Przesunięty przez: maranta Nie 21 Gru, 2008 11:27 |
Blokada forum |
Autor |
Wiadomość |
ata30
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 2 razy Wiek: 48 Dołączyła: 16 Lut 2007 Posty: 2130 Skąd: Dolnyśląsk
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Wto 16 Gru, 2008 20:09
|
|
|
ata30 napisał/a: | a opuszczone galerie po roku usuwać, (oczywiście powiadomić o tym daną osobę) |
Asia S. napisał/a: | Nie zgadzam się, żeby usuwać wątki, które w tym dziale umarły rok temu, bo co np. z taką Lady, anasiuczkiem?? Przecież czekamy na nie i wierzymy, że kiedyś wrócą. |
Nie rozumiem Asiu dlaczego pomyślałaś że mi chodzi o Anusiaczka i Lady K, wręcz przeciwnie, dzięki ich pracą wiele zawdzięczam. Wystarczy zajrzeć na ostatnią stronę galerii ile tam jest opuszczonych tematów, dziewczyny zaprezentowały po dwie lub trzy swoje prace i słuch o nich zaginał.
Nie chciałam źle, bardzo przepraszam jeśli ktoś czuje się urażony. To była tylko moja propozycja.
Serdecznie pozdrawiam 
|
_________________ Śpieszmy się kochać ludzi... tak szybko odchodzą
beatareka@interia.pl
http://ata30.fotosik.pl/albumy/160489.html |
|
|
|
 |
Madzia

Zaproszone osoby: 1
Kraj:

Rangi dodatkowe:

Rangi:

Pomogła: 26 razy Wiek: 54 Dołączyła: 16 Lis 2005 Posty: 7511 Skąd: Lublin
Medale: 4 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
Asia S.
Użytkownik b. aktywny Piuma

Kraj:

Pomogła: 3 razy Wiek: 48 Dołączyła: 15 Wrz 2006 Posty: 2312 Skąd: Wolbrom (Małopolska)
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Śro 17 Gru, 2008 08:16
|
|
|
ata30, ale przecież nikt nie poczuł się urażony. Ty zgłosiłaś taki pomysł a ja napisałam, że mam inne zdanie. Jesteśmy tu po to, żeby wymieniać opinie a nie obrażać się 
|
_________________ ATELIER JOANNA Crochet&Knits
 |
|
|
|
 |
Krulik
Użytkownik aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 4 razy Dołączyła: 24 Mar 2007 Posty: 619 Skąd: Warszawa
Medale: Brak
|
Wysłany: Śro 17 Gru, 2008 10:18
|
|
|
Zgadzam się że stare pochwały należałoby po jakimś czasie usunąć bo i tak już się do nich nie zagląda a potem trudno znaleźć prace w gąszczu pochwał i emotków. Co do chwalenia się w poszczególnych działach to nie chciałabym żeby takie tematy zniknęły:( np w naszej biżuterii - potem odszukanie galerii z biżu w tłoku innych byłoby dość trudne.. no i wtedy w sumie w tym dziale jak "biżuteria" mało co by zostało:(
|
_________________ moje biżuteryjne, uszyte, wyrysowane...
http://krulikart.blox.pl |
|
|
|
 |
Pani Mama
Użytkownik b. aktywny Ania :)

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 3 razy Wiek: 56 Dołączyła: 20 Sty 2006 Posty: 1020 Skąd: Częstochowa
Medale: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: Śro 17 Gru, 2008 10:22
|
|
|
zgadzam sie zkrulikiem,zeby wszystkie posty powinny zostac w galeri,ja teraz sama nie mam aparatu i nie moge pokazac moich robotek ,nie wiem kiedy bede mogla zrobic fotki i bylo by mi przykro gdyby mnie ktos usunal,ale tak emotki i stare pochwaly mozna usuwac,
ja mam problem z tematem nasze ostatnie prace,poniewaz bardzo wolno mi sie ten temat otwiera i zacina sie u mnie nie wiem moze to moj komputer nie przerabia tej stronki ale inne chodza szybko nie tylko na marancie,a ten tylko temat sprawia mi problemy
|
_________________ Ania
moje albumiki
http://pani_mama.fotosik.pl/albumy/4251.html
http://pani_mama.fotosik.pl/albumy/4279.html |
Ostatnio zmieniony przez Pani Mama Śro 17 Gru, 2008 10:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Eve
Użytkownik aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 22 razy Wiek: 42 Dołączyła: 03 Wrz 2006 Posty: 482 Skąd: Wrocław
Medale: Brak
|
Wysłany: Sob 27 Gru, 2008 13:01
|
|
|
W ramach porządków na forum mam nieśmiałą propozycję, żebyśmy nowych tematów nie poprzedzali dziwnymi napisami typu [szydełko], [karteczki] itd. Skoro piszemy w dziale Szydełko to po co dodatkowo tak temat zaznaczać. W dziale Szydełko nie spodziewam się innych tematów niż szydełkowych. Nadawanie tego typu przedrostów jest dla mnie sztuczne i męczące przy przeglądaniu tematów w poszczególnych działach. Wiem, że na innych forach jest to wymagane, jednak przy tak skonstruowanych działach jak na naszym forum jest to po prostu zbędne...
Druga uwaga to tytułowanie swoich galerii. Temat "moje robótki" jest okropnie mylący. Tak zatytułowanych wątków jest mnóstwo i można się przy tym pogubić. Nie lepiej jest zatytułować swój temat używając nicka?
|
_________________ Mój album |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 18 |
|
|