Przesunięty przez: ciapara Pią 11 Lis, 2011 10:15 |
Problemy z maszyną Huskystar C 20 |
| Autor |
Wiadomość |
grusia5
Milczek

Autor tematu Wiek: 52 Dołączyła: 05 Gru 2005 Posty: 18 Skąd: Bielsko-Biała
Medale: Brak
|
Wysłany: Wto 03 Paź, 2006 23:53 Problemy z maszyną Huskystar C 20
|
|
|
Witam Was !
W marcu kupiłam sobie maszynę Huskystar C 20 . Kosztowała mnóstwo kasy , ale cały czas mam z nią jeden problem . Otóż zawiesza się przy szyciu . Mam np uszyć kieszonki , więc co kilka ściegów trzeba się zatrzymać i wtedy maszyna nie zatrzymuje się ale szyje dalej pomimo tego że nie naciskam na napęd . Pierwszy raz dałam ją do naprawy w czerwcu , nie miałam jej dwa tygopdnie , niby było dobrze ale znowu zaczęło się dziać to samo . Przecież nie będe ciągle pruła albo wyłączała maszyny z prądu . Dałam ją znowu do naprawy . Tym razem maszyny nie miałam prawie cztery tygodnie , co jest dla mnie okropnie uciążliwe , bo ciągle coś szyję . Odebrałam ją kilka dni temu. Mechanik stwierdził że nic jej nie ma , a maszyna znowu zaczyna się zawieszać .
Za pierwszym razem nie wpisali mi że była w naprawie , tylko teraz . Właściwie teraz chyba powinnam dostać albo nową albo pieniądze z powrotem . Ma już dość czekania na swoją maszynę którą kupiłam do szycia a nie do obwożenia po naprawach .
Czy któraś z Pań miała może podobny problem ?
Co mam robić , czy mam prawo rządać nowego sprzętu ?
|
|
|
|
 |
słoneczko
Użytkownik średnioaktywny jak miło TUTAJ!!! :)

Kraj:

Wiek: 46 Dołączyła: 07 Lut 2006 Posty: 132 Skąd: wielkopolska
Medale: Brak
|
Wysłany: Śro 04 Paź, 2006 21:35
|
|
|
oj nie wiem, ale chyba z jaką kolwiek wymianą lub zwrotem gotówki może być problem
ja mam maszynę rok (minął w lutym)ale BROTHERA i też miałam w serwisie bo nie szyła, tzn plątała nitki i wogóle, zabrali mi ją do naprawy i nie miałam jej przeszło miesiąc, a jak zadzwoniłam do pana kiedy w końcu ją dostanę i czy jest możliwość wymienić lub zwrot gotówki to powiedział mi że musi upłynąć ileś tam dni roboczych inaczej nic się nie liczy i nie ma mowy o zwrocie gorówki
byłam strasznie zła! ale w końcu ją dostałam i narazie jest ok wina ich bo do sklepu sprowadzają maszyny niesprawdzone, nieustawione, o wymianie nie ma mowy i tym bardziej o zwrocie gotówki   a facet mi powiedział że jedynie wtedy jak karta gwarancyjna będzie ... ZAPEŁNIONA! po prostu ŚWIŃSTWO !!!
mam nadzieję że u Ciebie będzie lepiej , ewentualnie coś się przez ten rok zmieniło i będą inaczej na to patrzeć
życzę powodzenia !!! 
|
_________________ http://szydelkoszmatka.blogspot.com - MÓJ BLOG
http://niwa.fotosik.pl/ |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|