Poznajmy się - Witam z Zielonej Góry
Dorka_zg - Wto 17 Gru, 2013 08:57 Temat postu: Witam z Zielonej Góry Witam serdecznie z Zielonej Góry, a dokładnie z małego miasteczka 8 km od ZG. Jak wskazuje nick mam na imie Dorota. Jestem żoną, mamą i od 7 miesięcy babcią .
Trochę haftuję krzyżykami, ale wzrok od jakiegoś czasu płata mi figle i dlatego niedawno "chwyciłam" szydełko, które coraz bardziej mnie wciąga. Jak na razie na szydełku zrobiłam pled i poduszkę i coraz bardziej podoba mi się ta forma robótek ręcznych.
Mam nadzieję, że tu, na forum, znajdę podpowiedzi i inspiracje do kolejnych prac.
Pozdrawiam
Dorka
lamika88 - Wto 17 Gru, 2013 12:08
Witaj
na pewno znajdziesz tutaj wiele inspiracji i podpowiedzi, to forum to źródło wiedzy na każdy robótkowy temat
A w styczniu lub lutym planujemy robótkowe spotkanie w Zielonej Górze W tym miesiącu nam nie wypaliło bo miałyśmy być we 3 ale mnie rozłożyła choroba to postanowiłyśmy przełożyć na jakiś spokojniejszy okres
Dorka_zg - Wto 17 Gru, 2013 18:58
To super , może mi się uda być na tym spotkaniu
ksanty - Śro 18 Gru, 2013 13:36
Witaj Im nas więcej tym lepiej
Dorka_zg - Wto 12 Sie, 2014 07:03
ksanty, Widzę, że my sąsiadkami jesteśmy,bo ja mieszkam w Czerwieńsku
ksanty - Śro 13 Sie, 2014 18:31
To musimy się kiedyś umówić
Makarbella - Nie 17 Sie, 2014 15:03
Umówcie się w Sulechowie, to też przyjdę
japoneczka01 - Śro 20 Sie, 2014 15:49
A z Tarnowa to nikt się nie odezwie? Widziałam, że na liście forumowiczek figuruje kilka osób z Tarnowa. Tak chciałabym bezpośrednio poznać kogoś kto dzierga na drutach, bo jak do tej pory to jestem osamotniona
|
|
|