Poznajmy się - Witam :)
Piwonia - Śro 17 Gru, 2014 21:05 Temat postu: Witam :) Cześć,
Mam na imię Agnieszka i od kilkunastu lat zajmuję się różnymi technikami robótkowymi. Zaczęłam od szydełka, trochę prac zrobiłam na drutach, a potem wdałam się w mniej znane techniki koronczarskie: frywolitkę (wtedy trudno było i o jakiekolwiek materiały, i o czółenka - to wszystko przyszło później), koronkę pętelkową, i po trosze koronkę klockową, makramę szydełkową i cokolwiek wpadło w ręce. Narobiłam też biżuterii ze szklanych koralików, podobnej do sutaszu ale znacznie grubszej.
Pod tym samym nickiem jestem na forum Kuferek.org, Kolderki.org, a pod nickiem Piwonia67 na Naszych Haftach. Jako Piwonia Paeonia występuję na Fejsbuku, lecz ponieważ administracja Fejsbuka ostatnio wpadła na pomysł blokowania kont użytkownikom, którzy nie podają swojego pełnego imienia i nazwiska, pewnie długo tam nie zabawię.
Wszystkim grzecznie dygam na powitanie i już pędzę rozglądać się po tematach.
japoneczka01 - Czw 18 Gru, 2014 08:46
Piwonia Witaj i rozgość się
W galerii prac użytkowników załóż swój wątek i prezentuj swoje prace kiedy chcesz i ile chcesz.
zamia - Czw 18 Gru, 2014 09:10
Witaj Piwonia
kabyr - Czw 18 Gru, 2014 12:38
Piwonia, witam Ci i chwal się swoimi pracami.
wernatka - Czw 18 Gru, 2014 20:30
Witaj Piwonio
Nikus4 - Pią 19 Gru, 2014 19:01
Och! jak miło, że dołączyłaś do nas. Od lat dopingujesz mnie, chwalisz moje prace. A ty również jestes bardzo utalentowana. I jak napisała Japoneczka i Kabyr pokazuj w galerii jak najwięcej swoich prac. A my będziemy je chwalić.
Piwonia - Pią 19 Gru, 2014 19:07
Dziękuję
Stara8 - Sob 27 Gru, 2014 13:46
Witaj Piwonia
|
|
|