To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Witam i od razu się chwalę :)

Bożena- 2000 - Pon 14 Lip, 2008 18:20

Brawo, narzutki śliczne. Jeszcze nie mam, ale mus mieć brawo to mus. Mam mieć. Jeszcze dziś szukam do niej linka. Gratuluję.
gabis - Wto 15 Lip, 2008 22:38

Śliczne narzutki!!!!
cool cool cool

agniechak - Śro 16 Lip, 2008 15:02

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Dziękuję za wszystkie pochwały kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie Aż się na sercu cieplutko robi wesoło mi wesoło mi wesoło mi
Zachecam Was dziewczyny jeszcze raz do zrobienia narzutek - robi szybko, łatwo i przyjemnie. I nie martwcie się, czy będzie okazja je założyć - z pewnością się taka nadarzy Smile
Dzisiaj - drutowy żakiecik Chcę tu podziękować Antoninie - gdyby nie jej opis wykonania - nie umiałabym go zrobić kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie A tak - trzy wieczorki i ... córcia zadowolona, co niestety zbyt często się nie zdarza Wink Ale to sprawa trudnego wieku i mam nadzieję, że jak minie, to łatwiej mi będzie moje dziecko wystroić i zadowolić hahahihi

bean - Śro 16 Lip, 2008 15:15

agniechak, brawo brawo brawo i najważniejsze, że córa zadowolona cool
bjanna - Śro 16 Lip, 2008 18:44

agniechak napisał/a:
córcia zadowolona, co niestety zbyt często się nie zdarza Wink
no niestety tak to już bywa u pannic, też przez to przechodziłam wściekły ale na szczęście udało Ci się cool cool cool
jola373 - Śro 16 Lip, 2008 19:16

agniechak, ślicznie Ci wyszło! brawo brawo brawo brawo brawo

Też przechodziłam przez ten fanaberiowy okres u córki - jakoś przeżyłam, teraz za to moja pannica (nie, mężatka) co zrobię - wszystko by brała! Mało tego, jeszcze niedawno toczyłyśmy boje o kuse ciuchy, a teraz moja latorośl uważa, że małżeństwo i macierzynstwo do czegoś zobowiązuje i patrzy na mnie krzywo, kiedy chcę coś krótszego jej zrobic. zebalek

Jarka - Śro 16 Lip, 2008 19:31

bjanna napisał/a:
no niestety tak to już bywa u pannic
, ale kamizela świetna cool cool cool
agniechak - Śro 16 Lip, 2008 20:09

Dzięki dziewczyny kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie za pochwały i pociechę. Teraz przynajmniej wiem, że burzliwy okres to nie tylko mój problem Smile A jak wiadomo - w grupie zawsze raźniej. Jak pamiętam- ze mną tez nie było łatwo Wink Teraz też chetnie brałabym, co by mi dawali, ale niestety - nie ma takiego co by mi coś wydziergał... Ale jak się kiedyś w końcu odrobię, to sobie też coś machnę Smile
gabis - Śro 16 Lip, 2008 20:51

agniechak, bardzo ładna kamizelka!!! brawo brawo brawo
Co do pociechy, ja od kilku lat zastanawiam się kiedy mojej starszej córci przejdą fochy, a koleżanki pocieszają mnie, że wtedy właśnie młodsza zacznie przechodzić burzliwy okres. Ale jakoś się trzymam i Tobie tez życzę cierpliwości.

alienor - Śro 16 Lip, 2008 22:08

julietka śliczna brawo , brawo brawo (dzisiaj wysyp , przed chwilą podziwiałam u Ady)kolorek bardzo modny cool
gabis napisał/a:
kiedy mojej starszej córci przejdą fochy, a koleżanki pocieszają mnie, że wtedy właśnie młodsza zacznie przechodzić burzliwy okres

i to jest piękne , grunt, żeby ciągłość była zachowana wesoło mi wesoło mi wesoło mi gabis witaj w klubie

ata30 - Śro 16 Lip, 2008 22:42

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
barbara 1 - Czw 17 Lip, 2008 07:38

Bombowa ta kamizela brawo brawo brawo
Halkuk - Czw 17 Lip, 2008 07:42

Piękne dzieło cool brawo cool Super że córka zadowolona uklon wesoło mi

Ja mam chłopców i wydawałoby się że taki problem ciuchowy mnie nie dotyczy hahahihi a guzik - nic bardziej mylnego puknąć się W chwili obecnej przyjmują jedynie bieliznę i skarpety hahahihi - nic innego nie mogę im kupić , bo nie będą nosić puknąć się

