To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało

adela - Wto 08 Maj, 2007 07:54

Mao zadziwiasz mnie coraz bardziej, piękne cudeńka. Kotek to dobra włóczka, a ja ostatnio odkryłam mirelkę, też jest fajna na szydełko cmoknięcie
Mao - Wto 08 Maj, 2007 08:24

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie dla wszystkich Kobitek ogromne buziaki

Antonina, "Kotek" wiskozowy ma 300m w 100g nadaje się na szydełko 3mm- 3,5mm mniej więcej , bardzo podobny jest w dotyku i wyglądzie do "Florii" tylko cieńszy jest gładziudki ,śliski ,z lekkim połyskiem ,super się z niego robi cool cool cool u nas też nie do zdobycia ale źródło mamy hahahihi

Sosna, na pewno cierpliwości mi starczy ja również zadawałam mnóstwo pytań hahahihi poza tym po to tu jesteśmy by sobie pomagać więc pytaj bye jak będę wiedziała to na pewno odpowiem cmoknięcie

adela, z "Mirelki" też kiedyś robiłam fajna bo cienka tylko trochę skrzypiąca hahahihi a poza tym jest o.k. cool

Lacrima - Wto 08 Maj, 2007 08:33

szydeleczko - Wto 08 Maj, 2007 08:48

Mao sliczna spodniczka cool
Jasieńka - Wto 08 Maj, 2007 09:30

piękna spódniczka cool cool
Pani Mama - Wto 08 Maj, 2007 10:12

szkoda gadać uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon
Violetta21 - Wto 08 Maj, 2007 15:43
Temat postu: Co MAO wydziergało
Mao kolejne cudeńko nam pokazujesz cool brawo wesoło mi hopla śliczna Smile
Mao - Wto 08 Maj, 2007 21:10

Skończyłam czekoladkę wesoło mi o jak tu słodko się zrobiło cukiereczki ,czekoladki to teraz jakąś kawusię muszę chyba zrobić hahahihi najgorsza to ta podszewkowa halka -nie cierpię szyć wściekły

agnia.p - Wto 08 Maj, 2007 21:19

Piękna spódnica brawo Mao niech zgadne złoty Kotek , własnie siedze i robie z kotka o tym kolorze bolerko do kompletu Wink rotfl a co do szycia też nienawidze a jestem z zawodu krawcową Twisted Evil Pozdrawiam
alienor - Śro 09 Maj, 2007 08:37

brawo brawo brawo brawo brawo ja już pisałam Mao , że jesteś moim spódnicowym guru , ale powtórzę i będę po stokroć powtarzać - jesteś WIELKA
mazionta - Śro 09 Maj, 2007 08:54

Super razem wyglada cool cool cool cool
Podzielam opinie alienor jesteś WIELKA bye bye

halszka - Śro 09 Maj, 2007 09:01

MAO -piękna spódniczka cool cool cool ( zresztą jak wszystkie!)
wienia - Śro 09 Maj, 2007 09:01

Oniemiałam i przez chwilę tak pozostałam. No po prostu cudo!!!!!!! hurrraaa hurrraaa hurrraaa
bjanna - Śro 09 Maj, 2007 09:14

Mao, pięknościowe spódniczki cool brawo cool
Violetta21 - Śro 09 Maj, 2007 09:28
Temat postu: Co MAO wydziergało
Mao spódniczka słodka czekoladka cool brawo brawo to fakt zrobienie spódnicy nie jest aż tak ciężkie, ale ta podszewka wściekły (jest rozbrajająca jak dla mnie, mam 5 spódnic i żadnej gotowej podszewki nie wiem )
adela - Śro 09 Maj, 2007 10:10

Mao, spódnica super, mam taką tylko z niebieską falbaną w swoim albumie. Spróbujcie kobietki podszewki szyć z bistorowatych tkanin, nie siepią się, nie trzeba obrzucać overlockiem ja jestem zadowolona. Szyję sobie haleczki w różnych kolorach i zakładam jaką chcę, a szycie zajmuje mi co najwyżej pół godzinki. Za metr takiego materiału płacę 11 zł. I jeszce jedno, pięknie wydlądają i nie elektryzują się do rajstop, są uniwersalne i na lato i na zimę. Pozdrawiam. cmoknięcie
Mao - Śro 09 Maj, 2007 10:21

agnia.p, tym razem to "Malwa" hahahihi ale "Kotek" wiskozowy chętnie bym przytuliła w tym kolorze wesoło mi

alienor, mazionta, oj tak jestem wielka ponad 170 cm wzrostu i rozmiar 46 rotfl

a z szyciem to zawsze zbieram się trzy dni i najlepiej jak już mam do uszycia ze 3-4 sztuki przykro mi wtedy to robię za jedna niechęcią zebalek oj maszyna ostatnio straszliwie mi nie leży poza tym moja córcia naciska pedał i dla mnie to sport ekstremalny hahahihi nigdy nie wiem kiedy naciśnie i czy mi paluchów nie przyszyje :szyję: i nie mogę jej odegnać lanie tak jej się to podoba.

A wszystkim miłośniczkom mojego wątku pięknie DZIĘKUJĘ

Antonina - Śro 09 Maj, 2007 10:31

Maopiękna spódnica cool
Asia S. - Śro 09 Maj, 2007 10:34

Zatem brawo dla córci ...
Grochu - Śro 09 Maj, 2007 10:44

Mao, kolor tej spódnicy wzbudza we mnie dziką zazdrość Rolling Eyes
mordka - Śro 09 Maj, 2007 12:07

Cukiereczek super a czekoladka też cmoknięcie teraz faktycznie przydała by się kawusia jakaś hahahihi
szyszka - Śro 09 Maj, 2007 12:11

Mao jesteś WIELKA !!! Twoje prace zapierają dech w piersi mdleje mdleje mdleje
Anusiaczek - Śro 09 Maj, 2007 12:13

Jak zwykle odkąd ostatnio w tym wątku byłam parę nowści się pojawiło. I to jakich! mdleje
Cudna ta czekoladka! Uwielbiam taki kolor! cool

iwusia - Śro 09 Maj, 2007 12:59

Mao - jak zwykle zadziwiasz radocha Fantastyczne te kiecki cool cool cool Jak na osobę, która nie lubi szyć, super podszewki brawo brawo brawo (Mnie też odrzuciło od szycia)
maranta - Śro 09 Maj, 2007 13:07

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo