To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Dzień dobry

zapominajka - Sob 19 Gru, 2015 02:57
Temat postu: Dzień dobry
chciałam się przywitać i przedstawić
nazywam się Basia, swoją przygodę z drutami, szydełkiem i maszyną do szycia zaczęłam bardzo dawno temu, jednak miałam ponad dwudziestoletnią przerwę, teraz wróciłam, głównie do drutów, w sumie to można powiedzieć, że jestem nadal na etapie "początkująca", choć to tyle lat

poza tym jestem wielbicielką jazdy na rowerze, muzyki Idan Raichel Project, Metaliki oraz Placido Domingo

czytam trochę to forum i faktycznie jest bardzo inspirujące

zabka611 - Sob 19 Gru, 2015 06:14

Basiu,witam Ciebie serdecznie.Jestem tutaj też nowa,ale myślę,że będzie ciekawie.Milego dnia. kwiatek dla ciebie
ania_b - Sob 19 Gru, 2015 09:34

zapominajka, wbrew swojemu nickowi, nie zapominaj o tym forum i bywaj tu jak najczęściej. bye
Frida - Sob 19 Gru, 2015 13:12

Witaj na forum, dobrze trafiłaś. bye
Ja też powróciłam do robótek po ponad dwudziestoletniej przerwie. Po obejrzeniu prac stwierdziłam, że jestem zupełnie zielona, ale dzięki życzliwości koleżanek zaczęłam dziergać "poważne" prace. Zaglądaj często, a szybko przestaniesz być początkującą.

kabyr - Sob 19 Gru, 2015 13:28

zapominajka, witaj imienniczko i czerp z tego forum
wiedzę, która Ci pomoże w tworzeniu. cmok cmok cmok

zapominajka - Nie 20 Gru, 2015 05:19

bardzo dziękuję za tak miłe przywitanie Smile
Jolwit - Nie 20 Gru, 2015 08:26

Witaj Basiu kwiatek dla ciebie
Czuj się tu jak wśród pokrewnych dusz. Jest nas sporo takich, które po latach powracają do dawnego hobby.
Też lubię rower, to również mój środek transportu, nie tylko na trasie dom-praca i z powrotem Smile