|
Dziwne zachowanie |
| Autor |
Wiadomość |
Milka
Milczek

Autor tematu Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 14
Medale: Brak
|
Wysłany: Pią 26 Maj, 2006 14:05 Dziwne zachowanie
|
|
|
Na początku chciałam się przywitać i od razu proszę o pomoc. Otóż moja koteczka ma ponad rok i do tej pory nie było żadnych problemów jednak jakieś dziesięć dni temu wskoczyła na nasze łóżko kiedy w nim leżeliśmy i najzwyczajniej zaczęła siusiać na kołdrę mojego męża.myślałam, że coś sie kici pomieszało, ale wczoraj to się powtórzyło z tym, że już pod naszą nieobecność.Dodam, że ona to robi tylko na kołdrę męża, choć moja leży obok. Pozadźcie co z tym fantem zrobić?!
Pozdrawiam EWA
|
|
|
|
 |
Pani Mama
Użytkownik b. aktywny Ania :)

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 3 razy Wiek: 57 Dołączyła: 20 Sty 2006 Posty: 1020 Skąd: Częstochowa
Medale: 2 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
Ula_K
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 16 razy Wiek: 66 Dołączyła: 14 Mar 2006 Posty: 1250 Skąd: London, Szczecin
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Wto 30 Maj, 2006 01:03
|
|
|
Mika witamy Cie serdecznie. Nie wiem jak to jest z kocimi panienikami bo mam doswiadczenia z kocurami. Kocury obsikuja rozne miejsca jesli sa nie wykastrowane bo w ten sposob znacza swoje terytorium. To ze kot zaczyna sikac w dziwnych roznych miejscach moze byc tez oznaka tego ze kot ma problemy z pecherzem tzn. moze miec krysztalki ( tak jak ludzie koty maja kamice nerkowa ) Jednak mam nadzieje ze Twoj kot oprocz tego obsikiwania koldry ma sie dobrze.Jesli zauwazysz ze ma problemy z oddawaniem moczu natychmiast zglos sie do weterynarza. Oprocz tego ze kot sika nie napisalas nic o kocie ( czy jest kastratem ?) wiec nie wiadomo jaka przyczyna.,,,,,,czy to znaczenie terytorium.........czy to zazdrosc o Ciebie )))) czy moze to jakies przejsciowe problemy zdrowotne.
Jesli chodzi o obsikiwanie to mam ten sam problem gdyz moj kocur juz dojrzal ( jest rasy Ragdoll a one dojrzewaja w wieku 3 lat )i zaczyna znaczyc sobie swoj rejon. Tak ze przed wyjazdem na wakacje bede musiala go wykastrowac..wczesnijej oszczedzilm mu tego gdyz mial 2 razy zablokowany pecherz krysztalkami , byl tydzien w kocim szpitalu i jest na specjalnej diecie, poprostu nie chcialam go dodatkowo stresowac.
pozdrawiam
Ula_K
|
_________________ pozdrawiam
Ula_K
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|