|
Spotkanie w Toruniu |
| Autor |
Wiadomość |
Mao
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

Pomogła: 13 razy Wiek: 59 Dołączyła: 06 Maj 2006 Posty: 1321 Skąd: Toruń
Medale: 2 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
Pyziulka
Użytkownik aktywny

Kraj:

Autor tematu Pomogła: 16 razy Wiek: 42 Dołączyła: 01 Sie 2009 Posty: 501 Skąd: Toruń
Medale: Brak
|
Wysłany: Sob 16 Sty, 2010 11:47
|
|
|
Mao, to w takim razie kiedy idziemy na kawę?? Poza wtorkiem mam cały tydzień wolny Jak ktoś jeszcze będzie chciał to sie dołączy 
|
_________________ "Życie chwilą obecną nie jest łatwe, życie przyszłością absurdalne, a życie przeszłością niemożliwe"
Jim Bishop
Pyzia dzierga |
|
|
|
 |
Mao
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

|
|
|
|
 |
Pyziulka
Użytkownik aktywny

Kraj:

Autor tematu Pomogła: 16 razy Wiek: 42 Dołączyła: 01 Sie 2009 Posty: 501 Skąd: Toruń
|
Wysłany: Nie 17 Sty, 2010 06:18
|
|
|
Jasne, że tak Mam cały dzień wolny, zwykle
Napad na pasmanterię... może i ja się skuszę na jakiś drobiazg;)
Na ravelry Hada zgłosiła chęć spotkania 23 stycznia, lub w kolejną niedzielę. W takim wypadku byłoby nas 3 
|
_________________ "Życie chwilą obecną nie jest łatwe, życie przyszłością absurdalne, a życie przeszłością niemożliwe"
Jim Bishop
Pyzia dzierga |
| Ostatnio zmieniony przez Pyziulka Nie 17 Sty, 2010 06:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mao
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

|
|
|
|
 |
Pyziulka
Użytkownik aktywny

Kraj:

|
Wysłany: Wto 23 Lut, 2010 09:51
|
|
|
Data: 6 marca 2010 (sobota)
Godzina: jeszcze zobaczymy co pasuje większości - myślę ze nie wcześniej niż 12:00 i raczej nie później niz 15:00 (początek)
Miejsce: do uzgodnienia - gdzieś na mieście połączone z napadem na pasmanterię, a może u którejś z nas?? Czekamy na propozycję
Strój: dowolny
Dodatki: jakaś obecna robótka, ewentualnie jakaś starsza do pokazania, dobry humor.
|
Jim Bishop
Pyzia dzierga |
|
|
|
 |
Mao
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

|
|
|
|
 |
Pyziulka
Użytkownik aktywny

Kraj:

|
Wysłany: Pią 28 Maj, 2010 07:50
|
|
|
Jak wiemy "dzień publicznego dziergania" sie zbliża. Oczywiście w Toruniu zamierzamy sie spotkać i pokazać że dziergać każdy może
Data: 13 czerwca 2010 (niedziela)
Godzina: 12:00
Miejsce: Pomnik Mikołaja Kopernika (w razie niepogody przeniesiemy się do jednego z ogródków)
Znak rozpoznawczy: Druty lub szydełko w dłoni
Strój: dowolny
Dodatki: jakaś obecna robótka, ewentualnie jakaś starsza do pokazania, dobry humor.
|
Jim Bishop
Pyzia dzierga |
|
|
|
 |
Lete
Użytkownik średnioaktywny

Kraj:

Pomogła: 1 raz Wiek: 46 Dołączyła: 06 Paź 2010 Posty: 142 Skąd: Toruń
|
|
|
|
 |
Pyziulka
Użytkownik aktywny

Kraj:

|
Wysłany: Sob 29 Wrz, 2012 13:19
|
|
|
Minęły prawie 2 lata od ostatniego robótkowego spotkania w Toruniu - czas najwyższy odnowić tradycję
Tym razem w spotkaniu weźmie udział właścicielka sklepu Nisza który od niedawna gości na Toruńskiej starówce. W programie oprócz ploteczek, dziergania i wspaniałej atmosfery także "macanie" włoczek oraz możliwość jej zakupu.
Data: 28 października 2012 (niedziela)
Godzina: 12:00 (warto zarezerwować co najmniej 2h a może nawet i 5h )
Miejsce: Proponuję herbaciarnię na św. Ducha, ale jestem otwarta na propozycje
Znak rozpoznawczy: Druty lub szydełko w dłoni
Zapraszam wszystkich! Aby uniknąć sytuacji, że z kimś się miniemy, bardzo proszę o maila do mnie o chęci przybycia. Znajomość liczby chętnych ułatwi ewentualne zamówienie stolika abyśmy wszyscy się pomieścili Oczywiście można też przyjść niezapowiedzianym - z otwartymi rękami powitamy wszystkich.
Nie ważne czy dziergasz na drutach, szydełkujesz, haftujesz czy w inny sposób tworzysz - ZAPRASZAMY!
|
Jim Bishop
Pyzia dzierga |
|
|
|
 |
nutinka
Użytkownik aktywny Nutinka

Kraj:

Pomogła: 15 razy Dołączyła: 24 Lis 2007 Posty: 605 Skąd: Toruń
|
Wysłany: Sob 29 Wrz, 2012 13:40
|
|
|
O, super. Ja wstępnie deklaruję obecność, chociaż tak na 100% mogę potwierdzić około czwartku-piątku przed tą niedzielą. Niestety w tygodniu poprzedzającym spotkanie jadę z dzieckiem do lekarza do Wawy i nie wiem, kiedy dokładnie wrócimy i w jakiej formie. Ale już się cieszę, że będzie okazja do poznania maniaczek dziergania. 
|
_________________ Mam bloga! Gość, zapraszam na rozmaitości: http://danutinka.blogspot.com/
Zachęcam do wymiany różnych rzeczy: http://www.finta.pl/ref/nutinka |
|
|
|
 |
Pyziulka
Użytkownik aktywny

Kraj:

|
Wysłany: Sob 29 Wrz, 2012 15:29
|
|
|
Cieszę się, że choc jedna chętna jest Mam nadzieję, że uda Ci się dołączyć!
|
Jim Bishop
Pyzia dzierga |
|
|
|
 |
nutinka

Kraj:

|
Wysłany: Sob 31 Maj, 2014 13:19
|
|
|
Spotkania w Toruniu mają się dobrze, chociaż odbywają się w nielicznym gronie. Może to jednak się zmieni z okazji światowego dnia dziergania w miejscach publicznych. Zapraszamy wszystkich chętnych z Torunia i okolic, a także z innych rejonów świata. Przybywajcie!
Działa już toruński blog spotkaniowy: http://torspotrob.blogspot.com/ - tu będziemy zamieszczać informacje o kolejnych terminach i relacje ze spotkań. Zachęcam do obserwowania!
Jest też strona facebookowa, jeśli komuś bardziej odpowiada ten portal: https://www.facebook.com/torspotrob?ref=bookmarks
|
_________________ Mam bloga! Gość, zapraszam na rozmaitości: http://danutinka.blogspot.com/
Zachęcam do wymiany różnych rzeczy: http://www.finta.pl/ref/nutinka |
|
|
|
 |
nutinka

Kraj:

|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 21 |
|
|