To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - aloha!

Anna Weronika - Czw 29 Gru, 2005 18:13
Temat postu: aloha!
dzien dobry / dobry wieczór wszystkim Smile

trafiłam tutaj dzieki grupie robótkowej na onecie, a dzięki marancie rozgryzłam wielki problem pewnego sweterka z kwiatuszków.....

no i nie ma to jak polotkowac o robótkach ręcznych (uwielbiam), kwiatkach (własnie zakwitła moja mega begonia, która wyhodowałam z jednego zdrewniałego patyczka) i kotach( mam 3 oczywiscie wszystkie szlachetnej rasy europejskiej)

maranta - Czw 29 Gru, 2005 18:51

Witaj, witaj, Anno Weroniko cmok Cieszę się bardzo, że Cię tu widzę radocha
Anna B. - Czw 29 Gru, 2005 21:44

Hihi! Witaj AW! Bardzo się cieszę, że tutaj trafiłaś! radocha :usciski:
Anioor - Czw 29 Gru, 2005 23:43

Ja również dołązam sie do gorących powitań radocha cmoknięcie
barbara 1 - Pią 30 Gru, 2005 07:17

Witaj Anno Weroniko na forum zebalek
Krzysia - Pią 30 Gru, 2005 08:29

Anno Weroniko kwiatek dla ciebie witaj tutaj, kiedyś.. dawno temu... po przeczytaniu Twego listu w Wysokich Obcasach trafiłam na pewną cudowną stronkę i wogóle na fora robótkowe, jestem więc Twoją dłużniczką cmoknięcie możliwe, że siedziałabym do dziś w domowych pieleszach ze swoim tamborkiem, nie poznałabym tylu fantastycznych osób, ich dzieł sztuki i nowych technik.
Anna Weronika - Pią 30 Gru, 2005 10:18

dziewczyny - dziękuję za powitanie kwiatek dla ciebie

a teraz tak:
AnnaB - czy ty jestes wszedzie???? czy jak otworze moja lodówkę to też stamtąd wyskoczysz???? cmok

Krzysiu...........no co ja moge napisać............bardzo mi miło i w ogóle i fajnie, że się tutaj spotkałysmy cmok

Anna B. - Pią 30 Gru, 2005 10:20

AW, jak jetem tylko tam, gdzie Ty! noo
waniczek - Pią 30 Gru, 2005 12:41

Serdecznie witam wszystkie dziergatki:)kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie Mam na imię Anna, jestem tu nowa i całkiem zielona w temacie szydełka,chociaż kiedyś troszkę szydełkowałam.Chciałabym teraz do tego powrócić i prosić was o podpowiedzi oraz jakieś proste schemaciki-dla nabycia wprawy:dzierga: .Jestem zachwycona waszymi cudeńkami wyczarowanymi na szydełku,a w szczególności aniołkami i dzwoneczkami oklaski oklaski oklaski
maranta - Pią 30 Gru, 2005 13:19

Kolejna Ania kwiatek dla ciebie Witaj cmok