Nasze spotkania - Poznan
Paddington - Nie 27 Lut, 2011 21:36
graza5111, ja nie chcę wchodzić w kompetencję tych które się nim posługują, ale czy to aby nie szydełko TUNEZYJSKIE ?
W ogóle to spotkanie owocowało w nowe doświadczenia, porady i dużo dużo dobrego nastroju Miejsce chyba też jak dla nas fajne- oświetlenie lepsze niż w poprzedniech kafejkach, jedzonko dobre... czyżbyśmy znalazły jakąś metę dla siebie nim wiosna pozwoli nam naprawdę wyjść na powietrze?
Pozdrawiam
aiszka4 - Pon 28 Lut, 2011 16:21
| Paddington napisał/a: | | graza5111, ja nie chcę wchodzić w kompetencję tych które się nim posługują, ale czy to aby nie szydełko TUNEZYJSKIE ? |
Z geografii nie jestem dobra i nie wiem, jak daleko z Tunezji do Afganistanu, ale szydełko było tunezyjskie na 100%
A przy okazji - planuję zakupy u tego sprzedawcy:
http://allegro.pl/show_us...php?uid=3113189
Jeśli coś potrzebujecie, to dajcie znać na maila.
I dzięki za miłe spotkanie - jak zwykle było świetnie
graza5111 - Śro 02 Mar, 2011 23:24
Na szczęście odróżniam Tunezję od Afganistanu i nawet wiem, gdzie leżą ale starsza osoba jestem, zapomniała mi się nazwa. Zachwyciłam się szydełkiem a nazwę wpisałam bezmyślnie. Dobrzy ludzie wyprowadzili mnie z błędu. Paddingtom, Aiszka, dzięki.
cobrad - Pią 11 Mar, 2011 14:17
Miłe Panie, powiedzcie kiedy następne spotkanie planujecie? Jeśli nie wejdą mi w paradę zmiany małża, to chyba wyciągnę mamę i przybędziemy Tylko muszę się wcześniej dowiedzieć, jeśli to możliwe.
Paddington - Pią 11 Mar, 2011 14:38
chyba jeszcze nie ma żadnego terminu. Pewnie w kwietniu coś się wydarzy- tak rozmawiałyśmy na ostatnim spotkaniu. Śledź wątek bo zawsze TU jest informacja na temat daty, godziny i miejsca- odzywaj się też jak padną propozycje bo zawsze staramy się zrobić tak by pasowało jak największej ilości Marańciaków
Pozdrawiam i do zobaczenia
nula - Sob 12 Mar, 2011 08:35
Ja też myślę, że pewnie umówimy się jakoś na początku kwietnia
cobrad, fajnie by było, gdyby udało Wam się dotrzeć - po prostu - tak jak napisała Paddington, musicie śledzić ten wątek....
żabka - Sob 12 Mar, 2011 16:50
Kobietki co powiecie na 9 kwietnia (sobota)?
To nie sam początek miesiąca - do świąt też jeszcze 2 tygodnie - więc z wiosennymi porządkami się jeszcze zdąży
saba52 - Wto 15 Mar, 2011 19:18
Cześć !!!!!
Usilnie proszę o ustalenie terminu spotkania kwietniowego!!!!
Nie mogłam być na kilku ostatnich i tego nie chciała bym opuścić bo dłużej nie wytrzymam!!!
A dlatego prosze bo za tydzień w pracy męża będę robić rozpiskę dyżurów i jeszcze mógłby powiedzieć żeby na ten dzień takowego nie miał.
Błagam ustalcie
bean - Wto 15 Mar, 2011 21:13
| Cytat: | | Usilnie proszę o ustalenie terminu spotkania kwietniowego!!!! |
No więc proponowany przez Madzię termin spotkania 9. 04 mi odpowiada
Paddington - Śro 16 Mar, 2011 18:42
ja nie wiem czy dam radę wrócić ze stolicy kraju (hihi) do tego czasu, ale jak tak to się zjawię W każdym razie uważam że to dobry termin
nula - Czw 17 Mar, 2011 06:49
myślę, że możemy planować na 9.04 - mi pasuje
Ania - to postaraj się tak zaplanować te dyżury, żebyś mogła 9 przyjechać
żabka - Pią 18 Mar, 2011 22:32
Mam takie pytanko
CZY W ZWIĄZKU Z TYM IŻ SPOTKAMY SIĘ PRZED WIELKANOCĄ ROBIMY SOBIE WZAJEMNIE JAKIEŚ DROBIAZGI?
