Poznajmy się - Dzień doberek
Ankara79 - Pią 13 Mar, 2015 21:46 Temat postu: Dzień doberek Witam wszystkich forumowiczów
Jestem forumową nowicjuszką . Postanowiłam powiedzieć Wam wszystkim "Dzień dobry " i ładnie się przedstawić. Mam na imię Anna . Żona , matka i namiętnie dziergająca, właściwie ucząca się jak za pomocą zagiętego drucika lub dwóch prostych drucików i kawałka nitki tworzyć i czarować
Bardzo się cieszę że jesteście , czerpię z Waszej wiedzy garściami . Oglądam zamieszczone przez Was foteczki i pragnę umieć czarować tak jak Wy. Nie mam już babci , która mogła by coś podpowiedzieć a wokół mnie sami oburącz- leworęczni w tej materii. Tak więc będę szperała w skarbnicy wiedzy jaką jest to forum.
Jeszcze raz witam Was wszystkich serdecznie i dziękuję że jesteście
japoneczka01 - Sob 14 Mar, 2015 09:04
Witaj i rozgość się.
Też jestem samoukiem, gdyż w mojej rodzinie nikt nie dziergał.
Trudne były moje początki, bo kiedy zaczynałam, to w naszych pasmanteriach nikt nie słyszał o drutach z żyłką, a te proste to sprawiały mi duże trudności w opanowaniu. Jak tylko pokazały się druty z żyłką od razu było lepiej, chociaż nie robiłam na "okrągło" tylko na prosto.
Jak będziesz miała jakieś trudności, to zawsze na forum znajdzie się ktoś, kto podpowie co zrobić, aby je pokonać.
|
|
|