Zamknięty przez: maranta Śro 27 Wrz, 2006 10:07 |
2 maluteńkie kotki |
| Autor |
Wiadomość |
jagodaa
Milczek malina ;)

Autor tematu Dołączyła: 07 Lip 2006 Posty: 8 Skąd: Poznań
Medale: Brak
|
Wysłany: Pią 08 Wrz, 2006 13:40 2 maluteńkie kotki
|
|
|
Wiem, ze to dopiero moj drugi post (ale jak dotychczas glownie czytam ) i wiem, ze to moze nie miejsce na takie watki, ale jestem zdesperowana. Znalazlam w ogrodzie 2 malutkie kotki (podobno 4 tygodniowe) same, bez mamy, podobno piszczaly od kilku dni. Wlozylam je do kartonu z kocykiem, dalam jesc, ale nie moge przygarnac bo mam duzego psa, ktory dostaje szalu czujac ich zapach i 2 malych dzieci, ktore wszedzie zagladaja wiec odizolowanie kotkow stanowi nie lada problem. Moze znalazlby sie ktos chetny kto by przygarnal te malenstwa? Bo ja dodatkowo nie mam pojecia o kotkach. Jestem z Poznania, moge je dowiezc nawet w promieniu 100 km.
A oto one:
Prooosze.
P.S. Napisalam rowniez na forum miau.pl i na gazetowym.
|
|
|
|
 |
Pani Mama
Użytkownik b. aktywny Ania :)

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 3 razy Wiek: 57 Dołączyła: 20 Sty 2006 Posty: 1020 Skąd: Częstochowa
Medale: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: Pią 08 Wrz, 2006 14:24
|
|
|
jagodaa kiedyś ktos mi pdrzucił kotka do ogródka i zawiozłam do schroniska i tam go przyjęli ja nie moge wziąć bo mam dwie kotki i dwa małe kocurki z tego roku bo tez mi nikt nie chciał wziąc wiec cztery koty to juz obłęd ale na szcęscie dwa nie wchodza do domu ale sprubuj do schroniska powiedz jak sprawa wygląda to wtedy nie powinni wziąc oplaty ja najpierw zadzwonilam powodzenia a na marginesie to śliczne sa jak można takie zwierzątka wyrzucic i to od matki kiedy jej potrzebują
|
_________________ Ania
moje albumiki
http://pani_mama.fotosik.pl/albumy/4251.html
http://pani_mama.fotosik.pl/albumy/4279.html |
|
|
|
 |
jagodaa
Milczek malina ;)

|
Wysłany: Pią 08 Wrz, 2006 18:39
|
|
|
Te kotki nie zostaly chyba podrzucone, to wyglada tak jakby je kotka porzucila . Dzwonilam do schroniska i powiedzieli, ze moga wziac, ale wezwalam tez weterynarza, bo kotki mialy zaropiale oczka (chyba maja parwowiroze, dostaly leki) i on powiedzial mi, ze jest duze prawdopodobienstwo, ze w schronisku zostana uspione . No i chyba ich tam nie oddam, bo rownie dobrze moglabym sie nimi nie zaopiekowac . Znalazlam dziewczyne, ktora moze je wziac za 2 tyg. ale tez tylko na przechowanie, do czasu znalezienia domu. Wiec moze w takim razie znajdzie sie ktos chetny na zdrowego odrobaczonego kotka, powiedzmy za 2 tyg?
|
|
|
|
 |
ola1996
Użytkownik aktywny

Kraj:

Wiek: 29 Dołączyła: 30 Sie 2006 Posty: 475 Skąd: Goleniów
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Nie 17 Wrz, 2006 10:50
|
|
|
Ja bardzo lubię koty, ale mieszkam daleko od Poznani, a wogóle mama by się nie zgodziła, bo już jednego mam.
|
|
|
|
 |
isabell
Milczek

Kraj:

Wiek: 54 Dołączyła: 12 Mar 2006 Posty: 37 Skąd: Sierakowice/Gliwic
|
Wysłany: Wto 26 Wrz, 2006 23:24
|
|
|
i co z tymi kotkami 
|
|
 |
jagodaa
Milczek malina ;)

|
Wysłany: Śro 27 Wrz, 2006 10:00
|
|
|
Jeden po 7 pazdziernika jedzie do Czestochowy, a wczoraj sie dowiedzialam, ze drugi prawdopodobnie do Torunia . Mysle, ze mozna wykasowac juz ten watek zeby nie zasmiecal forum.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|