Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania
Lucysia - Nie 20 Lis, 2011 22:23
I jeszcze dwa specjalnie dla cireny:
wyrosnieta11 - Nie 20 Lis, 2011 22:25
A reszte to juz jutro wrzuce bo masakrycznie to wszystko chodzi :/
Barbarka - Nie 20 Lis, 2011 23:13
Dziś było super swobodniej i wygodniej Dziewczyny, jesteście wspaniałe! Ewuniu, cieszę się, miło spędzić chwilę dłużej w Twoim towarzystwie:)
Zdjęcie fajne, jak zwykle.
alutka171 - Pon 21 Lis, 2011 00:08
I ja również dziękuję za przemiłe spotkanie
Zrobiłam trochę zdjęć prac koleżanek, a o swoich zapomniałam dobrze że koleżanki pamiętały
A co się dzisiaj działo można zobaczyć tu http://alutka172.multiply.com/photos/album/30/30
lub jak kto woli tak http://multiply.com/slide...172:photos:30/1 i dalej strzałką
oslun - Pon 21 Lis, 2011 08:31
DZIEWCZYNY! Po spotkaniu zaopiekowałam się liliową chustą - NIE ZGINIE.
woalka - Pon 21 Lis, 2011 08:39
oslun, dzięki za to miejsce, i wszystkim dzięki za spotkanie!
wyrosnieta11, Tobie dzięki za kuleczkowe lekcje
Było wspaniale.
Do tej pory emocje ze mnie do końca nie zeszły.
Uwielbiam ten stan!
Do zobaczenia 11 grudnia
dehajola - Pon 21 Lis, 2011 12:39
dzieki za spotkanko . co do chusty to się obawiam że moja - gapa ze mnie . jestem w pracy a wieczorem się nie rozpakowałam ale sadzę że to jam jest winna . do następnego spotkania . pozdrawiam .
Basia.G - Pon 21 Lis, 2011 12:43
Jak miło zobaczyc te zdjęcia i wszystko jeszcze raz sobie przypomnieć , bo to bylo dla mnie wyjątkowe spotkanie .....
ela3s - Pon 21 Lis, 2011 15:57
dzięki dziewczyny za zdjęcia rzeczywiście było cudownie! nie mogłyśmy się nagadać ( w Scandicu nie wypadało tak głosno rozmawiać a tutaj ...do woli!!!) a ile było śmiechu nie widziałam , że tak łatwo można zmienić imidż
ciekawe jak będzie na spotkaniu 11 grudnia gdy będzie spotkanie mikołajkowe
już nie mogę się doczekać !
wyrosnieta11 - Pon 21 Lis, 2011 20:02
cirena, dostałam zaproszenie w czwartek na spotkanie ale nikt mi nie powiedzial na ktora
woalka - Wto 22 Lis, 2011 08:27
wyrosnieta11, dziewczyny spotykają się tam jakoś z rana.
Nie pamiętam - 10:00, albo nawet wcześniej.
Irenka na pewno się wcześniej odezwie
cirena - Wto 22 Lis, 2011 15:00
Wyrosnieta Martuniu staralam sie do Ciebie dodzwonic ale mnie nie laczylo jak byś mogla do nas zawitac w czwartek na godz 10 to bysmy bardzo prosily ja bede czekala na moscie na Ciebie o godz 9,30 .Postaram sie jeszcze do ciebie zadzwonic narazie odpowiada ze wybrany numer jest nie dostepny?
wyrosnieta11 - Wto 22 Lis, 2011 15:23
781751178 telefon mam caly czas wlaczony wiec moze cos z siecia jest nie tak :/
Basia.G - Śro 23 Lis, 2011 09:51
Na ostatnim spotkaniu Lucysia zaproponowala aby kazdy kto przyjdzie przyniósł prezent ( coś wlasnoręcznie zrobionego ) . Proszę Lucynko opisz to dokladnie
oslun - Czw 24 Lis, 2011 21:21
Ja zrozumiałam, że mamy zrobić WŁASNORĘCZNIE jakiś drobiazg i przynieść 11 grudnia na spotkanie. Na wejściu będzie koszyk i numerki. Do prezenciku dołączy się numerek. Potem będziemy losować i każdy wyjdzie z wylosowanym prezentem.
oslun - Czw 24 Lis, 2011 21:23
PS. Koszyk będzie na prezenty
pierdruty - Sob 26 Lis, 2011 23:15
Jakiś drobiazg (taki drobiazg absolutny) to chyba mi się uda wyprodukowac, bo na coś konkretniejszego nie będę miała czasu.
| Cytat: | | Ja zrozumiałam, że mamy zrobić WŁASNORĘCZNIE jakiś drobiazg i przynieść 11 grudnia na spotkanie. Na wejściu będzie koszyk i numerki. Do prezenciku dołączy się numerek. Potem będziemy losować i każdy wyjdzie z wylosowanym prezentem. |
I nawet, przy odrobinie szczęścia, swój będzie można wylosowac
Basia.G - Nie 27 Lis, 2011 09:56
Na spotkaniu zastanawiałyśmy się jaki to ma być drobiazg ... za ile...i Ewa zaproponowala że ma to byc coś na dwa dni roboty . Bardzo mi się to podoba .
oslun - Śro 07 Gru, 2011 15:09
W najbliższą niedzielę czekam w pogotowiu - będę po 15.00
Do zobaczenia na Żabiance - Ewa
cirena - Czw 08 Gru, 2011 16:06
Fajnie juz w niedziele znowu sie spotykamy w tym roku chyba ostatnie spotkanie dlatego tez proponuje aby oczywiscie ktora będzie mogła przyniesmy cos do kawy bez alkoholu , moze to byc oplatek lub cos slodkiego.Jestesmy juz tyle czasu razem ze niech ten dzien bedzie miły i poswiecony tradycyjej wigili .Kto za niech poprze propozycje
Lucysia - Czw 08 Gru, 2011 23:25
Tak jak pisały dziewczyny- na najbliższe spotkanie każdy przynosi coś własnoręcznie wykonanego jako mikołajkowy prezent. To ma być drobiazg wykonany od serca. Proszę poinformować o tym wszystkich tych, którzy zamierzają być na spotkaniu, a nie były w listopadzie.
Co do propozycji Irenki- jestem jak najbardziej za- możemy sobie urządzić taką małą wigilię.
Już się cieszę na to spotkanie Jeszcze tylko muszę skończyć mój mikołąjkowy prezencik. Do zobaczenia w niedzielę.
janeczka33 - Pią 09 Gru, 2011 09:06
Ech!! Szkoda, że mnie nie będzie. Życzę udanej zabawy
pierdruty - Sob 10 Gru, 2011 20:13
No, udało mi się skończyc a już myślałam, że nie ściągnę na miejsce zbiórki, ze wstydu, że mogłoby to byc z pustymi rękami.
woalka - Nie 11 Gru, 2011 10:45
Przytupuję z niecierpliwości nogami
Szkoda, że Janeczki nie będzie...
Mam nadzieję, że w tym szczególnym dniu będzie nas jak najwięcej!
Lucysia - Nie 11 Gru, 2011 21:18
Elblążanki dojechały szczęśliwie. Zdjęcia spróbuję załadować za chwilę. A tymczasem dodam, że dziś było super!!! Odwiedził nas Mikołaj i zostawił prezenty. Poza tym był opłatek. różne smakowitości, no i pośpiewałyśmy kolędy. Niech żałuję te, które na spotkanie nie dotarły.
|
|
|