|
2 kociaki płci żeńskiej szukają PILNIE domku! |
| Autor |
Wiadomość |
betichw
Użytkownik średnioaktywny

Kraj:

Autor tematu Pomogła: 5 razy Wiek: 43 Dołączyła: 03 Lip 2007 Posty: 244 Skąd: Jawor
Medale: Brak
|
Wysłany: Sob 04 Sie, 2007 23:56 2 kociaki płci żeńskiej szukają PILNIE domku!
|
|
|
dziewczyny!!
u mojego dziadka kotka ma 3 malenstwa.... 2 kocice i 1 kocurek. moze ktoras z was wie kto chcialby kotka??
moj tato wpadl na "genialny" pomysl i powiedzial, ze je wywiezie i wypusci gdzies chcialabym go uprzedzic i znalesc im cieply domek... ahh nawet nie chce myslec o tym, ze moga sie gdzies biedactwa szwedac.takie malenkie i bezbronne, a nie wiem ile uda mi sie tate powstrzymac od tego pomyslu
wiec jesli mozecie lub macie jakis pomysl pomozcie mi. z tego co wiem dziadek chce sobie zostawic kocurka, a ja niestety nie moge przygarnac zadnego, bo mam pieska 
|
| Ostatnio zmieniony przez Rockgirl_Madzik Nie 05 Sie, 2007 14:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Rockgirl_Madzik
Użytkownik średnioaktywny Zwierzomoderatorka;)

Kraj:

Wiek: 41 Dołączyła: 04 Cze 2005 Posty: 109 Skąd: Szczecin/Ostrowiec
|
|
|
|
 |
betichw

Kraj:

Autor tematu Pomogła: 5 razy Wiek: 43 Dołączyła: 03 Lip 2007 Posty: 244 Skąd: Jawor
|
Wysłany: Nie 05 Sie, 2007 10:24
|
|
|
jestem z jawora. woj dolnoslaskie. oczywiscie postaram sie zrobic jak najszybciej zdjecia kociaczkow. sa sliczne. jedna jest ciut jakby pregowana, i wokol wielkiej plamy na grzbiecie ma ciapki rudawo czarnawe i to wszystko na bialym, sama sie w n iej zakochalam, ale niestety mam pieska. kocurek jest caly pregowany, ale on raczej zostaje u dziadka, a ta druga kotka uciekala mi i nie moglam jej sie przyjzec zdjecia sie postaram zrobic dzis ewentualnie jutro
|
|
|
|
 |
Rockgirl_Madzik
Użytkownik średnioaktywny Zwierzomoderatorka;)

Kraj:

Wiek: 41 Dołączyła: 04 Cze 2005 Posty: 109 Skąd: Szczecin/Ostrowiec
|
|
|
|
 |
betichw

Kraj:

|
Wysłany: Śro 22 Sie, 2007 21:37
|
|
|
nie bylo mnie kilka dni,ale wrocilam ze zdjeciami kotkow kociaki sa naprawde bardzo wesole i radosne. ciagle by brykaly i sie bawily 
|
|
|
|
 |
ola1996
Użytkownik aktywny

Kraj:

Wiek: 29 Dołączyła: 30 Sie 2006 Posty: 475 Skąd: Goleniów
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Pią 12 Paź, 2007 17:55
|
|
|
Śliczne kotki.... I co? Znalazły jakiś domek?
|
|
|
|
 |
betichw

Kraj:

|
Wysłany: Wto 16 Paź, 2007 15:42
|
|
|
czy maja domek nie wiem w kazdym razie kilka dni temu przyszedl jakis facet i je zabral. ponoc do niego ciagle ktos przychodzi po kotki itd.... mam nadzieje ze jest im dobrz, bo wiesci o nich nie mam niestety zadnych 
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 20 |
|
|