To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - Poznan

żabka - Wto 23 Lis, 2010 19:00

Słoneczka mam pewną propozycje - ciekawa jestem co wy na to wesoło mi

Proponuje następne spotkanie u mnie w domu w dniu 11 grudnia (sobota)

Bez problemu się pomieścimy, dojazd komunikacją poznańską wesoło mi (od niej do mnie bliżej niż naszą swarzędzką rotfl ) autobus linii 55 z ronda rataje wesoło mi

Czekam na wasz odzew - co wy na to?

weraph - Wto 23 Lis, 2010 20:53

Kochane - a nie została na spotkaniu ksiązka o pergamano moze? Tobi rzecze ze chyba jej brakuje...
nula - Wto 23 Lis, 2010 20:57

żabka napisał/a:
Czekam na wasz odzew - co wy na to?

Żabuś, Ty wiesz, że ja do Ciebie mam blisko - niech się inne wypowiedzą - te z dalszych stron świata wesoło mi
No, na pewno nie byłoby kłopotów z oświetleniem hahahihi

graza5111 - Wto 23 Lis, 2010 21:10

weraph napisał/a:
Kochane - a nie została na spotkaniu ksiązka o pergamano moze? Tobi rzecze ze chyba jej brakuje...

Została, została. Zdaje mi się, że Ula wzięła albo Agnieszka bo z nimi najlepszy kontakt w sklepie.

graza5111 - Wto 23 Lis, 2010 21:17

Czekam na wasz odzew - co wy na to?[/quote]

Ja mogę zawsze i wszędzie bo jestem wolna jak ptak. Nie lubię nikomu sprawiać kłopotu swoja obecnością, no, ale jeśli propozycja pada od Gospodyni to bardzo chętnie. Niech się jeszcze wypowiedzą te, które mają więcej obowiązków. Tylko pamiętajcie, dziewczyny: kurz jest od tego, żeby leżał. Nie przemęczajcie się za bardzo przed świętami. I tak zawsze w końcu przekraczamy normę. kazanie kazanie kazanie

Paddington - Śro 24 Lis, 2010 15:10

Jejki ŻABEŃKO KOCHANA, ale czy ty pewna jesteś? Bo tyle Marańciaków na raz... no ale jeżeli proponujesz Smile Ja swarzędz troszkę znam więc nie mam żadnego problemu z dojazdem. Tylko tak się zastanawiam w takim razie czy może jakiegoś wypieku ci nie podrzucić na to spotkanie Smile Jeżeli byśmy ustaliły przyjście ze smakołykiem to mam fajny przepis na pewne dobre zimowo- świąteczne ciasto wesoło mi

PS. I rozumiem, że spotkanie było by w godzinach popołudniowych?

żabka - Śro 24 Lis, 2010 18:22

Paddington napisał/a:
czy ty pewna jesteś? Bo tyle Marańciaków na raz.
w 100% pewna wesoło mi

Paddington napisał/a:
przyjście ze smakołykiem
mile widziane aczkolwiek to już zostawiam Waszej decyzji wesoło mi

Paddington napisał/a:
swarzędz troszkę znam więc nie mam żadnego problemu z dojazdem
to zależy którą część znasz? bo ja to tak na jedną nogą w Swarzędzu a jedną w Poznaniu wesoło mi
aiszka4 - Czw 25 Lis, 2010 11:22

Ja jestem za i wiem, że dziewczynom z Nekli też pasuje.
Czy mogłabym w jakiś inny sposób uczestniczyć w produktach konsumpcyjnych, bo będę jechała ze szkoły i łatwiej mi coś kupić po drodze, niż targać blachę z wypiekami na zajęcia (zwłaszcza, że byłyby zagrożone - wypieki).
Więc jeśli mogłabym kupić kawę, herbatę, cukier, mleczko, czy co tam potrzebujesz, to będzie mi łatwiej.

saba52 - Śro 01 Gru, 2010 14:22

Niestety ,jest mi baaardzo smutno ale nie dam rady przyjechać na spotkanie placzek placzek placzek Mąż znowu ( 9 ) idzie do szpitala.
Paddington - Czw 02 Gru, 2010 19:20

saba52, szkoda bardzo... ale tak to czasem bywa... mężowi życzę zdrowia i wytrwałości bo w szpitalach to ona się przydaje! cmok

A ja przy okazji chcę zapytać - czy te drobiazgi (prezenciki jednoelementowe tzw 'na choinkę') o których rozmawiałyśmy robimy czy nie? pytam bo jeżeli tak to chcę coś przygotować specjalnie, a nie wyjmować na szybko z szuflady.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że Was nie zasypało... zima brrrrrr śnieżka

nula - Czw 02 Gru, 2010 19:28

Paddington napisał/a:
mam nadzieję, że Was nie zasypało...

oj, zasypało, zasypało !!! hahahihi
A poruszanie się dzisiaj komunikacją miejską to po prostu koszmar !!!! wściekły

Paddington napisał/a:
czy te drobiazgi (prezenciki jednoelementowe tzw 'na choinkę') o których rozmawiałyśmy robimy czy nie?

oczywiście, że robimy !!! wesoło mi

saba52, szkoda, że nie dasz rady ale rozumiem cmok
uściskaj męża i niech mu w tym szpitalu pomogą !!!!

