skąd: Wejherowo
|
Wysłany: Nie 21 Sie, 2005 13:25
|
|
|
to moja tak nie krzyczy jeszcze na sąsiadki, szkoda bo niektóre są naprawdę nieuprzejme hm to delikatnie jest powiedziane.
Fajne są brodacze 
|
_________________ Kilka PRAC
www.elakuela.multiply.com
http://elakuela.blogspot.com/
nie wiem co chcę
 |
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

|
|
|
|
 |
barbara 1
Gaduła ;)

Kraj:

Pomogła: 52 razy Wiek: 60 Dołączyła: 17 Cze 2005 Posty: 6379 Skąd: Częstochowa
Medale: 3 (Więcej...)
|
Wysłany: Nie 21 Sie, 2005 14:21
|
|
|
Kuela pod tą setke
|
|
|
|
 |
dzina
Użytkownik małomówny

|
Wysłany: Nie 21 Sie, 2005 20:58
|
|
|
i ja się dołaczam do setnego jubileuszu ,a przy okazji mój Czaki też uwielbia leżec na parapecie .Dzisiaj go wykąpałam i bardzo się na mnie obraził tak nie lubi jak przy nim się coś robi.
|
_________________ romantyczka |
|
|
|
 |
psotka26 [Usunięty]
|
Wysłany: Śro 07 Wrz, 2005 21:29
|
|
|
a to są moje dwa pieski duży piso jest ona a mały jest on
|
| Ostatnio zmieniony przez psotka26 Nie 05 Mar, 2006 22:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Anna B.
Użytkownik aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 6 razy Dołączyła: 13 Cze 2005 Posty: 971 Skąd: Ziemia Lubuska
|
Wysłany: Śro 07 Wrz, 2005 22:39
|
|
|
To może wreszcie i ja swoją mordkę pokażę.
Wabi się toto Zorka (wymyślił to mój bratanek). Znalazłam ją cztery lata temu zawszawioną, zaropiałą, owrzodzoną i jeszcze parę za.... Obraz nędzy i rozpaczy! Nie bylam pewna, czy uda się ją uchować. Ale z pomocą weterynarza szybko doszła do zdrowia i wyrosła na piękną sunię. Przez dwa pierwsze lata mieliśmy z nią jednak problem. Chyba ze strachu, że będzie znowu głodna, nigdy nie brała się od razu za jedzenie, tylko od razu za chowanie tego jedzenia. Dopiero jak przynajmniej połowę z miski schowała, zakopała w ogródku, wcisnęła między krzaczki, brała się za jedzenie. Aż wreszcie zrozumiała, że głód jej nie grozi i zaprzestała tak intensywnego chomikowania.
Zorka jest wyjątkowo przyjaźnie nastawiona do ludzi. A juz dzieci mogą z nią zrobić, co chcą.  
|
_________________ Pozdrowionka!
Anna B.
Zapraszam na frywolitki!
oraz patchworki i inne stworki
 |
| Ostatnio zmieniony przez Anna B. Wto 30 Maj, 2006 20:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

|
Wysłany: Śro 07 Wrz, 2005 22:53
|
|
|
Witamy dużą oną i małego onego Może, psotko, napisz jak się wabią te urocze psiska
Zorka też jest słodka. Ściskam jej łapę serdecznie
A kotów to mili ludkowie nie macie, bo jakoś się nie chwalicie
Co prawda widzę Garfielda, dobre i to... 
|
_________________ Pozdrawiam, Anna
http://maranciaki.pl
Galeria prac:
http://maranciaki.pl/galeria.htm
Blog: http://maranta.blox.pl |
|
|
|
 |
psotka26 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 13 Wrz, 2005 00:16
|
|
|
Witamy dużą ona i małego Onego Może, psotko, napisz jak się wabią te urocze psiska
jeden się fafik a druga jest czedtka
|
| Ostatnio zmieniony przez psotka26 Nie 05 Mar, 2006 22:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
kasik_ok
Milczek

Wiek: 46 Dołączyła: 13 Wrz 2005 Posty: 31 Skąd: Bogatynia
|
Wysłany: Pon 19 Wrz, 2005 01:20
|
|
|
Macie dziewczyny prześliczne pieski, moją pieszczoszką jest SONIA ( dalmatyńczyk) postaram się wam przesłać fotke. Jest z nami od 5 lat, jest bardzo towarzyska, nie wpuszcza obcych do mieszkania, jeśli chodzi o jedzonko zjada dosłownie wszystko a najbardziej uwielbia ogórki kiszone nawet się o nie upomina trącając nosem słoik, bardzo lubi też jazdy samochodem, cieszy się już w momęcie sięgania po kluczyki do auta. A naj śmieszniejsze jest to że kiedy wracam z zakupów i w torbie mam coś dla niej ona to odrazu wyczówa, choć nie zawsze jej coś kupuje, kiedy niemam dla niej nic siedzi spokojnie, kiedy jednak coś kupie siedzi przy mnie puki tego nie dostanie. :wesolek: Taka właśnie jest moja psinka, Rodzinna maskotka
Ps Pieseczki to są najukochańsze stworzonka cio nie 
|
| Ostatnio zmieniony przez maranta Sob 26 Gru, 2009 23:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Rockgirl_Madzik
Użytkownik średnioaktywny Zwierzomoderatorka;)

Kraj:

Wiek: 41 Dołączyła: 04 Cze 2005 Posty: 109 Skąd: Szczecin/Ostrowiec
|
|
|
|
 |
maciachowa

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 19 Wrz 2005 Posty: 276 Skąd: Nideggen
|
Wysłany: Pią 23 Wrz, 2005 16:17
|
|
|
No moje psy , dwa ukochane golden retrievery i jedna cavalierka a sa jeszcze dwa psiaki oprocz tych trzech, w sumei 5 ogonow biega po domu 
|
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

|
|
|
|
 |
Inka
Milczek

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 1 raz Wiek: 61 Dołączyła: 24 Cze 2005 Posty: 47 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Pią 23 Wrz, 2005 21:21
|
|
|
Więc i ja sie pochwale czescia mojej zwierzecej rodzinki. Jest to Fuks. Imie chyba pasuje do tego co go w życiu spotkało. Była najmniejsze z miotu i chyba to zaważyło na tym ze go kupiłam. Zła prawda wyszła w koncu po 5 latach gdy zaczeły sie problemu z opuchlizna na łapach. Badania i diagnoza wada wrodzona układu pokarmowego. Lekarze byli zdziwieni ze sie uchował tyle lat gdyz szczenieta z tą wada zyja najwyżej kilka miesiecy. On mimo wymiotów od wieku szcczniecego wyrósł na 70kg psiaka .
[ Dodano: Czw 29 Wrz, 2005 14:06 ]
Z radoscia chwaliłam sie moim pieskiem. Dzis caly dzien placze i stoje przed okrutnym dylematem ...... pozwalac cierpiec i próbowac ratowac czy uspic. Widze ze bardzo cierpi. Musiałam komus o tym powiedziec. Jestem w takiej rozpaczy.... za 2 godziny pewnie sie rozstrzygnie co dalej gdyz własnie za 2 godziny przyjezdza do niego weterynarz. czuje sie taka BEZSILNA :placz:
[ Dodano: Pią 30 Wrz, 2005 21:41 ]
Dziś o 18:00 Fuks odszedł od nas. Próba ratowania nie powiodła sie.... ogromna rozpacz i pustka w domu.
|
_________________ Beata
Moje dłubanie
Kącik Norbitki |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 33 |
|
|