Pogaduchy - ciaza
asia0407 - Śro 19 Maj, 2010 11:24
Dziękuję dziewczyny
LidkaM życzę zdrówka, napewno będzie dobrze
woalka - Śro 19 Maj, 2010 11:34
Oj Lidko, najlepsze przed Tobą. Ciża w drugiej połowie, kiedy już czujesz ruchy dzieciątka, jest najcudowniejszym czasem jaki można sobie wyobrazić Trzymam kciuki!
Phoebe - Pią 21 Maj, 2010 19:54
Trzymam kciuki za wszystkie przyszle Mamusie! I zycze Wam duuuuuuuuuzo zdrowka i sily!
monika_b - Pią 21 Maj, 2010 21:09
Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę bezproblemowych ciąż. Dobrze się czujecie i super wyglądacie. Ja od początku leżę plackiem w domu, zaliczyłam 3 razy szpital. Wychodzę tylko na badania i do lekarza. Niby z górki bo to 32 tydzień ale i tak jeszcze za wcześnie, a malutka pcha się na świat. Modlę się, żeby wytrwać jeszcze choć z miesiąc, ale nie za ciekawie to wygląda.
LidkaM - Pią 21 Maj, 2010 21:49
moniko kciuki zaciśnięte, dacie radę. Musicie!!!
nula - Sob 22 Maj, 2010 09:02
monika_b, o rany, jak dobrze, że się odezwałaś
Często się zastanawiam jak się trzymacie, ale nie chciałam zawracać Ci głowy
| monika_b napisał/a: | | Niby z górki bo to 32 tydzień ale i tak jeszcze za wcześnie, a malutka pcha się na świat. Modlę się, żeby wytrwać jeszcze choć z miesiąc |
Monika - trzymam kciuki !!!! (cały czas trzymam !!!!)
Już tyle wytrzymałyście - mam nadzieję, że jeszcze trochę wytrwacie
Teraz każdy dzień do przodu się liczy - ale to JUŻ 32 tydzień - bądź dobrej myśli !!!
Przesyłam Ci całą pozytywną energię jaką mam
Będzie dobrze - musi być dobrze !!!!!
woalka, A miałam taka cichą nadzieję, że w tym roku przyjedziesz do Poznania na dzień dziergania
Tobie również , oraz wszystkim pozostałym przyszłym mamom życzę wszystkiego naj, naj, naj.....
mimusia-1 - Sob 22 Maj, 2010 09:10
monika_b, trzymam za was.
woalka - Sob 22 Maj, 2010 10:51
monika_b, 32 tc to faktycznie mocno za wcześnie na narodziny kruszynki. Trzymaj się dzielnie. Ja też długo trzymałam nogi na supeł (bo synka 2 lata temu urodziłam po 35 tc) i tym razem udało się. Mam nadzieję, że i Tobie się uda doczekać w "dwupaku" choć do tego 9 miesiąca. Wierzę, że siedzenie i myslenie tylko o tym, żeby wszystko dobrze się skończyło może być bardzo trudne, ale naprawdę warto...
Mocno trzymam za Ciebie kciuki!!!
nula, w tym roku to na 99% nawet pod gdańskiego Neptuna na dzierganie nie dotrę
monika_b - Sob 22 Maj, 2010 11:47
woalka, dla mnie ten 32 tydzień to i tak ogromny sukces, biorąc pod uwagę, że skurcze mam od 19tc, a w 23 tygodniu leżałam na patologii z zagrażającym porodem przedwczesnym i od tego czasu oprócz tony innych leków biorę jeszcze Fenoterol, którego moje serducho nie może już znieść. Dziękuję za każdy kolejny dzień.
nula, wiem, że miałam się odzywać, ale dobrych wiadomości nie miałam, a wystarczy, że ja mam doła i nie chcę wszystkich dookoła obciążać. Dziękuję za wsparcie z całego serducha
LidkaM - Sob 22 Maj, 2010 20:42
moniko widzisz, już kolejny dzień do przodu, już jutro będzie jeszcze jeden. I tak jeszcze jakieś tylko dwa miesiące.
