To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduchy - ciaza

Susan - Czw 15 Lip, 2010 19:20

Koniecznie proszę pozdrowić Monikę ode mnie. Tak coś czułam, że to milczenie podejrzane jest! Trzymam kciuki i zanosze dobre myśli juz od jakiegoś czasu

kwiatek dla ciebie cmoknięcie będzie dobrze! Bo niby jak inaczej ma być??? cmoknięcie kwiatek dla ciebie

maranta - Czw 15 Lip, 2010 23:57

Ja również gorąco pozdrawiam Monikę i gratuluję- mam nadzieję, ze radość z córci pomoże jej szybko wrócić do zdrowia cmoknięcie kwiatek dla ciebie
bjanna - Pią 16 Lip, 2010 09:48

przed chwilą rozmawiałam z Moniką wesoło mi
jak pisała Jola Monika nadal leży w szpitalu, ale lepiej się czuje hopla hopla choć do pełni sił jeszcze daleko..... ale jest dzielna brawo i cała szczęśliwa, że ma swoje kochane maleństwo, a Kalinka rośnie, przybywa na wadze i powiem Wam w sekrecie, że jest prześliczna hopla hopla
prosiła, żeby wszystkim podziękować za trzymane kciuki i pozdrowienia cmoknięcie cmoknięcie

woalka - Pią 16 Lip, 2010 10:04

bjanna, dzięki za dobre wieści!
Nie ustajemy w trzymaniu kciuków i nadal czekamy kiedy Monika będzie mogła odezwać się do nas osobiście Smile

LidkaM - Pią 16 Lip, 2010 19:25

Rzadko ostatnio mam czas aby zajrzeć na forum a o Monice myślę codziennie. Moje gratulacje również i kciuki mocno zaciśnięte za szybki come back! Dzielne dziewczyny, świetnie się spisałyście!
iwonka - Sob 17 Lip, 2010 07:46

ja też serdecznie pozdrawiam Monikę cmok cmok niech szybciutko wraca do zdrowia i gratulacje z narodzin córeczki kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
wiesia_33 - Nie 18 Lip, 2010 01:38

Dołączam się do życzeń kwiatek dla ciebie i trzymam mocno kciuki za Monikę cool cmoknięcie
Elżbieta P. - Nie 18 Lip, 2010 11:17

i ode mnie uściski i gratulacje dla Moniki cmok
karmelek - Nie 18 Lip, 2010 11:27

Gratulacje i moc pozdrowień dla naszej dzielnej Moniki Smile Szybko wracaj do pełnej formy Smile i dużo zdrówka dla małej Kalinki Smile
milamirka - Pon 19 Lip, 2010 18:07

Gratulacje dla nowych mam kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie Moniko wracaj szybciutko do nas -zdrowa trzymam kciuki i pokazuj swoja Karolinke cmoknięcie
monika_b - Wto 27 Lip, 2010 14:45

Dziewczynki dziękuję Wam bardzo wszystkim za wsparcie i kciuki za mnie i Kalinkę. Wszystko tak jak napisała Jola, z malutką wszystko dobrze, jest śliczna, zdrowa i rośnie jak na drożdżach. Niestety ja niemal nie straciłam życia. Kalinka nie będzie miała rodzeństwa... niestety. Ale trzeba się cieszyć z tego co jest, najważniejsza jest ona, a ja mam nadzieję jakoś powoli dojdę do siebie. A to moja Kalinka

a tu ma już miesiąc

woalka - Wto 27 Lip, 2010 15:14

monika_b, bardzo się cieszę, że jesteście już razem.
Raz jeszcze gratulacje dla Ciebie, Kalinki i wszystkich Waszych bliskich.
To prawda, że Kalinka jest ważna, ale Ty jesteś tak samo ważna jak ona. Obie jesteście dla siebie najważniejsze na świecie i proszę, dbaj o siebie, żebyś mogła mieć dużo siły, cierpliwości i miłości dla córeczki. A ja będę zawsze trzymać kciuki za zdrowie Was obu.
Trzymajcie się i dawaj czasami znać jakąś fotorelacją jak to małe kochanie rośnie Smile

milamirka - Wto 27 Lip, 2010 15:23

Moniko sliczna coreczka Gratulacje raz jeszcze a jakie dlugie i duzo wloskow ma cmoknięcie Tobie zycze szybkiego powrotu do zdrowia i udzielania sie na forum od czasu do czasu bo to roznie bywa z malenstwem ): cmoknięcie
nula - Wto 27 Lip, 2010 15:43

Monika !!!!!! cmok cmok cmok
Rany, ale się cieszę, że się odezwałaś !!!! wesoło mi
Kalinka jest cudowna !!!!!
Buziaki i uściski dla Was obu - dzielne dziewczyny z Was !!!!! cmok cmok

karmelek - Wto 27 Lip, 2010 15:52

monika_b jak dobrze, że już jesteś love mam nadzieje, że teraz czekają Was już tylko dobre chwile kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
barbara 1 - Wto 27 Lip, 2010 17:06

Najwieksze szczęście dla ojca i matki,
Nad dobra ziemskie,rozkosze,dostatki.
To ich krew-życie,to ich własne dziecię,
Co im nad wszystko droższe jest na świecie.

Z tej to okazji ślem szczerych życzeń słowa;
Niechaj ta Wasza pociecha dziś nowa
Radosnie jak kwiatek w pogodny dzień lata,
Niechaj sie chowa w zdrowiu,długie,długie,lata.

I sercom Waszym da widok radosny!
Jak mała jaskółka na początek wiosny.
Serdeczną miłością,z prawdziwą szczerością
Niech kocha świat!
I w owej miłości,dla całej ludzkości
Niech żyje Sto Lat![/b

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Madzia - Wto 27 Lip, 2010 17:21

karmelek napisał/a:
mam nadzieje, że teraz czekają Was już tylko dobre chwile

To samo chciałam powiedzieć i życzę Ci tego z całego serca! Kalinka jest cudna! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

bjanna - Wto 27 Lip, 2010 19:56

Monika!!
jeszcze raz gratuluję kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Kalinka jest śliczna jak księżniczka, Miss Świata wysiadkę przy niej robi wesoło mi
trzymajcie się mocno cmok cmok
wracaj do sił cmok cmok
i pokazuj nam Kalinkę najczęściej jak się tylko da love

Susan - Wto 27 Lip, 2010 23:52

Moniko jak dobrze, ze już jesteś... Kalinka cudowna! Cieszcie się razem sobą! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cool love
wiesia_33 - Śro 28 Lip, 2010 00:31

monika_b gratuluję ślicznej córeczki kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Szybciutko wracaj do zdrowia cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

zonieczka - Śro 28 Lip, 2010 08:46

Ależ ona jest słodziutka
Życzę Wam obu dużo zdrówka, żebyście mogły cieszyć się każdą chwilą razem spędzoną

Grażyna - Śro 28 Lip, 2010 14:26

Dobrze, że żyjesz i że z dzieckiem wszystko w porządku. Dbaj o siebie cmoknięcie i badx dobrej mysli cmoknięcie
monika_b - Sob 23 Paź, 2010 23:53

Czy ktoś wie co u LidkiM? Ona już chyba w terminie, albo i po coś mi się tak zdaje.
karmelek - Nie 24 Paź, 2010 09:09

Też o niej często myślę... może niedługo się odezwie...
nula - Nie 24 Paź, 2010 09:46

monika_b napisał/a:
Ona już chyba w terminie, albo i po coś mi się tak zdaje.

Wydaje mi się, że chyba już po...
Też jestem ciekawa co u niej....
miejmy nadzieję, że się odezwie niebawem