Zamknięty przez: maranta Pon 15 Gru, 2008 16:11 |
Limit transferu, opcje hostingowe |
| Autor |
Wiadomość |
Ula_K
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 16 razy Wiek: 66 Dołączyła: 14 Mar 2006 Posty: 1250 Skąd: London, Szczecin
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Pią 22 Wrz, 2006 13:54
|
|
|
Ciesze sie Aniu ze Poczta Polska nie zawiodla i list doszedl....no niestety nie mialam wiecej polskich zl w banknocie....oprocz tych nieszczesnych 10 jeszcze jakis bilon znalazlam ale go trudno wyslac listem. ))
|
_________________ pozdrawiam
Ula_K
|
|
 |
maranta

Kraj:

Autor tematu Pomogła: 68 razy Wiek: 58 Dołączyła: 01 Cze 2005 Posty: 6004 Skąd: Gdynia
Medale: 2 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
magdalena
Użytkownik b. aktywny mama 2 łobuzów :-)

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 7 razy Wiek: 47 Dołączyła: 10 Lut 2006 Posty: 1299 Skąd: Mikołów
|
Wysłany: Pon 25 Wrz, 2006 11:59
|
|
|
Hura forum uratowane!!!
Masz w nas zawsze oparcie Aniu,więc jak coś będzie nie tak to zaraz do nas się zwracaj a my zawsze ci pomożemy.Bo jak nie to my cię w Gdyni znajdziemy i .
Teraz najważniejsze jest Twoje zdrówko. 
|
|
|
|
 |
moslamawe
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 21 razy Wiek: 51 Dołączyła: 05 Mar 2006 Posty: 1449
|
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

Autor tematu Pomogła: 68 razy Wiek: 58 Dołączyła: 01 Cze 2005 Posty: 6004 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: Pią 29 Wrz, 2006 10:30
|
|
|
Przed chwilką otrzymałam pieniążki od Marzeny z Gniewina- dziękuję ślicznie
uzbieraliśmy ok. 458zł z tego na dodatkowe gigabajty w tym miesiącu wydałam 12zł a admin LiveNet-u dołożył od siebie jeszcze 5GB gratisowo Dziekujemy
Gdyby nie Wasza pomoc, byłoby bardzo źle bo odkąd Kaiem ma problemy jest u nas większy ruch i tym samym gigabajtów szybciej ubywa, no ale dzięki Wam, kochani nie ma problemu
A Kaiem życzę, żeby udało się jak najszybciej forum reanimować- wiem, że to trudne po takich przenosinach
U nas na początku też był taki problem- przenosiny na nowe serwery do Amsterdamu, wtedy nam sporo postów poznikało, na szczęście tuż przed przenosinami zrobiłam kopię bazy danych, później zrobiłam kopię wszystkiego co pisaliśmy po przeniesieniu i ręcznie wszysko łączyłam- stare z nowym i exportowałam do bazy. Na szczęście to były początki i nie było tak wiele materiału na naszym forum a na Kaiem była przecież kopalnia...
|
_________________ Pozdrawiam, Anna
http://maranciaki.pl
Galeria prac:
http://maranciaki.pl/galeria.htm
Blog: http://maranta.blox.pl |
|
|
|
 |
meka007
Milczek

Kraj:

Medale: Brak
|
Wysłany: Pią 29 Wrz, 2006 10:59 limit transferu
|
|
|
Aniu cieszę się, że mogłam pomóc naszemu forum . Mając twój adres chętnie podeślę co jakiś czas parę " groszy" na uzupełnienie brakujących gigabajtów, a ty martw się tylko tym ,aby być w dobrej formie zdrowotnej, żebyś mogła nam jak najdłużej administrować tym forum tak dobrze jak do tej pory. Bo atmosfera tutaj jest fantastyczna, a to w głównej mierze ( choć nie tylko ) twoja zasługa. Jeszce raz życzę dużo sił w walce z chorobą i dużo zdrowka. Marzena
p.s. to nie jest istotne, ale mieszkam we wsi Mierzynko w gminie Gniewino (piszę to bo wiele osób się myli widząc mój adres)
|
|
|
|
 |
Dziunia
Użytkownik aktywny Mama dwóch panienek

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 2 razy Wiek: 51 Dołączyła: 30 Sie 2005 Posty: 521 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pią 29 Wrz, 2006 11:05
|
|
|
Tak, teraz to już tylko dbaj o zdrówko i nie martw się jakie będzie "jutro" nszego forum... Będzie dobrze 
|
_________________ Poplątane nitki i  |
|
|
|
 |
Ania_Kraków
Milczek Ania_Kraków

