Nasze spotkania - Poznan
nula - Czw 07 Kwi, 2011 10:58
| żabka napisał/a: | | Grażynko przykro mi z powodu Miłki |
mi również !
doskonale Cię rozumiem, bo jednego kota też już straciłam
A co do kolczyków to do pary mogę Ci pożyczyć mojego - wagowo powinien pasować tylko nie wiem jak kolorystycznie - mój jest czarny !
| żabka napisał/a: | | Nula tylko nie bij za wstawienie do niego linka |
bić nie będę - wręcz przeciwnie - dziękuję za reklamę
Grażynko - dziękuję !!!
bjanna - Czw 07 Kwi, 2011 11:03
a ja proponuję żebyście kolejne spotkanie zrobiły wyjazdowe ......... w Warszawie, bo strasznie Wam zazdroszcze tych spotkań i bardzo bym chciała spotkać Was wszystkie razem
nula - Czw 07 Kwi, 2011 11:24
bjanna, a może Ty przyjedziesz do nas ??? - ZAPRASZAMY !!!!
bjanna - Czw 07 Kwi, 2011 11:27
Hanuś, dzięki ale wiesz, ja sama w pociągu jeszcze mnie kto ukradnie a Was jest taka gromada, że nikt nie ruszy i będziecie miały więcej czasu na pogaduszki
graza5111 - Pią 08 Kwi, 2011 18:59
Witaj bjanno. Bardzo nam by było miło widzieć Cię z nami (może jednak kiedyś się odważysz) ale ja słyszę cały czas, że moja znajoma z Warszawy też ma co miesiąc takie spotkania. Właściwie to od niej dowiedziałam się w ubiegłym roku o Międzynarodowym Dniu Robótkowym i wtedy znalazłam poznańskie Maranty. Czy u Was to nie są Spotkania Szarotkowe przypadkiem?
graza5111 - Pią 08 Kwi, 2011 19:05
Nula wielkie dzięki za dobre serce ale moja Bajka to ta na zdjęciu - taka bardziej biała w szare paski. Chociaż dzisiaj nawet najbardziej szokujące zestawienia się nosi
bjanna - Pią 08 Kwi, 2011 19:24
graza5111, nie wiem o czym piszesz, nigdy nie byłam na takim spotkaniu, bo nawet o nich nie słyszałam, jedynie raz się spotkałyśmy na EXPO i poznałam Mireczkę, spotykamy się często, ale brak mi większych spotkań
graza5111 - Pią 08 Kwi, 2011 19:38
To wprawdzie nie jest blog tej znajomej ale widze ją tam na zdjęciu.
http://wloczkaiploty.blox.pl/html
Może spróbuj się skontaktować przez blog albo wpisz w jakąś wyszukiwarkę Szarotkowo Warszawa to ich odnajdziesz. Nie mam, niestety, bezpośrednich namiarów na tę znajomą.
nula - Nie 10 Kwi, 2011 12:19
Hej !
Przede wszystkim szkoda, że nie dotarły te, które nie dotarły !!!
Jak zwykle było wspaniale - nic innego się tutaj nie da napisać
Moje eksperymentalne - telefoniczne zdjęcia TUTAJ
Niestety tylko kilka i są jakie są, ale koleżanki będą mogły chociaż zobaczyć w jakim fajnym otoczeniu spędziłyśmy popołudnie
i skoro jestem pierwsza to od razu napiszę :
NASTĘPNE SPOTKANIE 14.05 !!!
żabka - Nie 10 Kwi, 2011 12:37
| nula napisał/a: | | Przede wszystkim szkoda, że nie dotarły te, które nie dotarły !!! | dokładnie - niech żałuje kto nie przybył
Dziękuje obecnym za cudownie spędzone popołudnie (tego mi było trzeba ) i już nie mogę doczekać się maja
bogusia1255 - Nie 10 Kwi, 2011 13:18
Ja też dziękuję za mile spędzone popołudnie.Beatko pamiętaj o tym linku dla mnie.(oczywiście link już mam nie zauważyłam dziękuję)
Paddington - Nie 10 Kwi, 2011 17:40
Zazdroszczę spotkania- domyślam się, że bawiłyście się super i było cudownie.
