To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Bernadki twórczość radosna wszelka :)

Bernadka - Sob 29 Mar, 2008 11:50

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie bjanna, małgośka, buziaczek, Jarka, kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie palec dalej jeszcze nie do końca ok . oko już troszkę lepiej a teraz pokazuję moje słonie których już nie ma w domku i serwetkę którą w piatek Wielki miałam skończyć ale po tym jak mi drzewo rąbnęło to nawet dwu okrążeń nie dałam rady zrobić i tak czekała prawie już skończona serwetka na lepsze czasy .Tak że teraz prezentuję moją tulipankową , wiosenną serwetkę zrobioną nitką aida 30 i szydełkiem 0,7 mm [a i tak wyszła duża] , jeśli ktoś zdecyduje się ją zrobić to przestrzegam, serwetka wymaga bardzo mocnego naciągnięcia , u mnie była przypięta za każdy łuk ostatniego rzędu i napinanie jej trwało prawie pół godziny

oto słoń dla mojej mamy

a ten dla koleżanki córki

i serwetka tulipankowa z której bardzo się cieszę

bjanna - Sob 29 Mar, 2008 12:01

Bernadka, widzę, że Ty wszystkim szczęście rozdajesz hopla śliczne słoniki radocha a serwetka przepiękna i taka namiastka, albo zwiastun wiosny - mam nadzieję cool brawo cool brawo cool brawo
Asia S. - Sob 29 Mar, 2008 12:03

Bernadka, serwetka tulipanowa to małe dzieło sztuki
nula - Sob 29 Mar, 2008 15:10

Bernadka, Te tulipanki to Ci wyszły super ! Warto było się pomęczyć z upinaniem, bo efekt jest wspaniały ! brawo brawo brawo
szydeleczko - Sob 29 Mar, 2008 15:23

cudnosci brawo cool
małgośka - Sob 29 Mar, 2008 15:51

Bernadka słodziutki ten słoniczek, a serweta prześliczna.
ooooo szczęka radocha radocha hurrraaa hurrraaa bye
Kuruj się i rób kolejne cuda. cmoknięcie love

Halkuk - Sob 29 Mar, 2008 15:58

Życzę zdrówka love Słoniki prześliczne cool brawo a serwetka rewelacyjna radocha hurrraaa
makneta - Sob 29 Mar, 2008 17:24

Słoniki bardzo sympatyczne, a serwetka świetna.
Zdrowiej Berndko, zdrowiej szybko.

mariola65 - Sob 29 Mar, 2008 18:17

Bernatka bardzo ładny cool cool cool
mariola65 - Sob 29 Mar, 2008 18:18

A serwetka przesliczna kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
grzewa - Sob 29 Mar, 2008 18:28

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
jola373 - Sob 29 Mar, 2008 18:53

Słoniki są prześliczne brawo a serwetka, no po prostu cudo! cool cool cool

Szybkiego powrotu do pełnej sprawności paluszkowej Ci życzę, bo cuda nimi wyprawiasz !!!

Jarka - Sob 29 Mar, 2008 19:32

bea julla - Sob 29 Mar, 2008 19:58

Koszyczki cool cool brawo brawo
gabis - Nie 30 Mar, 2008 09:56

Bernadka, słoniki cudowne, a serwetka przepiękna!!!!
brawo brawo brawo

Phoebe - Nie 30 Mar, 2008 10:02

Slicznosci! sloniki slooooooooooooooooodkie Smile)))))))) a z takiej serwety tez bym sie bardzo cieszyla, bo jest urocza Smile))))))) brawo brawo brawo
Zosia32 - Nie 30 Mar, 2008 12:07

Bernadka słoniki Twoje to same słodycze śliczne a serweta bardzo bardzo ładna
piękny wiosenny wzór niesamowicie mi się podoba ,będzie następna w kolejce do zrobienia hopla

maranta - Nie 30 Mar, 2008 14:27

Słoniki słodkie jak zawsze a serweta śliczności brawo brawo brawo
elka j. - Nie 30 Mar, 2008 14:27

Bernadko - słoniki są rozkoszne, jestem pełna podziwu dla takich miniaturowych prac, a serwetka przepiękna!!! cool radocha radocha radocha cool
Violetta21 - Nie 30 Mar, 2008 17:47
Temat postu: Bernadka i jej szydełko .
śliczne są te słoniki cool brawo a serwetka piękna hopla radocha
bea julla - Nie 30 Mar, 2008 22:06

alez sliczna ta tulipanowa serwetka cool cool
Chętnie tez bym taka wydziergała.

A słoniki obłędnie bezbłędne cool cool brawo brawo brawo

dom_Klary - Pon 31 Mar, 2008 07:51

Bernadko, ja tylko czołobitność zaprezentuję uklon uklon uklon uklon uklon
Jesteś baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo kochana, że prezentujesz nam tak cudne prace,
pozdrawiam serdecznie cmoknięcie

Bernadka - Pon 31 Mar, 2008 09:30

cmoknięcie cmoknięcie dom_Klary, Violetta21, elka j., maranta, Zosia32, Phoebe, gabis, bea julla, Jarka, jola373, grzewa, mariola65, makneta, Halkuk, małgośka, szydeleczko, nula, Asia S., bjanna, cmok cmoknięcie cmoknięcie bardzo Wam dziewczyny dziękuję , serwetka bardzo mnie cieszy i myslę nad jakąś kolejną ale jeszcze nie wiem jaką zrobię , natomiast w temacie miniaturejk powstał taki oto miś a na marginesie poszukuję opisu tego misia na samym końcu Artie polar bear http://threadybears.homestead.com/patterns.html gdyby ktoś natrafił na tą książeczkę gdzieś w sieci to byłabym wdzięczna za linka uklon uklon uklon

a teraz miś

hopla hopla

maranta - Pon 31 Mar, 2008 09:34

Buziaczki dla słodkiego smutaska, żeby go rozweselić, bo jak ktoś ma taki optymistyczny różowy kolorek i do tego jest taki uroczy, to nie może mieć smutnej minki cmoknięcie brawo brawo brawo
alienor - Pon 31 Mar, 2008 09:56

Zafrasowany mis jest uroczy , bardzo podobają mi sie fotki robione w tej roślince , słoneczko i zieleń dają fajny efekt brawo brawo brawo