Szydełko - Porządkujemy dział szydełkowy
AlaJ - Pią 03 Sie, 2012 20:44
Kochane szydełkujące koleżanki! Bardzo lubię zaglądać do "starych" wątków robótek on-line i strasznie mnie męczy (przypuszczam, że nie tylko mnie) wyszukiwanie informacji, dotyczących wykonania wyrobu wśród setek pochwał i zachwytów nad wspaniałymi skądinąd dziełami koleżanek.
Z tego co wiem od Grażynki - moderatorki, za której przyzwoleniem piszę, założenie wątków on-line było takie, że po skończeniu pracy prezentujemy tam gotowy wyrób z informacją o użytym materiale, rozmiarze, nr szydełka. A zachwyty wyrażamy, korzystając z możliwości oceny po prawej stronie (taki kciuk do góry odwrócony, jakby ktoś nie zauważył). Taki punkcik miejsca nie zajmuje, a pozwala łatwiej przemieszczać się po stronach i wyszukiwać informacje.
Popatrzcie na wątek naszej ogromnie popularnej "gwiazdy" czy sznurów szydełkowo-koralikowych. Przecież w tym tłumie ochów i achów trudno doszukać się JAK to się robi.
A pozachwycać się przecież możemy w dziale Chwalimy się, albo w swojej galerii. I tam hulaj dusza bez kontusza . Przecież każda z nas lubi chwalić i na pochwały pewnie też łasa.
Grażyna - Pią 03 Sie, 2012 21:04
Popieram w zupełnosci
Krystka - Pią 03 Sie, 2012 21:50
TAK TAK TAK
Przerabiałam to (szukanie treści wśród ochów i achów) kilka dni temu przy frywolitce igłowej i nie tylko
Kelmuska - Pią 03 Sie, 2012 23:38
Popieram, sama szukałam w sznurach szydełkowych i po prostu prościej mi było zapytać w kolejnym zaśmiecającym poście, aniżeli czytać kilkadziesiąt stron wątku.
Jestem jak najbardziej za takim rozwiązaniem problemu
|
|
|