To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Witam i od razu się chwalę :)

Jarka - Nie 14 Gru, 2008 14:23

cool brawo cool brawo cool brawo cool
Beata T - Nie 14 Gru, 2008 15:59

Śliczny komplecik i bardzo ładne frywolitki cool cool cool
magnolia - Nie 14 Gru, 2008 18:24

komplecik wspanialy i jaki dumny model a frywolitkowe gwiazdeczki sliczniutkie brawo cool cmoknięcie
reni - Nie 14 Gru, 2008 18:29

frywolitki cudne cool
czapka i szalik świetne brawo cool

Violetta21 - Nie 14 Gru, 2008 20:07

komplecik super!!! a fry miodzio Smile
Bernadka - Pon 15 Gru, 2008 06:06

świetne frywolitki , komplecik bardzo twarzowy cool brawo
buziaczek - Pon 15 Gru, 2008 10:14

przepiękne nowości
bean - Pon 15 Gru, 2008 13:18

cudne frywolitki uklon i super komplecik
zonieczka - Pon 15 Gru, 2008 16:58

komplecik fajny a frywolitki no cóż ... mi się na razie tylko marzy żeby takie robić
monika_b - Pon 15 Gru, 2008 18:03

agniechak napisał/a:
Brakowała mi forum i zdałam sobie sprawę z tego, w jakim stopniu jesten z nim związana i ... uzależniona.
oja ja tez okazuje się uzależniona, a odwyk był przymusowy! Śliczne frywolitki i komplecik super, pociecha napewno będzie chodzić.
ata30 - Czw 18 Gru, 2008 22:12

ozdoby i komplecik są wspaniałe
agniechak - Sob 10 Sty, 2009 21:29

Dziękuję Dziewczyny za pochwały cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie To jest takie fajne, jak komuś się podoba to, co uda mi się zrobić wesoło mi wesoło mi wesoło mi
Długo się nie odzywałam, bo jakoś ten okołoświąteczny czas temu nie sprzyjał - porządki, przygotowania, świętowanie i w międzyczasie praca ... Teraz juz szara rzecywistość, niestety. Dla mnie tym bardziej jest szara, jak patrzę na Wasze wspaniałe prace. Normalnie oczy wychodzą z orbit... Kiedy znajdujecie czas na to, żeby tyle tego natworzyć ? Ja sobie jakoś radzę z małymi formami - żeby szybko było widać efekt. Bo jakiś ciuszek to już powstaje tygodniami Sad
Ale żeby nie przynudzać - pokażę swoje choinki:
Duża...

i malutka

... gwiazdki

Naszyjnik - powstał jeszcze przed Świętami ...

I Maryjka - oj, nie mogła się doczekać na oprawienie - leżała sobie obok ramki bardzo długo - aż wreszcie są w komplecie

I to by było na tyle... Chciałabym się pochwalić jakimś fajnym ciuszkiem... ale na razie mogę tylko podziwiać Wasze Wink

Violetta21 - Sob 10 Sty, 2009 22:32

śliczną masz choineczkę, a kolia miodzio i obrazek brawo
reni - Sob 10 Sty, 2009 22:35

choineczki piękne brawo brawo

gwiazdki śliczne brawo brawo

obrazek super brawo brawo

naszyjnik przepiękny cool brawo brawo brawo

karmelek - Sob 10 Sty, 2009 23:26

o rany... dałaś czadu, żeby tak wszystko na raz wstawić cool cool cool frywolitki super! haft też! A co to za fajna lampka nieśmiało stoi obok choinki? Albo może narzutka na abażur?
agniechak napisała:
Cytat:
Chciałabym się pochwalić jakimś fajnym ciuszkiem... ale na razie mogę tylko podziwiać Wasze

to pokaż pomarańczową chustę... zebalek

karmelek podpuszczacz noo

Madzia - Sob 10 Sty, 2009 23:42

Twoje prace też są wspaniałe i jesteś taka wszechstronna!
brawo brawo brawo

Jarka - Nie 11 Sty, 2009 09:03

reni napisał/a:
choineczki piękne

gwiazdki śliczne

obrazek super

naszyjnik przepiękny

cool brawo cool brawo cool

iwonka - Nie 11 Sty, 2009 09:16

brawo za nowości
agniechak - Nie 11 Sty, 2009 10:21

Violetta21, reni, karmelek, Madzia, Jarka, iwonka, cieszę się bardzo, że Wam się moje prace podobają Smile hopla hopla hopla
karmelek, - podpuszczacz - hahahaha! Chustę też pokażę, ale wciąż czeka na wypranie i naciągniecie... Szczerze mówiąc - albo sobie o tym zapominam albo jak sobie przypomnę to nie mam akurat czasu... ale wiem, że to nie jest mądra wymówka puknąć się
Masz bystre oczko - w tle lampka z "sukienką" na abażurze, moje wykonanie i pomysł Smile

bean - Nie 11 Sty, 2009 14:28

te frywolitkowe gwiazdki są prześliczne cool tak zresztą jak i naszyjniczek brawo brawo brawo

Obrazek z xxx wygląda ślicznie!!! brawo

ata30 - Nie 11 Sty, 2009 19:04

wszystkie prace bardzo mi się podobają brawo
Elżbieta P. - Nie 11 Sty, 2009 20:37

choineczki bardzo ładne, naszyjnik śliczny i gwiazdeczki piękne i oczywiście śliczna Maryjka brawo brawo brawo
onka15 - Nie 11 Sty, 2009 21:13

cool cool cool brawo brawo brawo
agniechak - Nie 18 Sty, 2009 17:11

bean, ata30, fruzia, dzięki za miłe słowa, fajnie, że Wam się moje robótki podobają hopla hopla hopla
Zmobilizowana waszymi pochwałami - pokażę dzisiaj moje pierwsze szydełkowe... ups - druciakowe serwetki. Jest tok kolejna rzecz, która nie chciała mi wyjść mimio wielu podejść... Tutaj ukłony w stronę p. Joli - sprawiła, że zrozumiałam o co tu chodzi cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

... mam nadzieję, że będzie ich przybywać Smile

Aniela41 - Nie 18 Sty, 2009 17:14

brawo cool brawo cool brawo cool