To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania

Lucysia - Nie 20 Lis, 2011 22:23

I jeszcze dwa specjalnie dla cireny:

wyrosnieta11 - Nie 20 Lis, 2011 22:25

A reszte to juz jutro wrzuce bo masakrycznie to wszystko chodzi :/

Barbarka - Nie 20 Lis, 2011 23:13

Dziś było super hopla swobodniej i wygodniej Smile Dziewczyny, jesteście wspaniałe! Ewuniu, cieszę się, miło spędzić chwilę dłużej w Twoim towarzystwie:)
Zdjęcie fajne, jak zwykle.

alutka171 - Pon 21 Lis, 2011 00:08

I ja również dziękuję za przemiłe spotkanie cmoknięcie cmoknięcie
Zrobiłam trochę zdjęć prac koleżanek, a o swoich zapomniałam Wink dobrze że koleżanki pamiętały Smile
A co się dzisiaj działo można zobaczyć tu http://alutka172.multiply.com/photos/album/30/30
lub jak kto woli tak http://multiply.com/slide...172:photos:30/1 i dalej strzałką

oslun - Pon 21 Lis, 2011 08:31

DZIEWCZYNY! Po spotkaniu zaopiekowałam się liliową chustą - NIE ZGINIE. bye bye
woalka - Pon 21 Lis, 2011 08:39

oslun, dzięki za to miejsce, i wszystkim dzięki za spotkanie!
wyrosnieta11, Tobie dzięki za kuleczkowe lekcje Smile
Było wspaniale.
Do tej pory emocje ze mnie do końca nie zeszły.
Uwielbiam ten stan!
Do zobaczenia 11 grudnia Smile

dehajola - Pon 21 Lis, 2011 12:39

dzieki za spotkanko Smile . co do chusty to się obawiam że moja - gapa ze mnie . jestem w pracy a wieczorem się nie rozpakowałam ale sadzę że to jam jest winna Sad. do następnego spotkania . pozdrawiam .
Basia.G - Pon 21 Lis, 2011 12:43

Jak miło zobaczyc te zdjęcia i wszystko jeszcze raz sobie przypomnieć , cmoknięcie bo to bylo dla mnie wyjątkowe spotkanie ..... Wink
ela3s - Pon 21 Lis, 2011 15:57

dzięki dziewczyny za zdjęcia cmoknięcie rzeczywiście było cudownie! nie mogłyśmy się nagadać ( w Scandicu nie wypadało tak głosno rozmawiać a tutaj ...do woli!!!) a ile było śmiechu jęzor nie widziałam , że tak łatwo można zmienić imidż
ciekawe jak będzie na spotkaniu 11 grudnia gdy będzie spotkanie mikołajkowe hopla
już nie mogę się doczekać !

wyrosnieta11 - Pon 21 Lis, 2011 20:02

cirena, dostałam zaproszenie w czwartek na spotkanie ale nikt mi nie powiedzial na ktora Sad hmm placzek
woalka - Wto 22 Lis, 2011 08:27

wyrosnieta11, dziewczyny spotykają się tam jakoś z rana.
Nie pamiętam - 10:00, albo nawet wcześniej.
Irenka na pewno się wcześniej odezwie Smile

cirena - Wto 22 Lis, 2011 15:00

Wyrosnieta Martuniu staralam sie do Ciebie dodzwonic ale mnie nie laczylo jak byś mogla do nas zawitac w czwartek na godz 10 to bysmy bardzo prosily ja bede czekala na moscie na Ciebie o godz 9,30 .Postaram sie jeszcze do ciebie zadzwonic narazie odpowiada ze wybrany numer jest nie dostepny?
wyrosnieta11 - Wto 22 Lis, 2011 15:23

781751178 telefon mam caly czas wlaczony wiec moze cos z siecia jest nie tak :/
Basia.G - Śro 23 Lis, 2011 09:51

Na ostatnim spotkaniu Lucysia zaproponowala aby kazdy kto przyjdzie przyniósł prezent ( coś wlasnoręcznie zrobionego ) . Proszę Lucynko opisz to dokladnie Smile
oslun - Czw 24 Lis, 2011 21:21

Ja zrozumiałam, że mamy zrobić WŁASNORĘCZNIE jakiś drobiazg i przynieść 11 grudnia na spotkanie. Na wejściu będzie koszyk i numerki. Do prezenciku dołączy się numerek. Potem będziemy losować i każdy wyjdzie z wylosowanym prezentem.
oslun - Czw 24 Lis, 2011 21:23

PS. Koszyk będzie na prezenty Wink
pierdruty - Sob 26 Lis, 2011 23:15

Jakiś drobiazg (taki drobiazg absolutny) to chyba mi się uda wyprodukowac, bo na coś konkretniejszego nie będę miała czasu.

Cytat:
Ja zrozumiałam, że mamy zrobić WŁASNORĘCZNIE jakiś drobiazg i przynieść 11 grudnia na spotkanie. Na wejściu będzie koszyk i numerki. Do prezenciku dołączy się numerek. Potem będziemy losować i każdy wyjdzie z wylosowanym prezentem.

I nawet, przy odrobinie szczęścia, swój będzie można wylosowac Wink

Basia.G - Nie 27 Lis, 2011 09:56

Na spotkaniu zastanawiałyśmy się jaki to ma być drobiazg ... za ile...i Ewa zaproponowala że ma to byc coś na dwa dni roboty . Bardzo mi się to podoba Smile.
oslun - Śro 07 Gru, 2011 15:09

W najbliższą niedzielę czekam w pogotowiu - będę po 15.00
Do zobaczenia na Żabiance bye - Ewa

cirena - Czw 08 Gru, 2011 16:06

Fajnie juz w niedziele znowu sie spotykamy w tym roku chyba ostatnie spotkanie dlatego tez proponuje aby oczywiscie ktora będzie mogła przyniesmy cos do kawy bez alkoholu , moze to byc oplatek lub cos slodkiego.Jestesmy juz tyle czasu razem ze niech ten dzien bedzie miły i poswiecony tradycyjej wigili .Kto za niech poprze propozycje cmoknięcie
Lucysia - Czw 08 Gru, 2011 23:25

Tak jak pisały dziewczyny- na najbliższe spotkanie każdy przynosi coś własnoręcznie wykonanego jako mikołajkowy prezent. To ma być drobiazg wykonany od serca. Proszę poinformować o tym wszystkich tych, którzy zamierzają być na spotkaniu, a nie były w listopadzie.
Co do propozycji Irenki- jestem jak najbardziej za- możemy sobie urządzić taką małą wigilię.
Już się cieszę na to spotkanie hopla Jeszcze tylko muszę skończyć mój mikołąjkowy prezencik. Do zobaczenia w niedzielę. cmoknięcie

janeczka33 - Pią 09 Gru, 2011 09:06

Ech!! Szkoda, że mnie nie będzie. Życzę udanej zabawy cmoknięcie cmoknięcie
pierdruty - Sob 10 Gru, 2011 20:13

No, udało mi się skończyc Smile a już myślałam, że nie ściągnę na miejsce zbiórki, ze wstydu, że mogłoby to byc z pustymi rękami.
woalka - Nie 11 Gru, 2011 10:45

Przytupuję z niecierpliwości nogami Smile
Szkoda, że Janeczki nie będzie...
Mam nadzieję, że w tym szczególnym dniu będzie nas jak najwięcej!

Lucysia - Nie 11 Gru, 2011 21:18

Elblążanki dojechały szczęśliwie. Zdjęcia spróbuję załadować za chwilę. A tymczasem dodam, że dziś było super!!! Odwiedził nas Mikołaj i zostawił prezenty. Poza tym był opłatek. różne smakowitości, no i pośpiewałyśmy kolędy. Niech żałuję te, które na spotkanie nie dotarły.