Tak jak na gwiazdkę robiłyśmy - każdy coś drobnego i na spotkaniu losowanie co dla kogo CO WY NA TO KOCHANIUTKIE?
Paddington - Sob 19 Mar, 2011 16:04
pomysł ŻABY popieram wszystkimi moimi misiowymi łapkami
cobrad - Sob 19 Mar, 2011 23:01
Z mojej strony to pozostaje dowiedzieć się jakie zmiany ma małż - w weekendy nie bierze wolnego i dam znać
żabka - Wto 29 Mar, 2011 08:48
NO TO CO SPOTYKAMY SIĘ 9 KWIETNIA CZY NIE SPOTYKAMY - BO TU CISZA JAK MAKIEM ZASIAŁ - A TO JUŻ CZAS REZERWACJE ZROBIĆ
nula - Wto 29 Mar, 2011 16:02
OCZYWIŚCIE, ŻE SIĘ SPOTYKAMY !!!!!
ale faktycznie, coś tu cicho !
To może otworzymy listę obecności ?
1. żabka
2. nula
dopisujcie się, kto jeszcze
aiszka4 - Wto 29 Mar, 2011 16:40
1. żabka
2. nula
3. aiszka
4. Ula
5. Kasia
Jutro postawię dziewczyny przed faktem dokonanym
Paddington - Wto 29 Mar, 2011 19:11
1 Żabka
2 Nula
3 Aiszka
4 Ula
5 Kasia
6 Paddington - z wielką radością bo bardzo mi z Wami wesoło i radośnie się spotykać- nie wiem tylko czy zdążę z Warszawy. Odpowiedź dam za tydzień jak już tam będę i poznam plan zajęć i (co ważniejsze) termin i godzinę ich zakończenia.
Do zobaczenia
<edit> PS. Czy ja mogę uśmiechnąć się o tę srebrną niteczkę do frywolitek? Ulo czy Ty mogłabyś? <edit>
bean - Wto 29 Mar, 2011 19:55
1. żabka
2. nula
3. aiszka
4. Ula
5. Kasia
6. Paddington
7. bean
Uchomisia - Śro 30 Mar, 2011 11:42
1. żabka
2. nula
3. aiszka
4. Ula
5. Kasia
6. Paddington
7. bean
8. haniutka
9. uchomsia
żabka - Śro 30 Mar, 2011 14:01
A CO Z UPOMINKAMI - ROBIMY ZAJĄCZKI CZY NIE ROBIMY? - BO NIE WIEM CZY SIĘ ZEBRAĆ W SOBIE I ZABRAĆ ZA ROBOTE CZY MOGĘ SPOKOJNIE LENIUCHOWAĆ DALEJ
weraph - Śro 30 Mar, 2011 23:57
9 i 10 jest giełda minerałow w arenie, tak by the way:)
Dam znac czy dotrę na spotkanie w terminie bliższym
Paddington - Czw 31 Mar, 2011 15:43
9-10 kwietnia?? serio to muszę koniecznie się wybrać
nula - Czw 31 Mar, 2011 19:09
żabka, szczerze mówiąc chyba możesz spokojnie leniuchować.
Spotkanie jest praktycznie za tydzień, więc faktycznie trzeba by się mocno zebrać w sobie , żeby zdążyć coś zrobić.....
Myślę, że tym razem sobie odpuścimy - no chyba, że większość ma inne zdanie...
Ale jakoś się nikt nie odzywa a czasu już naprawdę niewiele.
Paddington - Pią 01 Kwi, 2011 22:09
ja się nie wypowiadam w kwestii prezentów ponieważ nie wiem czy uda mi się wrócić na czas i dlatego mój głos nie powinien się w tej kwestii liczyć. Nadal mam nadzieję, że uda mi się byc z WAMI
Pozdrawiam i życzę cudownego weekendu tym bardziej, że meteorolodzy wypowiadają się o nim rewelacyjnie
|
|
|