Ja już dziś wiem, że nie będzie mnie w Poznaniu 14 maja... mam konferencję za którą już uiściłam opłatę i jadę Wielka szkoda i żałuję już ogromnie
bean - Nie 10 Kwi, 2011 18:09
świetnie się bawiłam tylko czemu ten czas tak szybko przeleciał?!
nula, dzięki za zdjęcia - telefon sprawdził się znakomicie
| Paddington napisał/a: | | Ja już dziś wiem, że nie będzie mnie w Poznaniu 14 maja |
szkoda, że tak trudno zorganizować spotkanie, na którym byłybyśmy wszystkie ale cóż zrobić......... na pewno czkawka Cię nie ominie
| bogusia1255 napisał/a: | | Beatko pamiętaj o tym linku dla mnie.(oczywiście link już mam nie zauważyłam dziękuję) |
nie ma za co
Uchomisia - Nie 10 Kwi, 2011 19:08
Uchomisia i Haniutka też bardzo dziękują Jak zwykle było miło i wesoło
Szczególnie dziękuję Nuli za piękne druciane serwetki, które już zdobią mój stół
nula - Pon 11 Kwi, 2011 11:59
Uchomisia, A ja się bardzo, bardzo cieszę, że Ci się spodobały i uchroniłaś je przed spędzeniem żywota w pudle
Z kolei ja bardzo dziękuję za nici przydadzą się ogromnie !!!
saba52 - Śro 13 Kwi, 2011 23:17
Zdjęcia pooglądałam,pozazdrościłam...
Fajne to miejsce znalazłyście:)
Może w końcu w maju mi się uda.
saba52 - Śro 20 Kwi, 2011 00:46
Czy Ulka sklep zamknęła?
żabka - Śro 20 Kwi, 2011 12:10
| saba52 napisał/a: | Czy Ulka sklep zamknęła?
| - raczej przeniosła do Nekli , nad czym wszystkie bardzo ubolewamy
żabka - Pon 25 Kwi, 2011 10:02
kolorowych jajeczek,
rozczochranych owieczek,
rozkicanych króliczków,
pyszności w koszyczku,
a przede wszystkim
mokrego ubrania
w dniu wielkiego lania!
aiszka4 - Pon 25 Kwi, 2011 16:56
Tobie również
I całej naszej poznańskiej (i okolice) ekipie.
Ja dziś w domu spędzam czas na sucho, a właściwie moczę tylko ręce, bo co chwilę myję pędzle (cztery osoby przy stole i praca wre)
nula - Pon 25 Kwi, 2011 18:38
| aiszka4 napisał/a: | cztery osoby przy stole i praca wre)
|
o rany ! ale będzie co oglądać
rozumiem, że decoupage ruszył pełną parą ?
Paddington - Czw 28 Kwi, 2011 13:03
Kochane jestem w pilnej potrzebie nitki srebrnej (tej mocnej) do frywolitkowych kolczyków- gdzie mogę ją na pewno dostać? Może któraś z Was ma do neij dostęp i podjechałabym odebrać?
Pozdrawiam radośnie przy tej pięknej wiośnie
saba52 - Czw 28 Kwi, 2011 14:23
Paddington, A do mnie tez byś podjechała?
Mam taką Altin Basak--poliester dantek ipligi --beyaz no 50
Narysowane jest szydełko i nr hmm 20-21
Jest bardzo mocna,reką nie zerwiesz
No dobra ,pewnie będzie za daleko-----kupiłam ją w pasmanterii przy rynku jeżyckim:)
Uchomisia - Pią 29 Kwi, 2011 20:19
Albo w pasmanterii na Marcinkowskiego w bramie po schodkach w dół, nieopodal księgarni św Wojciecha i chyba Hotelu Rzymskiego. I ona sie nazywa jakoś na R, panie ekspedientki raczej powinny wiedzieć, bo ja zapomniałam
Paddington - Pią 29 Kwi, 2011 21:35
dziękuję kochane- jutro pójdę i się zaopatrzę
Miłego dłuuuuuugiego weekendu
|
|
|