To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace elkaj str.103 starocie :)

elka j. - Nie 30 Sie, 2009 22:34

Dzięki Asiu kwiatek dla ciebie Właśnie mi się przypomniało, że mam fotki sukienki poprawinowej, którą robiłam dla córci. Na fotkach widać też trochę bizuterię, którą dla niej zrobiłam na ślub.

Poranna - Nie 30 Sie, 2009 22:40

sukienka cudowna, a córka wygląda w niej oszałamiająco i jeszcze piekne biżu - wspaniale pasuje do sukni! świetna robota, Elka cool brawo
Violetta21 - Nie 30 Sie, 2009 22:46

Ela tak córa w sukience wygląda ślicznie i jeszcze biżuteria cool brawo
a za nowości duże brawa brawo

reni - Nie 30 Sie, 2009 23:11

Poranna napisał/a:
sukienka cudowna, a córka wygląda w niej oszałamiająco i jeszcze piekne biżu

popieram cool cool cool brawo http://maranta.livenet.pl...smiles/1121.gif

Jasieńka - Pon 31 Sie, 2009 09:57

śliczna sukienka wygląda w niej bardzo ładnie brawo
_ulcia - Pon 31 Sie, 2009 10:45

Miło ogląda się zdjęcia szczęśliwych ludzi, sukienka bardzo mi się podoba, fajnie zrobiłaś miseczki pierwszy raz widzę je w takiej wersji brawo brawo brawo
gustavo_2008 - Pon 31 Sie, 2009 10:51

Piękna sukienka na pięknej dziewczynie cool cool cool I na dodatek piękna bizuteria brawo brawo brawo
Paddington - Pon 31 Sie, 2009 11:58

Prześliczna sukienka!!! Rewelacyjna!!! Fakt, że na takiej Pannie to ona musi wyglądać oszałamiająco! Cudownie jest dopasowana do figury brawo
beacia-24 - Pon 31 Sie, 2009 13:05

elka j., przepiękna sukienka, a biżu pasuje idealnie. Córka prezentuje się prześlicznie. Ogromne brawa dla Ciebie za wielki talent radocha radocha radocha
Lacrima - Pon 31 Sie, 2009 14:34

Nawet nie wiecie jak wystraszyłam się gdy Ala przyszła co Galerii w wersji bluzeczkowej tej sukienki ! Mysałam, że została spruta ale ponoć juz kilka osób martwiła się tym samym. I jak miło że córka poprosiła mame o wykonanie sukienki na poprawiny. Przeslicznie wyglądała Smile
bean - Pon 31 Sie, 2009 14:52

Śliczności!!!
Biżuteria piękna - najbardziej podoba mi się seledynowy komplecik Smile, filcowana torebeczka jest cudna uklon a sukienka dla córki wprost FANTASTYCZNA - wygląda w niej zjawiskowo wesoło mi
brawo brawo brawo brawo brawo

Elżbieta P. - Pon 31 Sie, 2009 18:12

bardzo ładne prace, córka w sukience i biżu zrobionej przez mamę wyglądała wspaniale brawo a te filcaki jakie fajne hopla
Grażyna - Wto 01 Wrz, 2009 21:38

Tak jak koleżanki uwazam, że kiecka jest cudowna. brawo
karmelek - Wto 01 Wrz, 2009 23:14

elka j. Córka wyglądała przepięknie!!! Zrobiłaś wspaniałą sukienkę i piękną biżuterię !!! brawo brawo brawo
elka j. - Wto 01 Wrz, 2009 23:45

Poranna, Viola21, reni, Jasieńka, Lacrima, _ulcia, gustavo_2008, Paddington, beacia-24, bean, Elżbieta P., Grażyna, karmelek - bardzo Wam dziękuję za tak ciepłe słowa. Córka była zadowolona z sukienki i dobrze się w niej bawiła na poprawinach. Chciałam zaszaleć z sukienką bardziej i zrobic coś nowego, niepowtarzalnego, ale nie miałam za wiele czasu, więc wykorzystałam sprawdzony już wzorek - kiedyś zrobiłam bardzo podobną tunikę i rzeczywiście, co niektórzy, gdy zobaczyli już po weselu moją córkę w tunice, byli przekonani, że spruła sukienkę zebalek
Szal, który robiłam, w dniu ślubu się nie przydał, bo było bardzo gorąco, za to w dniu poprawin - jak najbardziej, i na szczęście nie przeszkadzało mojej córci, że nie bardzo pasował do sukienki, bo wzorek inny i szal w kolorze ecru a sukienka biała.

Może jutro uda mi się wyprosić u męża kilka fotek moich nowych sweterków,to pokażę coś nowego bye bye

Lucysia - Wto 01 Wrz, 2009 23:56

bean napisał/a:
sukienka dla córki wprost FANTASTYCZNA - wygląda w niej zjawiskowo

zgadzam sie z tym w 100% brawo brawo brawo brawo brawo

bjanna - Śro 02 Wrz, 2009 07:27

rewelacyjna sukienka, a biżu bardzo ładne cool cool
elka j. - Sob 03 Paź, 2009 21:20

Lucysia, bjanna - dzięki serdeczne cmoknięcie

Zrobiłam sobie chustę hopla Zużyłam około 10 dag śliwkowej peonii, druty 2,5 i myślę nad następną chustą lub szalem, tym razem z Luny. Pod koniec troszkę się denerwowałam, czy starczy mi tej włóczki, bo miałam końcówkę, ale na szczęście starczyło akurat.

Lacrima - Sob 03 Paź, 2009 21:45

Chusta poprostu prześliczna.
A teraz troche prywaty, super że pojełaś o co chodzi z tymi chustami ja stawiam nalewke a ty mnie uczysz skarpetek i chust wesoło mi

kabyr - Sob 03 Paź, 2009 21:48

Przepiękna chusta.
Jakoś nie mam odwagi zabrać się za nią,
chociaż córcia mnie męczy.

gustavo_2008 - Sob 03 Paź, 2009 22:29

Piękna chusta cool cool cool cool cool
buziaczek - Sob 03 Paź, 2009 22:53

przepiękna chusta brawo cool
irenka10 - Sob 03 Paź, 2009 23:23

Śliczna chusta przyznam szczerze ze tez nie mam odwagi się za nią zabrać chociaż rożne rzeczy już robiłam brawo brawo
bjanna - Nie 04 Paź, 2009 08:31

cudna chusta brawo brawo brawo też taką chcę wściekły
beacia-24 - Nie 04 Paź, 2009 08:41

elka j., rewelacyjna ta chusta, bardzo gustowny wzorek. radocha radocha radocha