Phoebe - Sob 22 Maj, 2010 21:08
monika_b, trzymam kciuki za Ciebie i Twoja Kruszynke! Zycze Wam duuuuuzo zdrowka!
asia0407 - Wto 25 Maj, 2010 16:47
monika_b gratuluje, trzymaj się cieplutko , napewno będzie wszystko dobrze , ja właśnie dzisiaj też wróciłam ze szpitala, wiem co to znaczy
LidkaM - Wto 25 Maj, 2010 17:15
Jejku dziewczyny, oby już więcej szpitali nie było przed terminem.
woalka - Sob 29 Maj, 2010 22:49
Dziewczyny, moja przygoda z wątkiem ciążowym w roli cięzarówki skończyła się 4 dni temu. 25 maja przyszła na świat Iga. Mała, ale zdrowa, jest kolejną radością naszego życia. A oto my...
Oczywiście nadal śledzę wątek, trzymam kciuki za wszystkie inne dziewczyny i czekam na dobre wieści Do usłyszenia!
magnolia - Sob 29 Maj, 2010 22:54
woalka, serdeczne gratulacje ,niech malutka rosnie i chowa sie zdrowo i bedzie waszym promykiem radosci
karmelek - Sob 29 Maj, 2010 23:30
woalka wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Malutkiej
Madzia - Sob 29 Maj, 2010 23:57
Szczęśliwa mamusia i słodka kruszynka! Niech Ci się zdrowo chowa!
bjanna - Nie 30 Maj, 2010 08:12
woalka, gratuluję szczęśliwego życia
nula - Nie 30 Maj, 2010 08:28
woalka, Gratulacje !!!
Prześliczne maleństwo
Niech się zdrowo chowa i będzie dla Was samą radością !!!
Monika - mam nadzieję, że się trzymacie - i kolejny tydzień udało się zaliczyć
maranta - Nie 30 Maj, 2010 08:39
Woalka-
Gratuluję uroczego bobaska- niech się zdrowo chowa
LidkaM - Nie 30 Maj, 2010 11:22
woalka - gratulacje! Iga jest prześliczna, niech zdrowo rośnie!
moniko co tam u Ciebie słychać?
Moje maleństwo już nieźle daje znać o sobie. Kopie tak, że szczęśliwy ojciec kładąc rękę brzuchu czuje jego siłę. W ubiegłą środę potwierdzono płeć, będziemy mieć Michałka. Na razie wszystko jest w porządku, maluszek waży już 350 g, aż sama jestem zdziwiona po tej poprzedniej ciąży, że tym razem tak bezproblemowo.
katarina38 - Nie 30 Maj, 2010 11:47
Gratulacje Niech Kruszynka rośnie zdrowo!
zonieczka - Nie 30 Maj, 2010 12:12
Gratulacje!!! Niech rośnie na pociechę rodzicom
Aniela41 - Nie 30 Maj, 2010 13:08
woalka, gratulacje
monika_b - Nie 30 Maj, 2010 19:16
Woalko ogromne całuski dla Ciebie i malutkiej Jest prześliczna.
Nula, kolejny tydzień do przodu, ale myślę, że to już nie długo, bo wczoraj opuścił mi się bardzo brzuch. Co prawda bywa różnie, ale torbę do szpitala na wszelki wypadek szykuję.
LidkaM, te kopniaczki to jest najwspanialsza rzecz jaka spotkała mnie w tej ciąży. Reszta (oprócz podglądanek malutkiej na USG), to jeden wielki strach i koszmar. Mimo, że kopniaczki naszej Kalinki są już bolesne i ogólnie jest bardzo ruchliwa to rozczulam się za każdym razem jak je czuję.
|
|
|