To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Inspiracje, idee, pomysły - Coś dla Panów;)

Krakowianka - Czw 03 Sie, 2006 09:42

Fajne te spodenki zrobię mężowi na gwiazdkę w komplecie z mikołajowską czapeczką będzie wyglądał Swietnie acha będą naturalnie w czerwonym kolorze wesoło mi wesoło mi
LadyKingfisherg - Pią 11 Sie, 2006 20:04

no a to jest juz kolekcja dla prawdziwego mezczyzny no i jaki pomysl i inspiracja aby to wykonac-po prostu luks,najbardziej podoba mi sie urinal dla mezczyzn wesoło mi

works for men

ulayetta - Śro 28 Mar, 2007 10:58

Znalazłam coś takiego, co na to powiecie ? zebalek

http://yetta.pcpoint.pl/szydelko/poduszka.jpg

Grażyna - Śro 28 Mar, 2007 17:44

To juz widzielismy, nawet niektore babeczki na tym forum takie dziela tworzyly.
ulayetta - Czw 29 Mar, 2007 07:12

Chodziło mi o opis po polsku jak to zrobić. Very Happy Kiedyś znalazłam ten opis tu na forum, tylko nie mogłam go znaleźć. Wink
olajda - Pią 09 Lis, 2007 04:10

witam!
czy ktoras z Was wydziergala te pierwsza podusie? chcialam sie dowiedziec, jaki stopien trudnosci jestw szydelkowaniu podusi? i czy sie zabierac za to jako poczatkujaca?

pozdrawiam Ola radocha

Jagnieszka - Wto 13 Lis, 2007 17:54

Witam ! Zrobiłam taką poduszkę mężowi na Walentynki. Był zaskoczony takim prezentem ale bardzo się jemu podobała. Jest łatwa do zrobienia , nie sprawiła mi żadnych trudności. Środek wypchałam wypełnieniem z "jaśka". Robiłam z różowej Mimozy ( poszło ok 15 dkg ) i czerwonej Malwy na wykończenia.

Bożena- 2000 - Wto 25 Gru, 2007 11:43

Dziewczyny ta podusia jest odjazdowa. Polecam. Ta, którą Wam prezentuje jest fajniejsza niż na zdjęciu. Pozdrawiam.

Pozostałe nowe prace na http://bozena4315.fotosik.pl/

zapraszam

buziaczek - Pią 28 Gru, 2007 10:54

nma prawde rewelacyjne te podusie cool brawo
Janina1501 - Pią 04 Sty, 2013 10:36

Witam.Chciałam Wam pokazać moją wersję cycatej podusi.Byłam na weselu u mojego chrześniaka i zrobiłam podusię którą mu wręczyłam po oczepinach jako pocieszycielka jak będzie chciał pofiglować a żona mu powie że ją głowa boli,ubaw był po pachy