To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Bernadki twórczość radosna wszelka :)

Elżbieta P. - Nie 06 Kwi, 2008 14:37

i znów fajny misio brawo a jaka fajna Amelka cool
szyszka - Nie 06 Kwi, 2008 14:40

Śliczny misiaczek cool cool
buziaczek - Nie 06 Kwi, 2008 19:59

brawo cool brawo cool brawo
ata30 - Nie 06 Kwi, 2008 20:59

słodki misiaczek brawo brawo brawo brawo brawo
Bernadka - Wto 08 Kwi, 2008 08:58

fruzia, szyszka, buziaczek, ata30, bjanna, misia0808, luna19, Violetta21, Bet, Grażyna, bardzo wam dziękuję , a schemat serwetki był w dziale tulipanki tutaj http://maranta.livenet.pl...der=asc&start=0 chwilowo powolutku robię sobie tunikę bo jakoś czasu to za wiele nie posiadam puknąć się więc idzie z oporami
Zosia32 - Wto 08 Kwi, 2008 09:32

Bernadko prawdziwy słodziak Twój misio cmoknięcie
Mao - Wto 08 Kwi, 2008 10:51

Cudne te wszystkie maluch brawo brawo brawo podziwiam cierpliwość przy dzierganiu takiego drobiazgu są prześliczne i zazdrośnie na nie spoglądam gały
mordka - Wto 08 Kwi, 2008 11:45

Zdrówka dla małej życzę a dla Ciebie uklon za śliczne miniaturowe maskotki cmoknięcie
monaliza200 - Wto 08 Kwi, 2008 14:13

Bardzo fajne zwierzątka.
brawo brawo brawo brawo brawo
Pani z przedszkola mojego synka poprosiła jak bym mogła zrobić kilka takich maskotek do teatrzyku, niestety nie mam żadnych wzorów. Czy mogłabym prosić o wskazanie kilu. Z góry dziękuje. cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Halkuk - Wto 08 Kwi, 2008 14:17

Misiaczek słodziutki cool brawo cool
Bernadka - Śro 09 Kwi, 2008 07:21

monaliza200 napisał/a:
Bardzo fajne zwierzątka.
Pani z przedszkola mojego synka poprosiła jak bym mogła zrobić kilka takich maskotek do teatrzyku, niestety nie mam żadnych wzorów. Czy mogłabym prosić o wskazanie kilu. Z góry dziękuje. cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
z chęcią podaję ale są to angielskie książki , nie posiadam ich tłumaczenia gdyż nie jest mi potrzebne SŁOŃ i MISIO życzę powodzenia
Halkuk, mordka , Mao , Zosia32 cmoknięcie

pozdrawiam Bernadka cmoknięcie cmoknięcie

adela - Śro 09 Kwi, 2008 08:47

Bernadka, podziwiam Twoje małe cudeńka, dłubaniki te nie są na moje nerwy.... No i oczywiście dużo dużo zdrówka dla małej Amelki, choroby dzieci to najgorsze co może kobietę spotkać, a my nie możemy choć trochę ulżyć swoim pociechom. cmoknięcie
wienia - Śro 09 Kwi, 2008 10:49

Bernadka, dużo zdrówka dla Amelki
monaliza200 - Śro 09 Kwi, 2008 11:15

Bernadka, pięknie dziękuje za wzorki, mam nadzieje że sobie poradzę.
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Grażyna - Śro 09 Kwi, 2008 16:56

alicja11 - Śro 09 Kwi, 2008 21:48

Bernadka, misio uroczy a i Amelka z ''moniem''wygląda słodziutko choć wymęczona pewnie chorobą a szczególnie kaszlem, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Bernadka - Czw 10 Kwi, 2008 08:31

cmoknięcie cmoknięcie alicja11, Grażyna, wienia, adela, kwiatek dla ciebie Amelka już troszkę lepiej się czuje ale wolno wraca do zdrowia
monaliza200, w razie pytań co do opisów pisz do mnie na priwa , zawsze chętnie pomagam bye bye na początku opisy wydają się trudne , ale po rozszyfrowaniu jednego juz każdy następny jest łatwiejszy bye

Bernadka - Pon 14 Kwi, 2008 07:00

No cóż nareszcie znalazłam czas żeby dokończyć moją tunikę hopla hopla hopla hopla niestety fotograf zdjęć nie chciał zrobić hahahihi a potem fotosik się zbiesił i chciał 10 zdjęć wgrywać przez 80 minut wściekły wściekły wściekły dlatego dopiero dzisiaj tunika jak żywa hahahihi . Mój nowy ciuszek ( niestety nadal mam problem z fryzurą to znaczy z jej brakiem , posiadam więc włosy ale fryzury nie wściekły hahahihi fryzura dopiero odrasta po ostatniej nieudanej wizycie u fryzjera który raczej spitolił to co jeszcze jako tako wyglądało )

powstała także nowa zabawka , króliczka dla Amelki którą teraz nosi cały czas i mówi królik królik hahahihi królik powstał z angielskiego opisu który dał mi popalić , o czym wie Bjanna no ale pokonałam go , jeszcze tylko ma dostać czapusie ale nie moge go Amelce odebrać hahahihi

hahahihi

Bernadka - Pon 14 Kwi, 2008 07:03

Teraz czas na kolejną tunikę . oto ona na mnie nie całkiem zadowolonej ze swojego wyglądu , ale nie z tuniki tylko z fryzury hurrraaa wesoło mi

hopla hopla hopla

Halkuk - Pon 14 Kwi, 2008 07:38

Bernadka, tunika śliczna cool brawo cool
Halkuk - Pon 14 Kwi, 2008 07:42

Tunika super cool brawo - już ją chwaliłam Wink a pani króliczka odjazdowa radocha hurrraaa nie dziwię się że Amelka nie chce Ci jej oddać , nawet dla jej upiększenia uklon
nula - Pon 14 Kwi, 2008 07:58

Bernadka, Śliczna tunika i w dodatku bardzo fajny kolor !!!! brawo brawo
A króliczka fantastyczna, ja bym też się z nią nie chciała rozstawać ani na chwilę !!!!
Normalnie odlotowa !!!!!!!!!!!!! (i ma super fajny ogonek, o sukience już nie wspomnę !!!)
cool cool cool cool

Antonina - Pon 14 Kwi, 2008 08:11

Bernadka - tunika super. Jak zwykle świetnie wyglądasz w swych robótkowych ciuszkach. brawo

Zabawka urocza. cool

bjanna - Pon 14 Kwi, 2008 08:28

Bernadka, tunika rewelacyjna cool cool cool
króliczka śliczniutka brawo
Bernadka napisał/a:
królik powstał z angielskiego opisu który dał mi popalić
warto było się pomęczyć dla takiego efektu końcowego brawo
bjanna - Pon 14 Kwi, 2008 08:31

Bernadka, tuniczkę już chwaliłam, ale zrobię to jeszcze raz, bo warta jest wielu pochwał brawo brawo brawo
a na szyi to dopiero cudeńko hopla cool