Kartki, karteczki... - [kartki] Haft matematyczny - chwalimy się
bonnie87 - Śro 29 Lip, 2009 11:00
Jadzia60 wielkie dzięki, na pewno skorzystam z tego wzorku a co do Twoich linków, to pierwsze dwa mi się nie otwierają (z Kubusiem i Królewną) nie wiem czemu
Anisa - Śro 29 Lip, 2009 11:28
bonnie87, śliczne wszystkie prace bez wyjątku. alexandra20, Tak śliczną kartką na pewno sprawiłaś mamie mnóstwo radości .Zygfryd Smarzyk, czekam z niecierpliwością na Pana prace. ABA, Twoje prace podpowiedziały mi jak świetnie można wykorzystać czarny karton, który mi także zawsze zostaje bo jakoś nie mam sumienia żeby komuś dawać czarne kartki, źle mi się to kojarzy.
A ja tym razem pozwólcie, że swoją skromność schowam głęboko do kieszeni i pokaże moja ulubioną kartkę z której jestem wyjątkowo dumna ( no cóż, może dla kogoś to nic specjalnego ale mnie się ona bardzo podoba i już )
Jadzia60 - Śro 29 Lip, 2009 16:14
Kociamama dziękuję właśnie otrzymałam przesyłkę. Zastanawiam się, czym mogę Ci się odwdzięczyć ???
Anisa masz prawo być dumna kartka rzeczywiście jest urocza
Bonnie87 cieszę się, że domek się przyda. Jeśli chcesz wyślę ci Disneya. Nie wiem, czemu Ci się nie otwiera.
Alexandra całego albumu nie ściągniesz. Myślę, że jest to przywilej osób zarejestrowanych. Ja ściągam wybrane fotki. Klikam na obrazek, który się powiększa. Następnie najeżdżam na niego myszką i u góry ukazuje się szary paseczek. Teraz wystarczy najechać na napis "download" kliknąć lewym przyciskiem; pokarze się okienko pobierania , klikamy OK i mamy obrazek na naszym pulpicie. Trochę to trwa, ale możesz ściągać tylko te wzorki, które Ci się podobają
ABA - Śro 29 Lip, 2009 16:23
Anisiu bardzo dobrze, że nam te wyhaftowane kwiatki pokazałaś. Szkoda takiego pięknego dziełka chować tylko w serduszku. Ktoś kiedyś powiedział, że radość dzielona jest podwójnie większa, a smutek jest dwa razy pomniejszony.
Dlatego dzielmy się swoimi radościami i smutkami.
Nadal czekam na nastepne Twoje dzieła.
trochę spóźniona odpowiedz dla Te-si. Bywa, że więcej napiję się kawy i juz oczki nie bardzo chcą sie zamykać gdy noc nastanie. Wtedy w ciszy najlepiej lubię sobie coś wyszywać lub robic.
Jeżeli chodzi o zastanowienia jakby wyglądał obraz na innym tle to ja juz taki eksperyment przeprowadziłam i jednak zostaje przy czarnym tle. Spójrz na wyhaftowana dame w kapeluszu i porównaj. http://picasaweb.google.p...matycznyKartki#
Aleksandro ja klikam na wybrany obrazek,a potem prawym przyciskiem wybieram - zapisz obraz jako- i to wszystko komputer zapisuje mi wybrany obrazek do pliku jaki wskazę.
POWODZENIA!
bonnie87 - Śro 29 Lip, 2009 16:27
Jadzia60będę bardzo wdzięczna gdybyś mi to wysłała. Mój adres bonnie_87@interia.pl
A tak wogóle to przepraszam, że tak perfidnie wykorzystałam kartkę, którą niedawno zrobiłaś, ale ten wzór mnie jakoś tak zachwycił i zrobiłam ją kolejnemu solenizantowi - zapalonemu wędkarzowi:
te_sia - Śro 29 Lip, 2009 17:26
jadzia60 fajne te wzory napewno zaraz posypia sie wyszyte kartki, znajac pracowite raczki fanek tego haftu
ABA masz racje na czarnym wychodzi orginalniej
Anisakolorowe kwiaty wygladaja bardzo wesolo
Jadzia60 - Śro 29 Lip, 2009 17:29
Bonnie87 sprawdziłam jeszcze raz linki do Disneya, które wstawiłam i faktycznie są problemy z ich otwieraniem. Po wielu próbach dotarłam do strony http://www.geocities.com/roonpat/patronen.html i tam udało mi się ściągnąć wzorki. Wysyłam Ci je na podany adres (są spakowane, więc musisz je rozpakować). Za podebranie wzorku nie gniewam się, po to pokazujemy swoje prace, aby się nimi dzielić
gosias - Śro 29 Lip, 2009 19:30
Anisa, śliczna karteczka
psotka26 - Śro 29 Lip, 2009 20:35
Bardzo ślicznie kartki
kociamama - Czw 30 Lip, 2009 07:38
Jadzia60
jeśli już bardzo chcesz się odwdzięczać to bardzo proszę o wzorek na kocurki elzpla@wp.pl - z góry dziękuję
Anisa
czy możesz podzielić się wzorkiem tych kwiatków elzpla@wp.pl - są super
Anisa - Czw 30 Lip, 2009 08:52
Jadzia60, te_sia, gosias, dziękuję, cieszę się, że i Wam się ona podoba . ABA, kolejne prace już się robią i na pewno je pokażę. kociamama, wzór na kartkę wysłany, mam nadzieję, że doszedł?
