|
Kombiwar - czy warto kupić? |
| Autor |
Wiadomość |
mrober
Użytkownik aktywny

Kraj:

Autor tematu Pomogła: 5 razy Wiek: 61 Dołączyła: 15 Lut 2010 Posty: 379 Skąd: Rybnik
Medale: Brak
|
Wysłany: Pią 07 Sie, 2015 14:51 Kombiwar - czy warto kupić?
|
|
|
Mam nadzieję,że któraś z Was dziewczyny ma to ustrojstwo w domu.Doradźcie czy warto kupić ? Porównując kombiwar do piekarnika czy szybciej można coś usmażyć? Czy zżera mniej energii od piekarnika, czy potrawy są smaczniejsze z kombiwaru czy piekarnika. Dotychczas używam w kuchni piekarnika elektrycznego zarówno do pieczenia ciast, mięs zapiekanek. Najbardziej interesuje mnie czy jest oszczędny w pożeraniu energii, ale chętnie dowiem się co za cuda można stworzyć w kombiwarze (a w piekarniku tradycyjnym się nie da) Z góry dziękuję za rady. 
|
_________________ http://www.suwaczek.pl/cache/c70d744524.png |
|
|
|
 |
dziewanna
Użytkownik aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 22 razy Dołączyła: 15 Lut 2015 Posty: 559
|
Wysłany: Sob 08 Sie, 2015 15:21
|
|
|
Tak szczerze - to odradzam. Masz piekarnik elektryczny na pewno z wszystkimi bajerami
i te same funkcje ma kombiwar, z tym że kombiwar możesz postawić gdzie chcesz.
Kupiłam za 320 zł, użyłam tylko raz i całe szczęście, że miałam komu dać w prezencie. 
|
|
|
|
 |
mrober
Użytkownik aktywny

Kraj:

Autor tematu Pomogła: 5 razy Wiek: 61 Dołączyła: 15 Lut 2010 Posty: 379 Skąd: Rybnik
|
Wysłany: Nie 09 Sie, 2015 14:19
|
|
|
Dziękuję za odpowiedź. Skoro jak piszesz kombiwar to piekarnik tyle że przenośny i nic innego oryginalnego w nim nie upiekę to masz rację nie warto zagracać kuchni. Szkoda kasy i miejsca w kuchni.Jak sie głebiej zastanowię to piekarnik z racji rozmiarów jest wygodniejszy ( duża blacha ciasta, pieczenie pizzy ). Ja raczej myślałam,że w kombiwarze da się przyrządzić coś czego sie nie da w piekarniku ,no i to że żre mniej prądu. Dziękuję raz jeszcze za radę.
|
_________________ http://www.suwaczek.pl/cache/c70d744524.png |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|