To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Bernadki twórczość radosna wszelka :)

bjanna - Pon 31 Mar, 2008 16:11

jaki uroczy misiaczek cool radocha
Elżbieta P. - Pon 31 Mar, 2008 17:57

śliczny, słodki misiaczek brawo brawo brawo
elka j. - Pon 31 Mar, 2008 19:59

Misiaczek fantastyczny!!! radocha cool radocha cool radocha
Violetta21 - Pon 31 Mar, 2008 21:30
Temat postu: Bernadka i jej szydełko .
słodki ten miś cool brawo
buziaczek - Pon 31 Mar, 2008 22:06

Bernadka, kolejne piękności brawo cool brawo brawo
Madzia - Pon 31 Mar, 2008 22:08

Słodkie te Twoje maskotki a i serwetka śliczna! brawo brawo brawo brawo
małgośka - Wto 01 Kwi, 2008 14:33

Słodziutki misiaczek. radocha radocha
wienia - Wto 01 Kwi, 2008 14:36

Bernadka, Te twoje zabaweczki są słodziuchne. Serwetka śliczna. radocha radocha radocha
monika_b - Wto 01 Kwi, 2008 19:18

Miniaturki super, że też masz cierpliwość, mnie cholera bierze. Niestety tych misków, ktorych szukasz nigdzie nie widziałam. Serwetka przepiękna brawo
Bernadka - Śro 02 Kwi, 2008 08:11

bjanna, fruzia, elka j., Violetta21, buziaczek, Madzia, małgośka, wienia, monika_b, maranta, alienor, cmoknięcie cmoknięcie love hurrraaa Bardzo mi miło że miś się podoba
Teraz ze względu na chorobę Amelki mam ciężkie dni , mała dostała zapalenie krtani i wczorajszej nocy dusiła mi się tak bardzo że już myślałam że nie wiem co będzie , wczoraj lekarka zapisała lek który działa szybko ale niestety bezpieczny to on nie jest encorton na dodatek ma wstrętny smak a jest w tabletce którą muszę rozpuścić , więc juz same wiecie co się dzieje jak usiłuję podać małej tą miksturę . No ale efekt jet bo prześwit krtani się rozszerzył , odpuchło troszkę i dzisiejszej nocy mogła oddychać lepiej ale każde odkaszlnięcie wiąże się z takim bólem że budzi się z płaczem więc znowu nie spałam całą noc
monika_b, no niestety ja też nigdzie widziałam właśnie tego misia a jest taki super i dziewczynki mnie męczą o niego teraz mi płaczą o takie króliki http://picasaweb.google.com/qtailang/Hugabunnys ale jest tam tak pokręcone to tłumaczenie że na razie nie wiem czy się za nie zabiorę , choć wjechało mi na ambicję i pewno w końcu je rozgryzę bye bye

Asia S. - Śro 02 Kwi, 2008 09:23

Bernadka, mój Syn też ma problemy z krtanią. W tamtym roku o tej porze leżał w szpitalu. Najważniejsze podczas ataku to spokój matki. Teraz regularnie chodzimy do alergologa a Bartuś codziennie zażywa Zyrtec.
małgośka - Śro 02 Kwi, 2008 13:50

Bernadko, życzę Amelce szybkiego powrotu do zdrowia. Gorące całuski. love
ata30 - Śro 02 Kwi, 2008 19:43

misiu cukiereczek cool cool cool brawo brawo brawo
alicja11 - Śro 02 Kwi, 2008 23:01

Bernadka, śliczności misiaczek ,serwetka urocza cool brawo
Dużo zdrówka dla Amelki ,bo dla dzieci w szczególnści to bardzo uciążliwa choroba szczególnie w nocy cmoknięcie

gabis - Pią 04 Kwi, 2008 00:25

Bernadka, cudowny misiaczek!!!!
cool cool cool

barbara 1 - Pią 04 Kwi, 2008 07:48

Misio jest uroczy brawo brawo brawo
jola373 - Pią 04 Kwi, 2008 18:55

Bernadka, słodziutki misiaczek! I ja nie miałabym cierpliwości do takich drobiazgów, podobnie jak Monika B.
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie i zdrówka dla Amelki, polepszyło się?

Violetta21 - Pią 04 Kwi, 2008 21:42
Bernadka mam nadzieję że Amelka czuje się już lepiej Dużo zdrówka dla córci cmok cmoknięcie
Bernadka - Pią 04 Kwi, 2008 22:44

cmoknięcie cmoknięcie Violetta21, jola373, barbara 1, gabis, alicja11, ata30, małgośka, Asia S., cmoknięcie cmoknięcie bardzo dziękuję za pochwały dla misia i za życzenia zdrowia dla Amelki , jest troszkę lepiej już nie ma duszności ale zapalenie krtani nie mija tak szybko , wiem to z autopsji wściekły zapadam na tą przypadłość conajmniej 1 raz w roku( niestety przeważnie częściej )od kilku juz lat . Amelka pomału wycofuje się z encortonu którego nie można tak normalnie przerwać , trzeba pomalutku zmniejszać dawkę , ale dzięki Bogu pomogło , ale ja jestem całkiem padnięta , tylko dzięki błaganiom córciów hahahihi powstał kolejny misiek który ma już swój nowy domek , te miśki to przyprawiają mnie o ból nadgarstków puknąć się ale nie umiem odmówić jak ktoś ładnie prosi nie wolno puknąć się

pozdrawiam Bernadka cmoknięcie

bjanna - Sob 05 Kwi, 2008 10:37

Bernadka, widzę kolejnego przystojniaczka cool hopla radocha a swoją drogą to masz cierpliwość........podziwiam uklon
misia0808 - Sob 05 Kwi, 2008 14:12

Sliczne te Twoje zwierzaczki, a serwetka - klękajcie narody - rewelacja!! brawo brawo brawo
luna19 - Sob 05 Kwi, 2008 14:48

cool cool sliczne misie brawo brawo
Violetta21 - Sob 05 Kwi, 2008 22:43
Bernadka to dobrze że Amelka już lepiej się czuje cmok
misio jest słodki bye

Bet - Nie 06 Kwi, 2008 10:58

o ranu jakie Ty cudne zwierzaki wyplatasz brawo brawo
a czy ja bym mogła uśmiechnąć bye sie o schemacik na tą serwetę w tulipanki jest cudna mamie bym zrobiła uklon

Grażyna - Nie 06 Kwi, 2008 11:52

Bet napisała: "o ranu jakie Ty cudne zwierzaki wyplatasz"

Sądze tak samo i bije brawo brawo brawo brawo brawo