Poznajmy się - Wita Was Lothluin ;)
Lothluin - Śro 27 Kwi, 2016 10:03 Temat postu: Wita Was Lothluin ;) Witam Miłe Panie, niedawno dołączyłam do tego uroczego miejsca. Nazywam się Agnieszka, w świecie blogowym znana jako Lothluin. Moja przygoda z rękodziełem zaczęła się od haftu krzyżykowego ponad 10 lat temu. Od tego czasu poznałam inne ciekawe techniki jak np. frywolitkę, którą pokochałam równie mocno. Ostatnio cieplej myślę również o drutach
Znalazłam to forum szukając nie tyle inspiracji, co ciekawych ludzi pełnych pasji i dzielących się nią z innymi. Chętnie przyłącze się do rozmów, pomogę w miarę możliwości. Witam zatem wszytkich i cieszę się, że tu jestem.
dziewanna - Śro 27 Kwi, 2016 10:26
Trafiłaś w dziesiątkę, na forum same życzliwe dusze więc się rozgość
i pokazuj swoje prace , będę chwalić.
beacia-24 - Śro 27 Kwi, 2016 12:49
Witam również ciepło. Zapraszam do dzielenia się swoimi pracami bo pokazywanie ich pozostałym forumowiczom stwarza niesamowitą frajdę. Oczywiście mówię w swoim imieniu, aczkolwiek przypuszczam, że wiele osób potwierdzi moją wypowiedź. Życzę zatem wszystkiego dobrego i czekam z wielką ciekawością na pierwsze prace.
Madzia - Śro 27 Kwi, 2016 18:02
Witamy i zapraszamy do aktywnego udzielania się!
Natalia - Śro 27 Kwi, 2016 18:48
witamy serdecznie
zuzik45 - Śro 27 Kwi, 2016 19:55
Witaj Agnieszko
Lothluin - Czw 28 Kwi, 2016 21:11
Bardzo wszystkim dziękuję za tak miłe powitanie, opanuję tylko swoje zdjęcia i lecę chwalić się i udzielać
|
|
|