To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało

Sosna - Śro 09 Maj, 2007 15:10

Spódniczka rewelacja, cudo, piękna, śliczna, chylę czoło przed mistrzem.
Mao - Śro 09 Maj, 2007 15:18

A teraz szybciutko zrobiony sweterek dla szwagierki zaraz wyjeżdża w świat hahahihi tym razem nie kawka ale srebrzyste lody.
Włóczka :Sonata" szara szydełko 3,5 mm poszło całe 400g co do niteczki włóczka niestety mało wydajna ale efektowna bye

maranta - Śro 09 Maj, 2007 15:34

Mao, super, świetny szaraczek cool cool cool

Ja Ciebie chyba wezmę na pomocnika,
Motam się z elementami na to cudo z Zagadki - http://maranta.livenet.pl...p?p=58655#58655 - i już mam ich dość, jedynie ciekawość końcowego efektu mnie napędza, chętnie odpalę Ci do zrobienia co drugi elemencik wesoło mi wesoło mi wesoło mi

Mao - Śro 09 Maj, 2007 15:42

O kochana to już wyższa szkoła jazdy uklon uklon uklon taka sprytna to ja nie jestem oooo nieee chętnie bym pomogła ,ale obawiam się ,że przeceniasz moje możliwości przykro mi
szyszka - Śro 09 Maj, 2007 15:48

Mao ja popadam przy Tobie w depresje.. Ja tu już chyba nie zajrze, bo za każdym razem jak widze Twoje dzieło to popadam w skrajność ..

Tak na poważnie to kolejna śliczność cool cool

Grochu - Śro 09 Maj, 2007 15:52

Mao jestem w total szoku: tempo powstawania Twoich prac mnie powala gały
Ja mam wydajnośc 4 elementy w 4 dni wściekły W związku z tym zabrałam się za druty hahahihi

Bardzo efektowny sweterek cool

agnieszkamat - Śro 09 Maj, 2007 16:29

kolejna śliczna spódnica kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cool cool i bluzeczka radocha popadam w kompleksy zaglądając do Ciebie MAO uklon uklon bo depresje już mam wściekły musiałabym nie spać w nocy żeby choć w malutkim procencie wydziergać takie cudności
Hala72 - Śro 09 Maj, 2007 16:59

czekoladka piękna brawo brawo brawo z pewnością z tą halką układa się nieźle
też robię to bolerko, i chyba mi się wydaje,że trochę zmieniłaś ostatnie okrążenie, ja też hahahihi to mi się w ogóle nie podobało wg schematu

gabis - Śro 09 Maj, 2007 17:26

Czekoladka PRZECUDNA!!!!!
hurrraaa hurrraaa hurrraaa

Halkuk - Śro 09 Maj, 2007 17:34

Mao sweterek prześliczny cool brawo i spódniczka na medal radocha hurrraaa . Ty to masz tempo uklon
alienor - Śro 09 Maj, 2007 17:53

Mao no wiesz, jeszcze nie ochłonęłam po spódnicy a Ty tak sobie fru , fru i masz na popołudnie sweterek gotowy , jak będziesz w takim tempie wywijała szydełkiem to sobie palce poparzysz nie wolno

sweterek cool cool cool

Madzia - Śro 09 Maj, 2007 18:30

To już teraz codziennie będzie coś nowego????????????????

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo Cudności Mao!

Grażyna - Śro 09 Maj, 2007 18:37

Tak tak alienor ma rację nie wolno poparzysz łapki Wszystko sliczne brawo
Poranna - Śro 09 Maj, 2007 19:51

ja wymiekam, Mao, spódnica cudności, tez ją mam na widelcu, ale kiedy ją zrobię to jeden Bóg chyba wie Smile sweterek śliczny brawo
mordka - Śro 09 Maj, 2007 20:18

Mao radocha cmoknięcie brawo
mazionta - Śro 09 Maj, 2007 20:48

Super sweterek cool cool cool cool cool
Kobieto, czy ty Spisz czasem, czy tylko szydełkiem wywijasz wesoło mi

Mao - Śro 09 Maj, 2007 21:10

Super ,że się wam podoba cool cool cool dziękuję moje drogie za odwiedziny w moim wątku i tyle ciepłych słów

Nie ma tak dobrze żebym codziennie coś nowego pokazywała nie wolno nic byście nie robiły tylko oglądały hahahihi
Sweterek zaczęłam robić w piątek wieczorem ale w poniedziałek musiałam machnąć czekoladkę więc skończyłam go dzisiaj bo jutro ma być na miejscu, dlatego tak wyszło że codziennie macie coś nowego nie wiem

Szydełko się grzało ale teraz trochę przerwy choć nie powiem ,że szydełka nie używam zebalek to już chyba nałóg bez tego nie zasnę. rotfl

pika15 - Śro 09 Maj, 2007 21:45

Mao, no ale nadziergałaś znowu cuda brawo brawo brawo brawo
Jarka - Śro 09 Maj, 2007 21:52

brawo cool brawo cool brawo cool brawo cool brawo cool brawo cool brawo
ata30 - Śro 09 Maj, 2007 22:32

jestem pod ciągłym wrażeniem Twoich prac, czasami nie nadążam ich podziwiać,
a te ostatnie są .... no cóż, powtarzam się, ale są prześliczne, fantastyczne, brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

asia0407 - Śro 09 Maj, 2007 22:36

Mao super wszystko brawo cool cool cool cool cool radocha radocha radocha radocha
barbara 1 - Czw 10 Maj, 2007 06:53

Mao kobieto litosci na te cudownosci brawo brawo brawo
Ja tu myslę przez około pare dni,co tu zrobić.Pózniej myślę z jakiej nitki ,i tak marnuje dwa tygodnie wściekły wściekły A Ty ciach mach i juz masz nowe dziergotki uklon uklon

aga kuśmierz - Czw 10 Maj, 2007 08:34

CUUUUdna ta czekoladka , nie ma to jak piękny kolor i ręczna robota. brawo brawo brawo brawoA o bluzeczce nie będę nawet wspominać,bo po prostu wymiękam cool cool cool
bjanna - Czw 10 Maj, 2007 08:39

Mao, kolejne cudo cool :radochaaaa:ile masz zacięcia do tych elementó, ja przy nich dostaję febry bye
beniaka - Czw 10 Maj, 2007 08:57

cool cool cool