Galerie prac użytkowników forum - Prace Monika_b
Halkuk - Czw 07 Maj, 2009 13:01
Obrazek wspaniały Wielkie brawa za wytrwałość
Jola_1976 - Czw 07 Maj, 2009 15:23
Monia, jaki spirytus....Trzeźwa jestem
Bardzo Ci się udały te xxx...masz tempo kochana mimo wszystko
Jola_1976 - Czw 07 Maj, 2009 15:26
A z motyką to Ty się lubisz porywać.... Ta sukienka to dopiero zadanie...trzymam kciuki.
iwog - Czw 07 Maj, 2009 15:31
Obrazek śliczny wielkie . Ja bym nie potrafiła. Sukienka też super wyzwanie. Będę zaglądać bo jestem bardzo ciekawa efektu końcowego.
monika_b - Czw 07 Maj, 2009 18:28
Jola_1976, damy radę... no chyba żebyśmy nie dały ale to chyba nie możliwe przy takim wsparciu forumowym. Gorzej, że wciąż czekam na włóczkę. Niby dopiero wczoraj wysłana, ale ja już jak kura na jajkach
beacia-24 - Czw 07 Maj, 2009 20:30
monika_b, piękny jest ten xxx - zwaliłaś mnie z nóg bezlitośnie. Same brawa za takie cudo, jestem pod ogromnym wrażeniem
baluu - Czw 07 Maj, 2009 22:42
Hafcik rewelka , z niecierpliwością będę czekać na sukienkę
donka66 - Pią 08 Maj, 2009 00:14
Ojej, ale bajerancka sukienka! W życiu nie porwałabym się na zrobienie takiego dzieła. Bardzo jestem ciekawa efektu końcowego
eap - Pią 08 Maj, 2009 10:11
Tez tu będę zaglądac i Cię dopingowac, bo sukienka jest śliczna.
Elżbieta P. - Pią 08 Maj, 2009 22:09
obrazek jak dla mnie jest śliczny widać że nie brakuje ci cierpliwości, a sukienka będzie śliczna, trzymam kciuki, żebyś zmieściła się w czasie
nula - Sob 09 Maj, 2009 09:04
monika - ta kiecka jest po prostu cudowna !
Trzymam kciuki i będę wiernie kibicować !!!!
małgośka - Sob 09 Maj, 2009 09:59
Moniczko, obraz prześliczny. Aż nie mogę uwierzyć, że to pierwszy.
Czekam na fotki kolejnej kiecki.
Pokazuj na bieżąco jak Ci idzie.
Phoebe - Wto 12 Maj, 2009 13:08
monika_b, wow - sukienka piekna! juz sie nie moge doczekac kiedy ja zaprezentujesz!
Ile zajelo Ci zrobienie xxx? Obrazek jest CUDNY! zazdroszcze cierpliwosci! (moze kiedys sie za to wezme...ale my z igla sie nie lubimy )
barbara 1 - Wto 12 Maj, 2009 13:19
Pięęęękne xxx
monika_b - Wto 12 Maj, 2009 21:40
Phoebe, a żebyś Ty wiedziała jak my się nie lubimy (z igłą oczywiście) ale to co innego, bo okazuje się, że to wciąga jak nie wiem co. Robiłam coś około +- 2 m-cy, ale w zasadzie tylko popołudniami, bo praca. Spróbuj koniecznie, tylko uprzedzam jeszcze raz lojalnie.... wciąga.
Z sukienka gorszy kłopot. Nie mam szans żebym w niej wystąpiła, ponieważ do tej pory nie dotarła do mnie przesyłka z włóczką. Ten Artnam, z którego zamawiałam okazuje się, że chyba jakiś trefny jest. Kasę przelałam im 30 kwietnia, 05 maja dzwoniłam do nich zapytać co z przesyłką, pani mnie poinformowała, że właśnie wysyłąją. I nic do tej pory nie ma
Phoebe - Śro 13 Maj, 2009 11:12
monika_b, to jak sie zdecyduje na xxx (oczywiscie z motyka na slonce - ale ja tak zawsze) to poprosze o schemat do tej cudnej damy - chyba ze masz cos mniejszego? marzy mi sie taki obrazek...ale najpierw wymianka, moje firanki...
monika_b - Czw 14 Maj, 2009 07:36
Phoebe, jak się zdecydujesz, daj cynk, prześlę schematy. Jak też się z motyką porwałam, ale dałam radę, Ty będziesz miała przetarte szlaki, bo dziewczyny pomogły mi rozszyfrować schemat http://maranta.livenet.pl...der=asc&start=0
Tych wzorów najróżniejszych to naściągałam od metra, ale większość takich ładnych to raczej jest dużych.
Co do sukienki, to wreszcie dotarła do mnie włóczka. Już raczej nie zdążę jej zrobić, mam nauczkę, żeby zamawiać towar za pobraniem a nie przedpłatą na konto, te kilka złotych przy zamówieniu za 100 zł nie robi wielkiej różnicy, a okazuje się, że wtedy firmie bardziej zależy na szybkiej realizacji. W każdym razie zaczęłam dziergać, choć nie mam większej nadziei że zdążę.
Jola_1976 - Czw 14 Maj, 2009 08:24
Trzymam kciuki....
Phoebe - Czw 14 Maj, 2009 10:35
monika_b, dziekuje za link do tematu - poczytam, poprobuje i jak juz bede miala wszystkie materialy to sie odezwe pewnie nie raz
ten obrazek jest kapitalny i juz go widze na mojej scianie
gabis - Nie 17 Maj, 2009 10:28
monika_b, xxx piękne, sukienka też ślicznie się zapowiada! co do terminu jej wydziergania - trzeba być dobrej myśli!!! Trzymam kciuki.
Lucysia - Nie 17 Maj, 2009 17:09
Ja również trzymam kciuki
Pozdrawiam.
monika_b - Nie 17 Maj, 2009 20:48
Dziękuję dziewczynki, że we mnie wierzycie, ale ja coraz czarniej to widzę. Jak narazie to tylko pruję
makneta - Pon 18 Maj, 2009 08:24
Oj, Moniko, na pewno będziesz jeszcze miała okazję do wystąpienia w tej sukience, więc dziergaj, nie poddawaj się.
A obraz śliczny
Phoebe - Pon 18 Maj, 2009 16:44
monika_b, nie poddawaj sie! w koncu to ja jestem mistrzynia w pruciu a nie Ty.
monika_b - Czw 21 Maj, 2009 07:43
Tydzień się motałam z karczkiem. Jestem miszczuniem prucia, najpierw zrobiłam za chudy, potem za luźny a na koniec jeszcze, nie chciała mi się zgodzić ilość motywów. W swojej naiwności wierzę, że jak wreszcie udało mi się to spasować to elementy to już będą małym pikusiem... Okaże się.
|
|
|