To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Witam z Zielonej Góry

Dorka_zg - Wto 17 Gru, 2013 08:57
Temat postu: Witam z Zielonej Góry
Witam serdecznie z Zielonej Góry, a dokładnie z małego miasteczka 8 km od ZG. Jak wskazuje nick mam na imie Dorota. Jestem żoną, mamą i od 7 miesięcy babcią Smile.

Trochę haftuję krzyżykami, ale wzrok od jakiegoś czasu płata mi figle i dlatego niedawno "chwyciłam" szydełko, które coraz bardziej mnie wciąga. Jak na razie na szydełku zrobiłam pled i poduszkę i coraz bardziej podoba mi się ta forma robótek ręcznych.

Mam nadzieję, że tu, na forum, znajdę podpowiedzi i inspiracje do kolejnych prac.

Pozdrawiam
Dorka

lamika88 - Wto 17 Gru, 2013 12:08

Witaj cmoknięcie
na pewno znajdziesz tutaj wiele inspiracji i podpowiedzi, to forum to źródło wiedzy na każdy robótkowy temat wesoło mi

A w styczniu lub lutym planujemy robótkowe spotkanie w Zielonej Górze wesoło mi W tym miesiącu nam nie wypaliło bo miałyśmy być we 3 ale mnie rozłożyła choroba to postanowiłyśmy przełożyć na jakiś spokojniejszy okres bye

Dorka_zg - Wto 17 Gru, 2013 18:58

To super hurrraaa , może mi się uda być na tym spotkaniu bye
ksanty - Śro 18 Gru, 2013 13:36

Witaj Smile Im nas więcej tym lepiej
Dorka_zg - Wto 12 Sie, 2014 07:03

ksanty, Widzę, że my sąsiadkami jesteśmy,bo ja mieszkam w Czerwieńsku hopla
ksanty - Śro 13 Sie, 2014 18:31

To musimy się kiedyś umówić Smile
Makarbella - Nie 17 Sie, 2014 15:03

Umówcie się w Sulechowie, to też przyjdę Smile
japoneczka01 - Śro 20 Sie, 2014 15:49

A z Tarnowa to nikt się nie odezwie? Widziałam, że na liście forumowiczek figuruje kilka osób z Tarnowa. Tak chciałabym bezpośrednio poznać kogoś kto dzierga na drutach, bo jak do tej pory to jestem osamotniona Sad