Galerie prac użytkowników forum - reni -galeria ciuszków
wiesia_33 - Pią 09 Sty, 2009 11:17
Cudownie
| reni napisał/a: | | właściwie to wstyd pokazywać |
reni Ty chyba żartujesz jaki wstyd wspaniale Ci idzie
dagny14 - Pią 09 Sty, 2009 11:25
Świetna ta fioletowa bluzeczka.
Aniela41 - Pią 09 Sty, 2009 14:03
Reni slicznie-tez bym tak chciala
Violetta21 - Pią 09 Sty, 2009 14:12
Reni bardzo ładnie Ci to wychodzi
Edytka - Pią 09 Sty, 2009 15:02
Bluzeczka bardzo ładna frywolitki dobrze Ci wychodzą
monika_b - Pią 09 Sty, 2009 19:13
Super Ci idzie, ja jak już w końcu złapałam o co chodzi z tym słynnym "mykiem" frywolitkowym to od razu poddałam się widząc jak wolno mi idzie to czółenkowanie, więc brawa dla Ciebie za cierpliwość
reni - Pią 09 Sty, 2009 19:20
dziękuję serdecznie
powiem wam szczerze że te frywolitki wciągają jak nie wiem co
tylko kiedy ja będę robić takie piękne cacka jak inne dziewczyny,oj chyba dużo czasu upłynie
nula - Nie 11 Sty, 2009 08:13
| reni napisał/a: | | powiem wam szczerze że te frywolitki wciągają jak nie wiem co |
oj, wciągają - to prawda !!!!!
Bardzo się cieszę, że też zaczęłaś
Idzie Ci świetnie !!!!
Teraz już wiem, że dziewczyny mają rację - jak już się pozna technikę to reszta jest tylko kwestią wprawy - czyli trzeba ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć.
Pokazuj następne dzieła !!!
Tylko faktycznie u mnie - druty i szydełko pewnie już się na mnie obraziły, bo leżą zapomniane
Ale może w końcu ktoś wymyśli sposób na wydłużenie doby ?????????????
reni - Nie 11 Sty, 2009 17:03
dziękuję
| nula napisał/a: | | Tylko faktycznie u mnie - druty i szydełko pewnie już się na mnie obraziły, bo leżą zapomniane |
a myślisz że u mnie nie
a oto moja plątanina
nierówna, krzywa jeszcze dużo ćwiczeń mnie czeka
onka15 - Nie 11 Sty, 2009 17:15
slicznie Ci wychodza te frywolitki
Beata T - Nie 11 Sty, 2009 17:39
Świetnie wyszła ta bluzeczka ta różowa plątaninka jest ładna
amsta1 - Nie 11 Sty, 2009 17:39
Jakbyś nie uważała za nierówne bądź krzywe to i tak z miłą chęcią bym założyła, prześliczne są też gdzieś mam czółenka i muszę się nauczyć w końcu
beacia-24 - Nie 11 Sty, 2009 17:56
reni, nie ważne czy są krzywe i nierówne, czy proste i smukłe lecz to ile włożyłaś pracy by je zrobić. Liczy się to, że wyszły spod Twoich rączek i możesz być z siebie dumna, a nawet jeżeli uważasz, że jest coś nie tak to trening czyni mistrza, a Rzym nie od razu zbudowano. Mimo wszystko ja uważam, że jest oki i wyglądasz w niej uroczo - ogromne brawa dla Ciebie i czekam niecierpliwie na kolejne pracki
ata30 - Nie 11 Sty, 2009 19:14
ja wcale nie uważam że jest krzywa, mi bardzo się podoba
Elżbieta P. - Nie 11 Sty, 2009 20:43
reni, trening czyni mistrza, także trenuj, na pewno każde następne prace będą coraz piękniejsze
iwonka - Pon 12 Sty, 2009 06:32
reni następna osóbka zarażona frywolitkami super ,
plątaninka jak dla mnie bomba
trzymam kciuki i czekam na następne prace
Bożena- 2000 - Pon 12 Sty, 2009 15:14
reni, czujesz to i nie rezygnuj. Podziwiam i gratuluję.
wiesia_33 - Pon 12 Sty, 2009 20:52
| reni napisał/a: | a oto moja plątanina
nierówna, krzywa wściekły jeszcze dużo ćwiczeń mnie czeka |
Moim zdaniem bardzo ładna ta plątanina
marysia54 - Pon 12 Sty, 2009 22:49
reniTwoje frywolitki są fantastyczne. Jestem pelna podziwu, bo dla mnie zrobienie biżuterii tą techniką to czarna magia.Przyznam się szczerze, że nie bardzo wiem na czym polega robienie frywolitek. okazuje się ,że człowiek uczy sie przez całe życie.
Pozdrawiam
anpar - Wto 13 Sty, 2009 15:23
bardzo mi się podoba ta tunika
może podzielisz się wzorkiem
reni - Wto 13 Sty, 2009 19:04
dziękuję serdecznie
| marysia54 napisał/a: | | reniTwoje frywolitki są fantastyczne |
oj do fantastyczności to im jeszcze daleko, ale cały czas ćwiczę i ćwiczę
anpar, proszę bardzo
wzór dołu,górę sama wymyśliłam
elka j. - Wto 13 Sty, 2009 23:56
No proszę, widzę że coraz więcej "frywolitkowiczek". Reni - nawet jeżeli jakieś krzywizny są w Twoich plątaninkach, to zawsze można powiedzieć, że to taka artystyczna wizja Powodzenia w dalszym plątaniu niteczek i chwal się dalszymi pracami
reni - Śro 14 Sty, 2009 08:14
dziękuję
zaczęłam robić bluzeczkę drutową
ale nie myślcie sobie że zdradziłam frywolitki ćwiczę je w przerwach między drutowaniem
beacia-24 - Śro 14 Sty, 2009 08:35
reni, jaka cudność się szykuje kończ jak najszybciej bo ciekawość mnie zżera. Gdybym ja na drutach umiała to zapewne też bym coś sobie zrobiła, ale niestety druty to nie moja bajka
Co do frywolitek i zdrady to ja myślę, że tak jest, gdyż ja niecierpliwie czekam na kolejne dzieła
Beata T - Śro 14 Sty, 2009 09:03
uf to ja sobie odetchnęłam..... już tak się przyzwyczaiłam że jak do Ciebie zaglądam to zawsze coś masz nowego no i proszę powstaje przestraszyłam że jak pochłoną Cię frywolitki to będziesz plątać je i plątać i trochę by to trwało te różowe było fajne
|
|
|