Galerie prac użytkowników forum - Prace Monika_b
monika_b - Nie 14 Cze, 2009 00:06
Jak by to powiedzieć? Kiecka się kończy, ostatni rządek robię, więć pewnie zdążyłabym, ale to tylko dlatego, że się okropnie rozchorowalam i gniję w domu na L4 więc czasu mam dużo. Jednak ze strachu, że nie zdążę, kupiłam sukienkę i założę ją bo tania nie była. Ta szydełkowa będzie na inną okazję. Zaprezentuję jak tylko będę miała do niej podszewkę. Dziękuję, że trzymałyście za mnie kciuki, zła tylko jestem na siebie, że takiej małej wiary byłam i poleciałam po sukienkę
Dzisiaj tylko podwiązeczka (też dzięki angince, jednak jakieś plusiki są) dla panny młodej, przymierzana na wieczorze panieńskim
jola373 - Nie 14 Cze, 2009 01:50
Fikuśna!
monika_b,
Jarka - Nie 14 Cze, 2009 08:22
psotka26 - Nie 14 Cze, 2009 08:47
nula - Nie 14 Cze, 2009 09:49
Monika - jak mogłaś ! Tak mało wierzysz w nasze kciuki ???
Niepotrzebnie wydawałaś pieniądze a mówiłyśmy, że zdążysz !!!
Kupioną sukienkę załóż na część oficjalną a tą drugą do zabawy, aż szkoda, żebyś się w niej nie pokazała !!!
A podwiązka śliczniutka
I zdrówka życzę
reni - Nie 14 Cze, 2009 10:06
| nula napisał/a: | | Monika - jak mogłaś ! Tak mało wierzysz w nasze kciuki ??? |
no właśnie?
podwiązka śliczniutka
gosias - Nie 14 Cze, 2009 10:54
monika_b, no... no.... całkiem sexi
Beata T - Nie 14 Cze, 2009 10:56
ładna
Elżbieta P. - Nie 14 Cze, 2009 14:56
fajna podwiązka pokaż się nam w tej sukience, za którą tak kciuki trzymałam
Bożena- 2000 - Nie 14 Cze, 2009 15:16
| nula napisał/a: | Monika - jak mogłaś ! Tak mało wierzysz w nasze kciuki ???
Kupioną sukienkę załóż na część oficjalną a tą drugą do zabawy, aż szkoda, żebyś się w niej nie pokazała !!!
A podwiązka śliczniutka
I zdrówka życzę  |
Zgadzam się z Nulą, tak właśnie zrób. Pokaż jedną i drugą. ... i baw się dobrze.
Violetta21 - Nie 14 Cze, 2009 17:52
ale fikuśna ta podwiązka
baluu - Pon 15 Cze, 2009 09:03
Ula_K - Pon 15 Cze, 2009 15:32
Jola napisala
| jola373 napisał/a: | Fikuśna!
monika_b, |
To prawda
Monika wiara czyni cuda.........juz z niecierliwoscia czekam na prezentacje tej wystrzalowej sukienki.... na pewno wszystkich rzuci na kolana
Jarka - Pon 15 Cze, 2009 15:40
| Bożena- 2000 napisał/a: | | Zgadzam się z Nulą, tak właśnie zrób. Pokaż jedną i drugą. ... i baw się dobrze. | | Ula_K napisał/a: | | Monika wiara czyni cuda.........juz z niecierliwoscia czekam na prezentacje tej wystrzalowej sukienki.... na pewno wszystkich rzuci na kolana |
Madzia - Pon 15 Cze, 2009 17:44
| nula napisał/a: | Monika - jak mogłaś ! Tak mało wierzysz w nasze kciuki ???
A podwiązka śliczniutka
I zdrówka życzę  |
Popieram w całości!
halszka - Pon 15 Cze, 2009 18:13
| Madzia napisał/a: | | nula napisał/a: | Monika - jak mogłaś ! Tak mało wierzysz w nasze kciuki ???
A podwiązka śliczniutka
I zdrówka życzę  |
Popieram w całości! |
Monika - ( ty mysisz zmienić TOALETĘ w trakcie imprezy - bo jesteś MARANTÓWNA )
popieram nulę , Madzię i inne dziewczyny bo jak nie ......... to ci nie powiem ( szantaż ) jaki naprawdę jest nr muliny do" tego " obrazka ....
bean - Pon 15 Cze, 2009 20:58
świetna podwiązka
Dołączam się do apelu moich poprzedniczek, abyś wykorzystała kreację, którą tak żmudnie dziergałaś (przy naszym wsparciu )
monika_b - Pon 15 Cze, 2009 21:52
Dziewczynki, kocham Was bardzo
Nie obiecuję, że się przebiorę z prostej przyczyny, nie mam podszewki, a jestem chora więc raczej nie będę miała jak się tym zająć. Poza tym wesele to raczej przyjęcie, nie będzie trwało dłużej niż do 24. Ale obiecuję, założę ją napewno na inną okazję i jak tylko będę miała podszewkę to się zaprezentuję. Obiecuję obiecuję obiecuję.
gosias - Wto 16 Cze, 2009 11:40
monika_b, bo będzie od nasz wszystkich
bela1304 - Wto 16 Cze, 2009 23:18
Prześliczny hafcik a prezentacji sukni nie mogę się już doczekać
Phoebe - Śro 17 Cze, 2009 06:42
To ja czekam z niecierpliwoscia na prezentacje sukni!
Podwiazka - super!
bjanna - Śro 17 Cze, 2009 08:11
monika_b, no wiesz co a taka śliczna sukienka, tak Ci kibicowałam, a tu taki zawód ale podwiązka cudeńko
gosias - Śro 17 Cze, 2009 12:04
| Phoebe napisał/a: | To ja czekam z niecierpliwoscia na prezentacje sukni!
Podwiazka - super!
 |
Ja też
monika_b - Sob 27 Cze, 2009 20:59
W dalszym ciągu nie znalazłam nic pod sukienkę, więc nici z prezentacji narazie. Usilnie szukam, podobno czasami mozna sukienkę gładką z lycry znaleźć w szmateksach, mi się narazie nie udało. Jeśli ktoraś z Was by taką u siebie gdzieś wypatrzyła, to ja bym bardzo chętnie. Musi być długa, czarna, na cieniutkich ramiączach takich jak w topach, rozmiar 36.
Póki co wrzucam bluzeczkę na lato, tylko niech ono wreszcie przyjdzie. Moja czeska włóczka się wreszcie doczekała, prawie po roku hi hi, wykorzystana do cna, może z pół metra zostało.
i moje piegowate plecy
reni - Sob 27 Cze, 2009 21:04
śliczna
|
|
|