To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Witam

Hekiełko - Pią 20 Maj, 2016 18:17
Temat postu: Witam
Witam wszystkich Smile

Mam na imię Ewelina i moja przygoda z rękodziełem zaczęła się jak miałam 10 lat. Babcia nauczyła mnie wtedy podstawowych oczek robionych na drutach i szydełku, ale wtedy zabrakło mi cierpliwości Wink Robótka tak wolno się wydłużała, a palce kompletnie odmawiały współpracy Razz Dopiero 7 lat póżniej sięgnęłam ponownie po druty i proszę:

3,10 m szalika w barwach Gryffindoru (na zdjęciu brat, któremu szalik spodobał się tak bardzo, że sobie go przygarnął Very Happy)

No i się zaczęło Razz Na początku robiłam tylko na drutach, zaczynając oczywiście od najprostszych splotów. Uczyłam się głównie z zdjęć i filmików znalezionych w Internecie, trochę też mi babcia pomagała, pokazywała ciekawe sploty. Obecnie szydełkuje najczęściej jak tylko mogę, można powiedzieć, że się trochę uzależniłam Wink A czasu niestety jest mało ze względu na studia (w tym roku obrona tytułu licencjata z fizjoterapii)

Jeżeli chodzi o moje prace to te ostatnie można obejrzeć na: https://www.facebook.com/hekielko

Pozdrawiam cmoknięcie

japoneczka01 - Śro 01 Cze, 2016 07:41

Witaj i rozgość się u nas, korzystaj z forum i czuj się jak u siebie
gracha - Śro 01 Cze, 2016 08:16

Witaj! Miło, że są młode osoby zainteresowane dzierganiem Wink Powodzenia z pracą licencjacką!
vichta - Śro 01 Cze, 2016 13:40

Witaj i czuj się jak u siebie kwiatek dla ciebie
zabka611 - Pią 03 Cze, 2016 10:12

Witam serdecznie i miłego pobytu u nas życzę cmoknięcie
Hekiełko - Pią 03 Cze, 2016 12:11

Dziękuje za ciepłe powitanie cool

https://hekielko.wordpress.com/

zuzik45 - Śro 15 Cze, 2016 09:54

I ja witam Cię bardzo serdecznie cmoknięcie
Lothluin - Śro 22 Cze, 2016 09:50

Witaj i mam nadzieję, że mimo gorącego czasu na uczelni będziesz do na zaglądać Smile Zabawne jest to, że ja też najbardziej zaczęłam się udzielać w świecie handmade jak broniłam inżyniera Very Happy
Hekiełko - Pią 24 Cze, 2016 21:01

Lothluin - Gdy trzeba się uczyć, jest czas na wszystko, tylko nie na naukę Very Happy

A co do udzielania się - postaram się jak mogę Wink