alexandra20 - Czw 30 Lip, 2009 09:14
Anisa karteczka piękna taka wesoła tylko trochę chyba dziwnie że z jednej łodyżki wyrastają różnegio koloru kwiatki:D ale bardzo mi sie podoba bo jest kolorowa taka jak lubię:D a kotki też cudne:)
krysak - Czw 30 Lip, 2009 09:50
No troche mnie tu nie bylo i tyle cudności. Za dlugo by było wymieniać, więc wszystkim wielkie Nie wiem skąd bierzecie czas na to żeby wyszywać i na bieżąco pisać komentarze na forum, robić zdjęcia i wstawiać tu. Ja co prawda też nie próżnowałam, znowu trochę pokombinowałam i wyszło coś takiego
a tu kilka innych
, , ,
a pozostałe w fotosiku. Niektóre nie mają podpisu bo jeszcze nie wiem czy będą ma ślub czy może na walentynki. Zdjęcia robione w nocy więc lampa przekłamuje kolory.
kociamama - Czw 30 Lip, 2009 10:37
krysak
Ale super kartki - świetna jesteś w komponowaniu wzorów
Anisa
nic jeszcze nie doszło
alexandra20 - Czw 30 Lip, 2009 10:44
krysak karteczki przepiękne, czy mogłabyś mi przesłać wzorki na gołąbki i te piękne serca?? mój mail alexandra20@o2.pl
bonnie87 - Czw 30 Lip, 2009 11:02
krysak piękne wszystkie karteczki bez wyjątku
milamirka - Czw 30 Lip, 2009 11:25
cudowne wasze kartki
krysak - Czw 30 Lip, 2009 12:07
Fajnie ze podobaja sie Wam moje wypociny. Aleksandro nie mam wzorów do tych gołąbków i serduszek ( oprócz tego z niebieskimi kwiatkami- jest chyba w albumie picassa u Patrycji). Odkropkowałam je z gotowych kartek które znalazłam gdzieś w necie. Może uda Ci się zrobić to samo z moich. Jeśli nie to napisz, będziemy coś kombinować.
gosias - Czw 30 Lip, 2009 14:22
krysak, śliczne kartki
liken - Czw 30 Lip, 2009 15:03
Świetne te kartki robicie! Połączenia różnych wzorów wychodzą rewelacyjnie! Krysak czy mi się wydaje, czy masz dziś urodziny? Wszystkiego najlepszego!
kociamama - Czw 30 Lip, 2009 15:39
krysak
wszystkiego najlepszego: spełnienia marzeń, szczęścia i wiele czasu na przyjemności
gosias - Czw 30 Lip, 2009 19:29
krysak, również dołączam się do życzeń
alszka - Czw 30 Lip, 2009 19:38
Krysak podobnie jak moi przedmówcy życzę wszystkiego najlepszego. Niech spełniają się Twoje marzenia, a w ich miejsce pojawiają się nowe. Niech słońce zawsze oświetla Twoją drogę a wiatr i woda usuwają z niej kamienie. Dużo uśmiechu i wiele cierpliwości i wytrwałości w dniu codziennym
Gwozdek - Czw 30 Lip, 2009 19:38
krysak, jak najwięcej kombinuj, bo nie wychodzi coś takiego, tylko wychodzą cuda. Ogromne
umironczuk - Czw 30 Lip, 2009 20:12
Krysak bardzo piękne te Twoje kartki
i oczywiście spełnienia marzeń
|
|
|