Nasze spotkania - Poznan
bean - Wto 18 Sty, 2011 22:38
Grażynko
No to jesteśmy umówione
żabka - Czw 20 Sty, 2011 09:26
Kobietki podaje informacje o towarze w Lidlu dostępnym od dzisiaj
- pędzelki w ilości 13 szt (w 7 rozmiarach) w dwóch różnych wersjach - włosie zwykłe okrągłe i płaskie ścięte pod kątem
- papier format A4 w 10 kolorach (w sumie jest 200 arkuszy)
jest też folia ozdobna, jeśli się nie mylę w zestawie z klejem
pozdrowionka i miłego dzionka
weraph - Sob 22 Sty, 2011 22:45
29 bede po południu w Poznaniu na kilka chwil, moze wpadnę się przywitac, ale nic nie obiecuje:)
Chciałam powiedziec, że w SPOT.'cie od 29 mozna ogladac wystawę MIASTO DZIERGANE - wiecej informacji tu - http://www.spot.poznan.pl/pl/node/1295
aiszka4 - Nie 30 Sty, 2011 18:14
Fajnie było
A luty krótki, pewnie wkrótce zaczniemy planować następne spotkanie.
żabka - Nie 30 Sty, 2011 20:09
Kobietki dzięki za spotkanie
Haniutka - Nie 30 Sty, 2011 20:42
Taaaak było jak zwykle bardzo miło!
Bardzo dziękujemy wszystkim - znanym i nowopoznanym uczestniczkom
Grażynko dzięki za lokal i dużo zdrówka
http://picasaweb.google.c...K31ntD0hqjFtwE#
O parę rzeczy zapomniałam spytać, więc już czekam na następne spotkanie
nula - Nie 30 Sty, 2011 21:25
Haniutka, dzięki za fotki
Grażynka - szkoda, że akurat się rozchorowałaś !!! zdrowiej szybko !!!
A spotkanie - co tu mówić czy pisać ? - jak zwykle suuuper !!!!
dzięki dziewczynki !!!!
Może pomału zaczniemy planować lutowe ????
Efa - Wto 01 Lut, 2011 12:02
Przez sesję egzaminacyjną przegapiłam spotkanie . Na następne postaram się przybyć!
Paddington - Sob 05 Lut, 2011 12:17
witajcie
Miło mi oglądać zdjęcia z ostatniego spotkania i patrzeć na WAS
Nie mogę doczekać się następnego w którym mam zamiar uczestniczyć
Pozdrawiam wszystkich Was gorąco i do zobaczenia
Paddington - Pon 07 Lut, 2011 17:29
to znowu ja- marudzący Miś
Mam pytanie dziś.
Poszukuję koła do "witraża szydełkowego" o średnicy 30cm. Nie wiem czy takie koło ma swoją specjalną nazwę, ale mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi. Niestety odwiedzone pasmanterie proponują tylko mniejszą średnicę, a to co ma być w śrdoku koła już powstało i jest dość spore.
Powiedzcie gdzie mogę to koło znaleźć?
Pozdrawiam
Paddington - Śro 09 Lut, 2011 18:09
SUKCES są koła o wymaganej średnicy
Kochana dziękuję ci raz jeszcze za tak szybka pomoc!!!
aiszka4 - Pią 11 Lut, 2011 21:09
Połowa lutego prawie mija, więc grzecznie pytam, co z naszym spotkaniem w tym miesiącu?
Paddington - Pią 11 Lut, 2011 21:31
i miało być tak pięknie z tym kołem i buuuuuu koło za małe robótka za duża do niego... teraz trzeba szukać większego koła.... a już tak się napaliłam na ten wystrój
bean - Pią 11 Lut, 2011 23:43
Paddington, ja jak robiłam ozdobę z kołem to miałam odwrotny problem - koło miałam za małe
| aiszka4 napisał/a: | | Połowa lutego prawie mija, więc grzecznie pytam, co z naszym spotkaniem w tym miesiącu? |
Ja jestem na miejscu, sesji nie zaliczam, żadnych zobowiązań rodzinnych nie mam. Słowem: pasuje mi każdy termin
żabka - Sob 12 Lut, 2011 10:31
Ja sesje już kończe - poprawek żadnych nie przewiduje (został tylko 1 egzamin do zaliczenia - zresztą jutro ma to nastąpić ) a później będę miała już do dyspozycji więcej czasu
Paddington - Sob 12 Lut, 2011 17:21
ja tylko w następny weekend nie mogę- rodzinne zobowiązania. Inne terminy mi pasują.
A skoro już piszę, to powiedzcie mi proszę jak zrobić tę małą różyczkę frywolitkową? Mam nową nitkę- jest srebrna i niestety rwie się jak się mocniej pociągnie, ale może udało by mi się zrobić takie różyczki.... rzecz jest pilna bo to by było na prezent ( i jak zawsze u mnie na już) Powiedzcie mi proszę tu lub na mail jak to zrobić?
Ściskam mocno i czekam na termin spotikania
żabka - Sob 12 Lut, 2011 18:10
Aguś moja połówka była na zakupach i mam dla ciebie kanwe plastikową (szt. 2)
Uchomisia - Sob 12 Lut, 2011 18:19
Hejo Różyczka frywolitkowa znaleziona została w internecie Podaje link do blogu Bean, bo tak będzie najszybciej. Poza tym Beata bardzo ładnie wszystko rozrysowała i pokazała
http://szydelkobean.blogs...ecana-roza.html
nula - Sob 12 Lut, 2011 20:21
mi bardziej by pasowała ta sobota za dwa tygodnie tzn. 26. 02
Niech się reszta wypowie - i jeżeli Wam pasuje inaczej to nie oglądajcie się na mnie
Paddington - Nie 13 Lut, 2011 12:50
mi też za dwa tygodnie pasuje. Różyczkę prototypową ( z resztek nitek) już zrobiłam. Zrobiłam też dwa kolczyki (każdy inny) z tych rwących się srebrnych niteczek... postaram się cyknąć foto żebyście mogły mi doradzić czy to się nadaje w ogóle.
aiszka4 - Pon 14 Lut, 2011 13:20
Mi też pasuje 26. lutego.
Plus Ula i Kasia, bo już dałam znać.
graza5111 - Śro 16 Lut, 2011 00:00
Ja też mam czas 26. Jak chcecie powtórzyć Republikę Róż to mogę tam zadzwonić. Jak nie, podajcie lokal a znajdę.
Haniutka - Czw 17 Lut, 2011 08:19
| graza5111 napisał/a: | | Jak chcecie powtórzyć Republikę Róż to mogę tam zadzwonić. |
Mnie/nam jak najbardziej pasuje
Paddington - Czw 17 Lut, 2011 16:42
dopasuję się do każdego miejsca
nula - Czw 17 Lut, 2011 19:05
dla mnie tam jest ok !
czyli domyślam się, że spotykamy się 26 ?
|
|
|