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Pią 29 Wrz, 2006 11:53
|
|
|
Nigdy się nie odzywałam na forum tylko obserwowałam talenty i umiejętności forumowiczek, aż się sama wciągnęlam w szydełkowanie. Dlatego też zaraz wchodzę na konto i wpłacam sumkę na istnienie forum. Pozdrawiam i życzę zdrowia Marancie 
|
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

|
Wysłany: Pią 29 Wrz, 2006 12:13
|
|
|
Dziewczyny, jestem wzruszona, tyle miłych słów... i tyle serca...
| Ania_Kraków napisał/a: | | Nigdy się nie odzywałam na forum tylko obserwowałam talenty i umiejętności forumowiczek, aż się sama wciągnęlam w szydełkowanie. |
Cieszę się, Aniu, że się odezwałaś i mam nadzieję, że pochwalisz się nam swoimi pracami 
|
_________________ Pozdrawiam, Anna
http://maranciaki.pl
Galeria prac:
http://maranciaki.pl/galeria.htm
Blog: http://maranta.blox.pl |
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

|
|
|
|
 |
Ania_Kraków
Milczek Ania_Kraków

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Pon 02 Paź, 2006 15:19
|
|
|
Cieszę się, że pieniążki doszły Zarejestrowałam sie na fotosik.pl aby umieścić swoje prace. Jestem początkujaca więc pewnie super nie wyszły, ale i tak jestem z nich dumna! Obecnie robie dużż serwetke dla swojej mamy więc jak ją ukończę równięz umieszczę. A nuż się komus spodoba Pozdrawiam!
|
_________________ http://www.honda.fotosik.pl/ |
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

|
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

|
|
|
|
 |
Hala72
Użytkownik aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 1 raz Wiek: 53 Dołączyła: 10 Mar 2006 Posty: 737 Skąd: Chorzów
|
Wysłany: Pią 13 Paź, 2006 10:19
|
|
|
nie ma za co, jeszcze chyba do końca roku ze dwa razy przyjdą, mam nadzieję, że wystarczy, jakby trzeba było jeszcze to daj znać 
|
_________________ Kobieta ma tyle siły, że zadziwia... |
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

|
|
|
|
 |
asia0407
Użytkownik aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 7 razy Wiek: 44 Dołączyła: 24 Paź 2005 Posty: 674 Skąd: Radom
|
|
|
|
 |
isabell
Milczek

Kraj:

Wiek: 53 Dołączyła: 12 Mar 2006 Posty: 37 Skąd: Sierakowice/Gliwic
|
Wysłany: Czw 19 Paź, 2006 17:34
|
|
|
Jeszcze ja zaraz po wypłacie poślę czyli tak koło po 30 ile będę mogła to poślę bo chociaż mało mnie tu piszacej to ja regularnie czytam i podglądam 
|
|
 |
pika15
Użytkownik aktywny Marcia

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 2 razy Wiek: 53 Dołączyła: 03 Gru 2005 Posty: 342 Skąd: Jasło
|
|
|
|
 |
sylwia12
Użytkownik aktywny

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 1 raz Wiek: 55 Dołączyła: 09 Paź 2006 Posty: 422
|
Wysłany: Śro 08 Lis, 2006 08:43
|
|
|
Dlaczego ja się ociągam oj nieładnie jutro wpłacam pieniążki
|
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

|
|
|
|
 |
pika15
Użytkownik aktywny Marcia

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 2 razy Wiek: 53 Dołączyła: 03 Gru 2005 Posty: 342 Skąd: Jasło
|
Wysłany: Czw 09 Lis, 2006 09:59
|
|
|
Maranto, to Ty jestes kochana , że mamy takie wspaniałe forum , gdzie panuje miła atmosfera i pomoc z każdej strony.
Nie wyobrazam sobie rannej kawki , bez naszego kochanego forum i kawkujących dziewczyn.
Jeszcze raz ślicznie dziękuje.
A jeszcze zapomniałam , ze poznałam tu wiele sympatycznych i milusich osób , z którymi codziennie rozmawiam i które strasznie lubię i choć mieszkamy daleko to może kiedyś się spotkamy 
|
_________________ Mój narazie skromny albumik:
http://pika15.fotosik.pl/albumy/5628.html
I jeszcze coś na słodko:
http://www.gotowanie.wkl....hp?user_id=9083 |
| Ostatnio zmieniony przez pika15 Czw 09 Lis, 2006 10:07, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
monika80
Milczek mamuśka

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Czw 16 Lis, 2006 15:48
|
|
|
maranta z forum korzystam niestety tylko w pracy ale zawsze z wielka przyjemnością więc chetnie tez pomogę 5 zł to nie majatek a dla forum pomoc więc nawet dziś chetnie zrobie przelew i to zaraz ale jakieś dane do numeru konta bym poprosiła na mail albo pw. Przyda się każdy grosik

|
| Ostatnio zmieniony przez monika80 Czw 16 Lis, 2006 15:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

|
|
|
|
 |
monika80
Milczek mamuśka

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Czw 16 Lis, 2006 19:12
|
|
|
maranta-Aniu miałam problem z wejściem na forum ale właśnie pieniążki poszły i oby doszły 
|
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 36 |
|
|