Violetta21 - Czw 17 Lip, 2008 10:54
Temat postu: Witam i od razu się chwalę :)
Kamizela jak ta lala super cool brawo
wienia - Czw 17 Lip, 2008 11:02

Narzutki śliczne , kamizelka również. Brawo brawo brawo brawo brawo
agniechak - Pią 18 Lip, 2008 08:40

Dziękuje za wszystkie pochwały - jak miło je czytać Smile love love love A wszystkie słowa pociechy i otuchy podniosly mnie na duchu wesoło mi wesoło mi wesoło mi Teraz córa złożyła zamówienie na bolerko - bo włóczki zielonej ( z odzysku ) jeszcze sporo zostało Smile Może w końcu dojrzała do strojenia się w dziergane ciuszki. Trzeba kuć żelazo póki gorące - odłoże swój "nieskańczalny" ażurowy sweterek i zrobię to bolerko hopla hopla hopla
Irenka - Pią 18 Lip, 2008 09:02

Kamizelka śliczna i narzutki oczywiście też. brawo
Moja córka 14 letnia tez nie chce nic szydełkowego bo to nie jej styl!!!Ciekawe, kiedy zmieni zdanie???

gabis - Pią 18 Lip, 2008 09:39

Rozumiem Was dziewczynki. Moja starsza córcia też marudzi o stylu, a teraz przed wyjazdem na obóz zażyczyła sobie konkretną tunikę. Wszystko inne odłożyłam i dziergam dla niej. Cóż robić, jak powiedziała agniechak,trzeba kuć żelazo póki gorące!!!
buziaczek - Pią 18 Lip, 2008 09:51

prześliczne wdzianka cool brawo
Hala72 - Pią 18 Lip, 2008 14:22

śliczna narzutka jedna i druga cool cool dla córci tez ładne wdzianko
a z dziewczynami tak jest w tym wieku, moja 15latka to w ogóle inny styl preferuje, więc zawsze się smiejemy jak idziemy ulicą, że jesteśmy jakby z dwóch światów wesoło mi ale najważniesze to mieć baaardzo dobry kontakt na poziomie emocjonalnym,a reszta sama się ułoży

monika_b - Sob 19 Lip, 2008 15:44

Śliczna narzutka i śliczny żakiecik brawo brawo brawo
misia0808 - Sob 19 Lip, 2008 20:31

monika_b napisał/a:
Śliczna narzutka i śliczny żakiecik brawo brawo brawo
a co do dziewczyn to ja też to przerabiałam. Moja a obecnie 21 lat ale żadko nosi coś co jej zrobię. Wszyscy się dziwią, ze tyle dziergam, więc mogłaby mieć dużo, dużo więcej ciuszków, ale ona nie bardzo lubi robione rzeczy. Synowa to co innego. Aż jej się oczka śmieją jak jej coś wydziergam. A ja bardzo się cieszę, ze ją mam.
agniechak - Nie 17 Sie, 2008 13:29

Z trudem odkopałam swój wątek... Jeszcze raz dziękuję za wszystkie miłe i ciepłe słowa Smile Cieszę się, że podobają się Wam moje robótki. I jest mi raźniej, że nie tylko moje dziecko nie chce chodzić w tym, co wydziergam Wink Mam nadzieję, ze to się zmieni. A jak nie... to mam jeszcze syna, pewnie kiedyś i synowa jakaś będzie - może ona da mi pole do popisu hihihihi.
Stale buszuję po necie - podziwiam Wasze prace na forum i na blogach - tym sposobem mam zaległości szydełkowo - drutowe. Właśnie skończylam zaczętą ze dwa miesiące temu narzutkę, własnego pomysłu. Dzisiaj chcę się nią pochwalić wesoło mi Szkoda tylko, że pogoda na tyle się popsuła, że narzutka musi czekać na cieplejsze dnmi, hihihi

A wczoraj coś mnie natchnęło i zaczęłąm ażurową bluzeczkę - siedziałam z szydełkiem do 1 w nocy, a teraz ziewam... Ciekawe kiedy ją skończę?

PS
Widzę, że na fotce są widoczne kolczyki - to też moja robota. Idealny sposób na poprawe humoru - polecam zebalek

jola373 - Nie 17 Sie, 2008 13:41

agniechak, brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
bean - Nie 17 Sie, 2008 14:17

agniechak, cool cool brawo ten czerwony kolor bardzo Ci pasuje