żabka, Twoja propozycja jest nadal aktualna ?

bean i Haniutka - odezwijcie się, czy dacie radę dojechać do Swarzędza ?

trzeba pomału ustalić szczegóły cmoknięcie

weraph - Czw 02 Gru, 2010 19:34

Miłe moje, moja obecnosc 10 stoi pod znakiem zapytania - ale zrobie co w mjej mocy by byc:)

Wybieracie się na targi?

kabyr - Czw 02 Gru, 2010 21:59

nula napisał/a:
A poruszanie się dzisiaj komunikacją miejską to po prostu koszmar !!!! wściekły

Dlatego była darmowa.
U nas też. cmoknięcie

żabka - Pią 03 Gru, 2010 09:21

Sabuś zdrówka dla męża i uściskaj go od nas cmok

nula napisał/a:
żabka, Twoja propozycja jest nadal aktualna ?
- oczywiście że aktualna wesoło mi
Efa - Pią 03 Gru, 2010 16:01

Wybaczcie mi, że dopiero teraz wrzucam zdjęcia z poprzedniego spotkania (mam ostatnio problemy ze zdrowiem i głównie leżę w łóżku Sad)

Paddington - Pią 03 Gru, 2010 17:57

wesoło mi cieszę się, że robimy wesoło mi
Uścilijmy zatem- drobiazg malutki, np na choinkę. wielkością odpowiadający ozdobie choinkowej? zapakowany, niepodpisany? jeżeli jakoś inaczej to piszcie mi Babeczki Kochane bo ja muszę logistycznie na tydzień sobie wszystko zaplanowac ( w tym wykonanie) bo mi nagły remont pokoju wyskoczył (zimno w pokoju i do tego zacieki na ścianach...)
Pozdrawiam

saba52 - Pią 03 Gru, 2010 19:18

fk, Nic się nie stało ,zdrówko ważniejsze cmoknięcie po czasie nawet fajniej się ogląda Smile
No i zdrowiej:)

Uchomisia - Sob 04 Gru, 2010 17:38

Ewuś dzięki za zdjęcia Smile Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie Smile

Co do prezentów to chyba każdy robi coś powiązanego ze świętami, jakoś pakuje i podpisuje Smile

W imieniu swoim, Haniutki, a także pozwolę sobie w imieniu Bean wyrazić chęć i szczery zamiar pojawienia się dnia 13 grudnia w Swarzędzu Wink mamy nadzieję, że uda nam się tam dotrzeć zima śnieżka

nula - Sob 04 Gru, 2010 17:41

Uchomisia napisał/a:
pojawienia się dnia 13 grudnia w Swarzędzu

11 grudnia - Anetko !!! wesoło mi

Uchomisia - Sob 04 Gru, 2010 18:53

hehe, faktycznie 11 grudnia Smile 13 mam jasełka w przedszkolu Smile zima
żabka - Sob 04 Gru, 2010 20:51

Ewka dzięki za fotki - kuruj się kobieto cmoknięcie

wesoło mi podsumujmy listę obecności na 11 grudnia wesoło mi
1. Nula
2. Graza5111
3. Paddington
4. Aiszka
5. Ulka
6. Kasia
7. Haniutka
8. Bean
9. Uchomisia
10. Żabka

Jeśli kogoś pominęłam to piszcie cmoknięcie

Efa - Sob 04 Gru, 2010 20:59

Jeszcze ja jeśli do tego czasu będę zdrowa
Paddington - Nie 05 Gru, 2010 11:11

oferuję się z ciastem Smile jedna blaszka pachnącego świetami ciemnego ciacha z orzeszkami Smile Ja tego dnia jestem po dyżurze, ale mam nadzieję że wszystko pójdzie tak, że bez problemu dotrę Smile Ach no i na koniec tych umów dokłądny adres by się przydał, tylko nie raczej nie w temacie forum bo to niebezpieczne... nie chcę abyś Żabeńko byłą na cokolwiek narażona. Może mailem?

Podpisaywanie prezentów??? ale dla kogo mam go podpisać jak nie wiem kogo obdaruję?
drobiazg świątreczny u mnie w głowie już jest Smile Tylko kochane moje naprawdę drobiazg kazanie bo Wy macie taki power i tak szybko tworzycie cuda, że ja Wam nigdy nie dorównam!

Pozdrawiam radośnie i ciepło bo znów mróz i śnieg za oknem sypie

Uchomisia - Nie 05 Gru, 2010 12:20

Z podpisywaniem chodzi o to, by każdy podpisał się na swojej pracy np. na małym bileciku itp. . Można by z tego zrezygnować, ale pewnie i tak każdy będzie dociekał, kto jest twórcą otrzymanego dzieła Smile możemy też się nie podpisać i później zgadywać, kto co stworzył...
żabka - Pon 06 Gru, 2010 11:07

Fk kuruj się - do soboty jeszcze trochę czasu wesoło mi

wesoło mi podsumujmy listę obecności na 11 grudnia wesoło mi
1. Nula
2. Graza5111
3. Paddington
4. Aiszka
5. Ulka
6. Kasia
7. Haniutka
8. Bean
9. Uchomisia
10. Żabka
11. Fk

Paddington napisał/a:
no i na koniec tych umów dokłądny adres by się przydał,
- adres puszcze wam na pw najpóźniej w czwartek - mapke w razie czego też dołącze wesoło mi

A tak przy okazji zapraszam na moją audycje radiową "melodie jak za dawnych lat" w środę o godz. 20 - link na radyjko http://www.anielskieradio.eu/news.php

No i jeszcze jedno - godzina ta co zawsze, znaczy 16? czy zmieniamy?
Bo jak będe wiedziała bo mogę wam podać jak autobus z rataj jedzie i wyjść po was na przystanek wesoło mi